• Bandras DaSilva #33700
    Általában ezt az ívet járják be a játékosok a fórumokon. Van a closed beta időszak, amikor sok ember eladná a lelkét is, hogy kapjon egy beta invet. Open beta alatt 24/24 tolják, dícsérik a játékot, mindenhol hangoztatják, hogy teljesen rá vannak kattanva, alig bírják kivárni, hogy megjelenjen végre.

Megjelenés után két lehetőség van:

- ilyen elbaszott startot nem láttam még. Semmi nem megy, mindig állnak a szerverek, mi ez a sok bug? blabla

- hát ez iszonyat jó! Magával ragad! Ilyen sima startot nem láttam még! Aztakurva milyen fasza!

Eltelik pár hét jönnek az újabb vélemények:

- ilyen szart nem láttam még életemben.
    - hogy gondolták, hogy ezt ki lehet adni?
    - kérem vissza a pénzem
    - az is hülye aki ezzel játszik
    - ott mindenki hülye, én megmondanám nekik, hogy mit kell csinálni
    - ezt a fos pvpt
    - már rég canceleztem. itt megemlíteném, hogy a hivatalos fórumokon is mindig zavar, hogy drámai hangon bejelenti xz, hogy akkor most lemondta az előfizetését. Pont leszarom.
    - telespammelik a forumokat a sok hülyeséggel, meg hogy mennyire egy hülye az aki megvette.

Azért azt látni kell, hogy általában azok a leghangosabbak a forumokon, akik minden mmoval max 1 hónapot játszanak aztán rohannak át a következőhöz. A gond ezzel az, hogy ha valaki cswak benéz a fórumba és onnan próbálna meg tájékozódni nem nagyon kap objektív képet a játékról.

Mindenhol vannak persze higgadtabb, józanabb hangok, de sajnos ezek vannak kisebbségben.

Az egész gyökerét én még mindig abban látom, hogy az emberkék nem nézik meg, hogy pontosan mit vesznek. Nagy elképzelésekkel, álmokkal vágnak neki egy mmonak azt remélve, hogy az majd pont az lesz amiről álmodtak. Még akkor is, ha feketén-fehéren le van írva kurva nagy betűkkel mindenhol, hogy ez nem az a játék.

Nem zavarja őket. Megveszik, rájönnek, hogy hát ez tényleg nem az mint amit én reméltem és kezdődik a sírás.

SWtorról már régóta tudható volt, hogy nem főleg pvp vonalon kell megközelíteni. Mivel az egész full instanceolt azt is lehetett tudni, hogy a world pvp nem lesz az a nagy cucc...nem is lehet. Ilyen szempontból nem sok értelme van a pvp szervereknek. A wzket is lehetett tudni, meg azt is, hogy kevés van belőlük. Ilumos dolog az meg eredendően fejlesztői hiba, mert ez a koncepció már x mmonál megbukott. Ők is várták a csodát, hogy itt majd nem.

Persze meg tudom érteni azokat is akik azért dühösek mert úgy jön ki egy patch, hogy nem tesztelték eleget. Arról nem is beszélve, hogy bukott koncepciókkal kísérleteznek.

Valszeg a legjobb megoldás az lenne, ha lezárnák ilumot per pillanat és vmi egyéb megoldáson törnék a fejüket + jöhetne valami elnézést levél + kompenzáció. Ezekből valszeg nem lesz semmi.

Én a türelmesebb fajta vagyok, meg élvezem is a játékot és még rengeteg dolgot meg akarok benne nézni. Lassan 50 (48 és fél per pillanat), de még sok-sok dolgom van. Egyelőre a pvpt is élvezem.