Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
ezt nemsokan vágják még szerintem,de kíváncsi leszek ki lesz az elsõ DARTH,SKYWALKER,ORGANA,CARISSIAN stb😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ferro_TwL
Valaki tudna segíteni néhány dologban a Legacy System-mel kapcsolatban, mert nem egészen világos.

Az érdekelne, hogyha megvan a Legacy (asszem chapter 1 után) az MINDEN karakterre vonatkozik, függetlenül attól, hogy melyik oldalon csinálod az új karit vagy melyik szerveren?

Ha csinálsz egy altot még mielõtt elérnéd a main-el a Legacy szintet, az megkapja ezt a bonuszt, vagy csak azok a karik amiket a Legacy unlock-olás után csinálsz?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Hmm de kihalt a fórum, mindenki játszik.... Igy még a a 27k is kétséges lesz launch-ig

GW2: Dragonknight.5302

ÓÓÓ Istenem még mindig több mint két nap... Megõrülök már itt nézegetem a dobozt, most értem haza a kórházból. "Szerencsére" egész héten nem kell mennem melózni úgyhogy keddtõl úgy bekockulok mint még soha <#email>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

[HUN]Crassus
nem scavenge-re küldöm õket azt megoldom bááááááár nem követi igazán a questlánc a bolygókon fellelhetõ nyersanyagok szintjét....értem ezalatt,hogy a tatooine-on már level3-as/grade 3/ fémet tudok szedni közbe pedig a 170 körüli skillemhez amivel 25-27 es cuccokat tudok gyártani grade2-es fém kell ez pedig olyan bolygón van ahol meg a küldik adnak keveés xp-t ,mert már nem az én szintemre vannak méretezve....sõt most,hogy inkább a classküldire gyúrok már az alderaan-ra is elkeveredtem itt viszont már grade4-es fémek esnek amihez pedig még közöm nincs armorgyártásügyileg😄

ami a pénzt illeti 27-re lett meg a mountra a pénz és most,hogy megvettem a skilleket is megint van össz-vissz 10k creditem😛 igaz mostmár nem is nagyon tudom mire kéne a skillvásárláson kívûl egyenlõre😛😊

ami ûbertáp ahogy észrevettem az a sliceing.....haver guildben ilyen 5000 credites bõröndöket kap 10-20 percenként 25-ös van mountja és 100k lóvéja van....igaz gyártani szart se tud,mert nincs underworld skillje ami kéne az implantokhoz😛😄

Pedig ahogy tapasztaltam rohadtul nem éri meg küldözgetni az alap gyûjtû skillel, mivel ha questelés közben te gyûjtöd a dolgokat, az ezerszer gyorsabban hozza a nyersanyagokat, ráadásul ingyen. Csak a "kiegészítõ" crewskillhez kell vki (pl. underworld trading), aki húzza, mert az baromi lassan, idõre fog fejlõdni, mondjuk nem is nagyon van rá szükség az elején, csak ahogy láttam a kék vagy annál jobb cuccokhoz.
Nem tudom, hogy ez milyen lesz végjátékban, majd kiderül.

Neked volt amúgy gondod a pénzzel a múltkor? Nem értem, lvl20-on van 40k creditem. 😄

a.carkey
Ez az Alderaan?

A medve nem játék.

Na megjött a digital deluxa preorderem

Hidden Beks - Adreania - Commando

[HUN]Crassus
jaja kaptam is az ívet viccesen a guildben,hogy mekkora táp a craft miatt....elküldök 3-at egy meg jön velem😛 durva

Szerintem nem.
Fõleg hogy SI 30-on kapja csak meg a 3.-at.
Craftolásnál elég nagy hátrány.
Majd ez is 50-en...
[HUN]Crassus
az normális,hogy 25. szinten már 4!! companionom volt?😛

TDC Geronimo
Kép lemaradt mandalorian instáról...Az a vonatszerûség jópofa volt 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Na athiss meg mandalorian riders letolva. Fasza kis FPk voltak ezek már, fõleg az utóbbi. Balmorra meg olyan kibaszott nagy volt és annyi tartalommal volt megtöltve, hogy nem akartuk már elhinni 😄 Mindig mondtuk na még ez a quest azt vége...utána meg jött még 3 camp tele questekkel oO

swtor <3

BoneDragon

[HUN]Crassus
NEMESIS*

[HUN]Crassus
SORY NEMEIS,de ti voltatok SWTOR-os pályafutásunk elsõ IGAZI OUTDOOR PVP-s birodalmi emberkéi😛
Mondjuk azért az gáz,hogy 32.szintüként legalább a 2 21-es srácunkat nem nyúvasztottátok ki....és mi ketten is csak 26-27-esek voltunk....na mindegy😊
jó volt reméljük nincs harag😛

PiszkosFred
Szokj hozza, szunet kezdodik 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LSC
holnap nem kell isibe menni fent lehetnek pistikék 12-ig?

LSC
server full ejj az annyát már ahto is

Ott hagytad a BF.hu szerkesztõséget?<#vigyor3>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

http://www.swtor.com/news/news-article/20111214

uj video smuggler vs sith warrior

dec 16 azaz ma 14:02-kor rendeltem meg, 21:08-kor behívott. oh ye :- )

zzz

elentkezni:
stryker.hu [] gmail [] com
Játékon belül: Stry'ker

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Akik még nem tagjai egyik klánnak sem, szeretném a figyelmébe ajánlani a miénket!

Rendünk története
A WatchInsideCircle életrehívását Satele Shan kezdeményezte a Jedi Fõtanácsban, miután tudomást szerzett a titokban mûködõ Látókból álló csoportról, akik különleges érzékenységgel képesek megérezni a Sith-ek jövõbeli lépéseit. Õk voltak az Elsõ WatchCircle, a Jedi Covenant vezetõi (A Jedi Tanács kérésére errõl a két szervezetrõl további információt nem szolgáltathatunk /De megleshetitek a Wookieepedia-ban /).
Shan tudta, hogy a Látóknak meg van a maga határai a Sith-ek elleni harcban, ezért személyesen szervezte meg a Jedi Tanácstól függõ új rendet, hogy egy ütõképes elitalakulat álljon rendelkezésre az elõre vizionált Nagy Háborúban. Az rend tagjai fiatal, de tehetséges Jedikbõl áll, nem is lehetne ez másképp, hiszen a Jedi Rend hatalmas veszteségeket szenvedett el az utóbbi néhány évben. Corusant-i Jedi Templom pusztulása és a Jedi Fõ Tanács fele oda veszett a Sithek meglepetésszerû támadásában.
Shan további újítása volt, hogy a rend nem csak Jedik számára nyitott, hiszen a Sithek ellen szerzett harci tapasztalata rávilágított, hogy a Jediek ereje nem elég az eredményes harchoz. Szükség van a Köztársaság többi különleges katonájának tudására és együttmûködésére, hogy a rend el tudja végezni a neki szánt feladatot. Az pedig nem más, hogy felderítse és megelõzze a Sithek terveit, valamit likvidálja a vezetõit (A Jedi Tanács abban egyetértett, ha mód nyílik arra, hogy valamelyik Sith visszatéríthetõ az Erõ Világos oldalára, akkor azt meg kell próbálni).

(OutGame)
Szeretettel várunk minden kedves játékost, akik szeretnek és tudnak is csapatban játszani. Nem vagyunk HC klán és nincs is ilyen vágyunk, hiszen mindenkinek van privát élete, amit teljes mértékben tiszteletben tartunk. Az viszont biztos, hogy végsõkig kitartunk szövetségeseink mellet és bizony fogunk nem is kevés borsot törni ellenségeink orra alá
Elsõ és legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat, játszunk együtt és szórakozzunk egy jót a Star Wars világában. Ezzel a nagyszerû játékkal, humoros társasággal azt hiszem nem is lesz lehetetlen egy jó kikapcsolódás… kezdõ lépésként érdemes egy kicsit azon elmélkedni, miért is nem lettünk csak szimplán, WatchCircle.

A baráti társaságunk 2003 óta játszik együtt, sokan megfordultak köztünk; provokátorokat, prédikátorokat nem tûrünk meg magunk közt. Három hét próbaidõ van és utána szavazással döntünk sorsod felett, ezalatt minél több idõt tölts velünk, hogy jobban megismerjünk. Öregbítsed klánunk nevét.

Klán neve: Watch Inside Circle
Frakció: Köztársaság
Klán weboldala: késõbb
Beállítottság: PvP
Tagok száma: 15+
Szerver: Ahto City
TS3: van
Korhatár: 18+

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Sir Quno Jedi
Rém 1xû, ahol murván sok ember van egy szerón, oda indítanak mellé 2-3 társszervert és megadják a játékosoknak a választási lehetõséget, hogy ezek közül melyiken folytatják (bejelentkezéskor). Odamigrálják õket és hallelujja. Érkezési sorrend van, ha valamelyik megtelik, csak a többit lehet választani. Késõbb meg lehet azt csinálni, hogy ha valaki át akar menni ezek közül valamelyikre, akkor jelzi, hogy melyikre és ha van arról is jelentkezõ emide, akkor keresztbemigrálnak, így tulajdonképpen helycseréket lehet végrehajtani automatikusan, nem kell alkudozni, vagy egyezkedni senkivel, a rendszer megoldja. Pár nap alatt így lehet normalizálni. (akár klánok is átjelentkezhetnek egyben)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ez így kegyetlen...na most mit talalnak ki? 20.án Totál nullárol headstart és uj szerverek...vagy extrame szíívás, ha mindnekinek megmarad a karija es hiaba lennenek uj szerok, sem hagynák ott oket.

Lényegében erre ti mit lépnétek ,ha ebben a helyzetben lennétek?
Mert mind a 2õ rossz huzás lenne...max automaticen létrehoznak uj szerokat és visznek oda gamereket..de akkor is..

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

hyjal
14.el bent vagyok,de nem kaptam e-mailt,csak randomra rápróbáltam és ment<#nevetes1>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

2200 a queue most 😄 a 995 volt nekem 2 es fel ora...

Sir Quno Jedi
Hehe, jah, pl. kivágják aki túl sokat kérdezõsködik... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Próbálta már valaki az artificer szakmát? millió dolgot tud csinálni, ami jó is meg nem is. Kérdés hogy mennyire hasznos. A másik amin gondolkodom a bio...izé...alchemy 😊

streamingpirate Star Wars Geek
@Rockjaw There are some pretty full servers on EU side, will the capacity go up after 20th? what can we expect Bioware will do about it?
3 hours ago
in reply to ↑
@Rockjaw
Stephen Reid
@streamingpirate We're aware, and we have plans.
2 hours ago via TweetDeck

hmm ahto city full és még nincs 20.

FAQ ba ha nincs:

Rosszul irtad be 5x a biztonsági kérdést és letitott akkor kérni kell egy password resetet azaz elfelejetted a jelszót.
Küldenek email benn a link és olyat adjál meg ami még véletlenül sem hasonlit a régire azaz pl xxxyyy1 helyett xxxyyy2 nem ok.

Password reset után az uj jelszóval belépve ujra megkérdezi a kérdést.

Kerülöút: Kell egy másik gép másik szolgáltatóval aminek az ip cim elsö száma azaz 81.X.X.X nem azonos és ott be tudsz lépni és meg tudod nézni mi volt a jelszavad. A saját gépen a jelszó reset ezután is kell a kérdésekre a választ meg tudod nézni.

Sir Quno Jedi
Mert gondolom akkor az adott IP-t tiltotta le, vagy az adott oprendszert figyeli, hogy arról volt indítva a kliens. Megoldható részükrõl simán.

N1ggA
pedig mekkora sírás volt, hogy athora mennek a magyarok, nem pedig tombra. Még így is heavy az atho, hogy a játékosok fele magyar. Mi lett volna, ha tombra úristen 😄

Spread De Love!

A történet nem ért véget a céges gépen be tudok jelentkezni
az itthonin meg le van tiltva.

Skype on mit kell hivni? +800 0246 9273 Ezt próbáltam de visszadobja egyfolytában.
de gyanitom te nem a tomb of freedon nadon vagy, ofc gond nelkul jatszol egy queue nelkuli realmen...

Az oké, hogy vannak queue-k az is oké lenne ha mondjuk 30perces queue-k lennének.
De az, hogy 3 azaz HÁROM óra alatt tudtam belépni a serverre az már NEM oké.

az lehet de 30 másodperc utan jött az elsö Dcm xD

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

TDC Geronimo
Inkább legyenek sorok most napokig és full szerverek, mint 2* annyi felesleges szerver, ami 1 hónap után kiürül. Ha queue van az a baj, ha alig vannak szerveren az a baj, ha nem engednek be mindenkit egyszerre az a baj, ha beengednek mindenkit egyszerre és lag van meg sor meg crash az a baj. Ilyen egy elkurvult biznisz ez az MMO piac. Én játszom 13a óta minden gond nélkül és nagyon okosan csinálja/csinálta bio eddig Annak sincs oka sírni,a ki most rendelte elõ, mert 4 nappal elõtte bekerült. Szóval mindenki kussoljon és játsszon 😄

Ozzyehh
Ahto még csak Heavy^^

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

EU szerverek egyharmada full.

Szerintetek Bioware nem számolt azzal, hogy a játék ennyivel több embert vonz EU-ból, mint az USÁból, vagy csak szimplán túl sok "menjünk egy helyre" szerver lett? Ezt párnál még érteném, 17-nél már nem.

Akiknek már ott a karaktere, guildje, azok bajban vannak, ha nem emelnek limitet, mert egyelõre még nõ a létszám és nem csökken.
MEGY A DECEMBER 11! most volt FINAL WAVE ! Mindenkit beenged: Go launcher és jön az endgame user! 😄

Dec 9. 18:57 es rendelessel most hivott be 1 perce

Ozzyehh
Szevasztok... tegnap nagyon felkúrtam magam, elkezdett mindenki generalba pofázni, oké, hogy nem tudták, hogy kell belépni de könyörgöm egy csomóan bent voltak hun csatin és ott pofáztak, szégyen ... direkt el lett mondva bammeg, oké nem vagyok már ideges<#banplz>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

áááááhhhh.....dec 9 rendelés és még semmi :S:S:S

Újabb wave van, eddig semmi 9-ével.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

nekem a D válasz lesz, hogy mire kijönne a key, vagyis az aktiválás, addigra aludnom kell mert reggel 4kor go melo -.-"

c sajna még 7ig...
C válasz 😊