• Chris
    Szerintem nagyon rossz ez az analógia a sporttal, mindamellett nem kicsit csúsztatsz is. Kispályás kupákra járó és nagypályás amatőr bajnokságban szereplő focibuziként én is kint voltam a meccseken, de a nagy elvárás nem a hülyéreverés volt, hanem a lőtt gól... :D

Szóval a lényeg, hogy pl. a Loki egy teljesítmény (és egy megváltoztatott rendszer) eredményeként léphetett egy jóval magasabb porondra és mindenki tisztában volt vele, hogy ez önmagában is nagy dolog. Az swtornak vagy bármely más induló játéknak ezzel szemben, ha már a futball analógiájánál akarunk maradni, azért kell megküzdenie, hogy egyáltalán a belépéshez szükséges induló bajnokságban bent tudjon maradni. Ez a bajnokság, azaz a piac, meg olyan, hogy nem kegyelmez ha te egy péket, egy hentest meg a helyi jegyző botlábú fiát játszatod a csapatodban edzett, jó kondiban lévő, esetleg tapasztalt játékosok helyett. Rövid időn belül ki fog ütni a konkurencia... akarommondani az ellenfelek, visszaesel, nem lesznek nézők, nem lesz bevételed és a faluszéli kóbor kutya sem fog foglalkozni veled ha minderre csak annyit tudsz mondani, hogy "bezzeg a Fradi is így kezdte mittomén hány éve", meg "majd 2-3 év múlva baromi jó lesz a csapat, csak győzzétek kivárni".

Mindezen pedig én, az átlag néző nem idegeskedni fogok, mert rohadtul nem izgat, hanem átkapcsolok és megnézem, hogy a Barca aktuális ellenfele hogy nem képes kinyomozni, hogy merre van a pályán a labda. :D