• Bhalage
    ahh istenem annyira fajdalmas ezt a sok buta demagog seggfejet olvasni... ez a kibaszott wow nullara redukalja a szerencsetlen drogosok intelligenciajat.. mai napig szivesen eloveszem a DAt vagy a MEt, a szekrenyben ottpihen a BG1+tales, BG2+throne, meg az icewind dalek, NVN, a kotor, ezek mindmind annyi jatekelmeny es es kellemes tortenetet adtak, orom es szorakozas volt a gep elott ulni..
    szal biowaret szidni, naja haladtak a korral (en kepes vagyok ezt feldolgozni), de meg mindig top szinvonal!.

remelem a TOR szakit a wow hagyomanyokkal es inkabb tortenetorientalt, a latott videok alapjan nekem nagoyn neboj ez a beszelgetos, felelet valasztos stilus.

masnak meg mas, pl anyu nezd megoljuk a licskinget!
    nem banom.

de amugy tiszta ovi, hogy most melyik auto a gyorsabb, melyik mmo a jobb, melyik baszdmeg, amelyik TEGED jobban szorakoztat. nem biztos hogy eroszakkal meg kell gyozni masokat az igazadrol.
    megvolt a wow korszak, sokat toltuk, ma mar nekem ez keves, illetve tul soat ker es szamomra szarok a szabalyai (a community uristen mintha mindenki a 4chanrol szabadult volna) - ergo nem jatszom mar nagoyn regen

ez a wowos maradjon a wowba, szannivalo egy ember

úúú ez msot fájt így reggel