Akkor megvan, én tegnap megnéztem a belinkelt videó után, de nem éreztem lagot a sorcival ... PVP-ben minden lagol, szóval az más kérdés, de PVE-ben nem igazán vettem észre.
Az a baj ezekkel a hangulatkeltésekkel, hogy aki nem néz kicsit utána, az csak annyit lát, hogy elfogadhatatlan ability lagok vannak, bugos az egész, szar, játszhatatlan foooos, stb ...
Valójában ez pár dologra vonatkozik, gyakorlatilag egy qrva jó játék, sokkal komolyabb hibákkal is láttam már játékokat.
Eddigi játszadozásaim alatt 2 "komolyabb" buggal találkoztam, de egyik sem olyan, hogy elmenjek miatta felgyújtani a TV székházat ...
- Khem Val beszélni akar velem a hajón ikonom van ... de a hajón meg bedurcizik, és nem beszél
- Liftezés után mostanában igen gyakran dezintegrálódnak a companionok ... ez még megszokható lenne, de ha valaki nem figyel, akkor mondjuk egy 2 fős Heroic-nál tud meglepit okozni, hogy nincsennek companionok ...
Tegnap végre lehetőségem adódott World Boss ellen menni ... adódott volna ... egyetlen drága kedves szolgáltatóm úgy döntött, hogy elég volt aznapra a játék ... Majdnem felrobbantam ...
Viszont lenne kérdésem: lvl 25-ön mivel lehet leggyorsabban pénzt keresni? Synthweaver-em van, az is elég alacsony szintű, de egy két rossz döntés miatt (Meg Khem Val új ruhája miatt :( ) nincs pénzem jogsirsa :( Valami ötlet?