arcosharcos#3045
Más MMOkban instákban,dungeonokban,flashpointokban(amelyik tetszik)azt várták a healerektől,hogy minden talent pontot a heal és buff-ra osszanak.Dps vagy védelemre semmit,azzal a cimszóval,ha egy instában a healert ütik és nem a tankot akkor már úgyis rossz az egész.És ebben igazuk is van.
Itt azonban más lesz a szitu.Ha jól tudom JC/Sage(healer ág AC)healre használható pontjai,harcban töltődnek vissza vagyis rá lesz kényszerítve a harcra is.
A fealdatkör nem merülhet ki egy tevékenységben.Egy dps 4 fős fp-ben kevés lenne további dps támogatás nélkül(vidiben 6fős mob csoportokat is lehetett látni és nem biztos,hogy az a max)
Nekem a WoW paladin meg a WHO warrior priest ugrott be a TOR healer kasztokról de aztán rájöttem,hogy TOR-ba kisebb armoral rendelkeznek.Vagyis papír kasztok.
------------------------------------------------------------------------
Az,hogy melyik fp-ba milyen csapat összeállításban érdemes bevetődni,kíváncsi lettem volna bemutatott fp-ban trooper helyett egy smuggler/gunslinger cserére.Előbbi rdps/aoe és kevés CC skill,utóbbi meg RDPS/CC ben jó.
Alap szabály,hogy ha lehet CC-ni akkor kötelező,mert azzal,hogy ki iktatunk egy mobot megkönnyítjük a tank és a healer munkáját,mert kevesebb mob támad,kevesebb dps-t kapunk be,könnyebb a heal...stb.Ezért gondolkodtam RDPS/CC segítségen.Persze biztos van mob group vagy fp ahol a trooper/commando aoe jön jól.
Aztán mi van ha közeli tank helyett távolsági tank jön:)Vagy RDPS helyett MDPS,mondjuk a közelharcos DPS(JK-SW mdps ág)még nem jöttem rá miben jó fp-ban.JC-SI meg még kérdés,mondjuk ők tudnak mdps mellett lopakodni meg még ki tudja majd mit.Szal lesz pár felállás variáció
Elnézést,hogy(megint)wall of text vagyok de engem a pvp mellett a pve/fp
is érdekel nem kicsit