60268
-
arcosharcos #2430 Az eddig közzétett alosztály infókhoz most PAXon annyit fűztek hozzá,hogy még fejlesztés alatt vannak és nem véglegesek,beleértve az advanced megnevezéseket is és,hogy figyelik a visszajelzéseket.
{HöHö:)}a Wizard mondjuk elég röhejes,nem tom melyik elmebajnok találta ki alosztály névnek
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
más;PAXos és SW vidit összehasonlítva azon filóztam,hogy Sith Warrior-nak más a hangja maszkban és maszk nélkül:)
Annó kaszt/nemek szerint egy hangot ígértek,ez meg már kettő.Lehet audio részleg túlteljesít:)) -
EnxTheOne #2429 az advanced classokrol már van valami info? (a sith warrioronkivül) -
paj01 #2428 vagy annyi lesz h beszelnel az npc vel es pirossa kiirja h you are in combat..:) Vagy is addig nincs bajcseveges mig lenem rendezted a nezeteltereseteket:D ha meg annyira elsprintel az ellen h kimegy combatbol mar ugy is mind1:) -
Bhalage #2427 nincs tobb kerdesem -
#2426 Jód dolog erre én is kíváncsi vagyok remélem nem úgy oldják meg ,hogy no world pvp! -
#2425 ha WOW-ból indulok ki,hogy úton útfélen a városkon kívűl van egy rakat NPC akkor miért ne lehetne az általam felvetett dolog egy probléma forrása? -
Bhalage #2424 ugye ezt nem gondolod komolyan, hogy ez majd így lesz, ugye nem? -
#2423 Lehet, hogy pvpre kituntetett helyek lesznek ahol nem lesznek story-zgatos NPC-k. -
ratgab #2422 Én MMO-hoz nagyon nem értek, de ha ilyen helyekre, ahol párbeszéd van (márpedig gondolom az npc-k nem fognak elmászkálni, fix helyen lesznek) nem raknak be ellenfelet, akkor nincs mit gyakni... Nem?
Legfeljebb elválasztja 1 db ajtóval az npc-t a "harcmezőtől" és már meg is van oldva a dolog. -
#2421 az oké,hogy nemtudnak megtámadni,de hogyfog az pl kinézni,hogy gyaksz valakit az teszemazt elsprintel a kövi NPC hez majd ráklikkel te meg csak nézel mint Rozi a moziban,mert az ellenfeled ebben az "instában/videóban" lesz míg te a "Real" világban -
#2420 ha jól emlékszem olyasmit írtak hogy párbeszéd közben nem tudnak megtámadni. a többi jó kérdés, szerintem majd utólag látod a cseten hogy vki keresett :D -
#2419 engem azért kicsit aggaszt ez a sok párbeszéd az NPC-el ami átmegy ilyen kis mini "instává"....hogyan fog ez kinézni ha ilyenkor valaki betámadna vagy kereskedne vagy csak szimplán csetelne veled? te meg "benntvagy" a párbeszédes videóban és nem is érzékeled a "külvilág" történéseit...??
éééés még 1 kis fekete leves: nekem az NPC-k, szörnyek karakterek mozgása még mindíg túl egyszerűnek/darabosnak tűnik.... -
ratgab #2418 Ez a játék egyszerűen sikítan 1 singleplayer kiadásért, habár a mostani tendencia szerint (lásd Assassins Creed 2) a singleplayer-hez is kell net, szóval sok különbség nincs már végülis. -
#2417 deszép karácsonyi ajándék lehetne......brühühühűű -
IXEMGabeo #2416 az az amit mindig elővehetsz, mert mindig akadnak benne lehetőségek...én pl 4. kijátszás után jöttem rá az 1-ben is, hogy nem muszáj megölnöm a buckalakókat, hanem tárgyalhatok is a nagyfőnökkel:D -
Evoluti0N #2415 Én már annyira türelmetlen vagyok. Tegnap megint elővettem a KotOR-t. Grafikailag már nincs a topon így hét év elteltével, de a jó játékok időtlenek :). -
#2414 Ebbe a videó van megint jó pár új rész, főleg a vége felé. Mondjuk az a rész, amikor végre elkezdődne a pvp és ott vége szakad a videó hát...hallani, hogy mit gondol róla a közönség :D Rohadt pvpt még mindig nem mutattak :( -
#2413 Késő, sry -
Bhalage #2412 ez igaz!, ezt már tapsztaltam, szal malac fogd vissza magad, mert tönkreteszed a játékot te k***a!!
-
RaSzTaH #2411 Nem azzal van a para, hanem ha Malav "ráremeg" valamire az nem biztos hogy jó előjel :) -
Bhalage #2410 megnézni én is megnézném, de hogy befizessek még 1 hónapot,, ááá ez teljességgel kizárt, borsózik a hátam
sokat szórakoztunk vele annak idején, de ez már a múlt : ) -
#2409 Failed:) -
Bhalage #2408 remélem nem. komolyan -
#2407 -
RaSzTaH #2406 nem is tudom ki betázik épp vele -
#2405 Tele lesz wowos ratyikkal, akik ráunnak catara addigra :p -
Bhalage #2404 én meg azt várom, hogy felhőtlenül jól szórakozzam.
bízom benne, hogy jó játékot csinálnak+ remélem a community is jobb, (érettebb)lesz
-
#2403 Ja, túl korán az a baj :D
De elnézve ezeket a videókat abban a tudatban, hogy még minimum 8-9 hónap a megjelenés és már most ilyen állapotban van az egész háát... Akik kint tolták többen is azt mondták, hogy már most jobb állapotban van, mint a megjelent MMOk többsége a kiadás napján :y Biowaretől nem is várok mást :p -
Bhalage #2402 erzem mar megint remegsz
superneed ez a jatek!
-
#2401 -
#2400 Amúgy itt össze van szedve majdnem minden infó PAXról. -
-
#2398 atyaég.. az a sith inquisitor armor odabaszós. Warrior meg inquisitor között vacilláltam, de most elbillent a mérleg egy kicsit az inquisitor felé :D -
arcosharcos #2397 Kompanionnal kapcsolatban:
Kasztunk alosztálya,vagyis specializáció választása nem befolyásolja kompanionunkat.A kompanionnál beépített lehetőségek közül választhatunk,attól függően,hogy milyen szerepet szánunk neki.
Kompaniont lehetőség lesz úgy fejleszteni,hogy előre menjen és magára vonja figyelmet vagy háttérben tevékenykedjen.Ettől függően a felszerelés sem lesz mindegy,hogy milyen felszerelést,tárgyakat adunk kompanionra. -
arcosharcos #2396 Ezzel kapcsolatban még nagy kavarás van,már csomó verziót hallottam. Jó lenne ha már befejeznék a kavarást és eldöntenék.
------------------------------------------------------------------------
Legutóbbi PAX infó szerint csoportdöntés lesz és a többség dönt.Ha a többség darkside pontot növelő döntést hoz,te viszont jó oldalhoz
tartozó döntést hoztál akkor neked akkor is a lightpont fog növekedni ha a csoport többség sötét döntést hozott,mert te nem arra szavaztál.
De megnyugtattak,hogy ez már végleges és ez lesz a csoportdöntés dinamikája -
#2395 Nagyon durván néz ki. Ez lesz a wow után az első mmo amire tuti befizetek!!! -
#2394 Csak 300 év, mi az egy droidnak. :) -
arcosharcos #2393 PAX infók közül egy ragadt meg,hogy nem csak public és story questek lesznek,hanem un.World questek is.Az előbbieket akár singliben is
tolhatjuk az utóbbihoz azonban már csapat kell,ezzel ösztönzik majd a csoportokba szerveződést.
Ma kaptunk egy csapat játék vidit PAX-ról. Vidi 1:33-tól mutatja Dark Revan Komplexum instát,hát nem gyenge.
Story-val kapcsolatban.A vidi végén a beszólós HK-47 droid nem tom,hogy kerül oda:)Vagy mi,hogy kerülünk oda.Ugyanis ezt a droidot a TOR előtt
kb 3660 ével ezelőtt készítette Dark Lord Sith Darth Revan kb a Mandalorian háború idején.A droid vagy nagyon jól tartja magát vagy időutazott a csapat. -
#2392 Engem ez a mondat lepett meg.
"* Instákat többször végig lehet vinni. A sztori szempontjából az utolsó végigjátszás döntései lesznek a mérvadók."
Ezek szerint egyszer full light ponttal, máskor full dark ponttal tolok végig egy sor instát, akkor kedvemre váltogathatom, hogy most világos vagy sötét oldalon legyek? -
#2391 Itt egy topik, ahol összeszedik az összes PAXos swtorral kapcsolatos cuccot. Van már pár új infó meg vélemények játékosoktól, akik kipróbálták. Ma lesz új bejelentés is, de ez itteni idő szerint sajnos hajnalban lesz valamikor.