arcosharcos#3042
Közben szét elemeztem a Taral V fp előzetest.Kezdek megbarátkozni a négy fős csapat gondolatával.Gondolom lesznek nagyobb létszámra tervezett fp-k is de legkisebb létszámú fp-nak teljesen jó a négy fő.
(Arra még kíváncsi vagyok,hogy mennyi játékosra van optimalizálva egy 4 fős fp.Teszem azt -már ha lesz rá lehetőség- 2 játékos 2 kompanionnal
mennyire tud eredményes lenni)
Lvl 32+ a kari szintkövetelmény a Taral V fp-hoz vagyis az előzetesben is lvl 32 vagy lvl32+ karikat láttunk.A vidiben a csapat összeállításon
látszott,hogy olyan kaszt alosztályok mentek akik képesek segíteni egymást.
Könnyen felismerhetők voltak az alosztályok a vidiben:
-Volt egy JK/Guardian(MeleeTank) ő végezte a közeli tankolást(egykezes fénykard ezen a szinten már mindenképp a JK/Guard jellemzője)
-A JC/Sage csaj osztotta a healt(a sage használ egyélű fénykardot,na meg az a ruha:)ordít róla,hogy healer ág)
Persze a Sage ágon sem csak healelni tud és nem is úgy tervezték,hanem heal és dps vegyesen.Úgy képzeljük el ezt az alosztályt mint a filmben Yoda vagy Sidious-t(róluk mintázták ezt az alosztályt)Fejlesztők elmondásuk szerint nem csak egy távolról healelő alosztályt akartak hanem aki kiveszi a részét akár a közelharcból is.
-A Trooper/Commandó(RDPS) fölismerhető volt a vasaló kinézető vállvasról,ez az armor set van is képen
-És egy Smuggler/Scoundrel akit továbbra is a leg sokoldalúbb kaszt spec-nek tartok az operative agentel együtt.Tökéletes support,be tud segíteni a healbe vagy akár a dps-be amire éppen szügség van,lopakodó képességel eltűnik vagy levadász pár ellenfelet.
Gondolom fp függő is,hogy milyen felállásban lehet bevetődni az fp-be,biztos másféle csapat összeállítás is lehet hatékony de ez jónak tűnik 4 főre.
Na bazz itt közben remeg a föld,abbahagyom megnézem mi a szitu,remélem nem valami erőhasználó csinálja:)Tudom beteg-e vagyok,hogy nem tudok elvonatkoztatni:))