• Warden
    nemtudom miylen karakterrel játszol, ill azt hogy hol de szerintem qrvára nem vágod ennek a játéknak a lényegét.Itt nem kell lvl 18 on menned 10 deadminet meg 32 őn 16 scarletet ahoz hogy jólérezd magad.A heroic questek a partyknak vannak kitalálva akik partyban fejlődnek no meg az fixen ad az adott bolygóra tokent és naponta ismételhetők.Viszont aki szólóban játszik annak ez nem opció hacsak nem mazohista és átlemingeli magát egy egy iylen 4 fős questen.A javaslatom az hogy élvezd a karaktered storyát csináld meg először a bolygóra vonatkozó szálát majd ugyis elakadsz mert vagy alacsony szintű leszel vagy nem lesz hozzá geared.Ilyenkor állj át a bolygó specifikus quest szálra abban kapsz a szintednek megfelelő lootot amivel könnyebb lesz a class részt megcsinálnod.nagyon jó módolható felszerelés van a játékban gondolom feltünt igy egy egy itemet akár 6-8 szinter is érdemes felmódolni mig kapsz egy sokkal jobbat.Ez a sok-sok quest és történet wazz mind arra szolgál hogy elérd a max szintet fejezd be a kiba.. történetedet ÉÉÉÉÉÉÉÉs akkor majd nekiállhatsz hard módozni meg operationolni vagy ha olyanod van akkor pvp-z és sírj hogy nem tetszik ez a játék.nemértem azokat az embereket akik pvp vel akarnak max szintre eljutni no azoknak tutira nem fog nyujtani a játék semmit az égegyadta világon.

Aki szólóban játszik (sokkal jobb partyban bármit is csinálni a játékban) az sincs tulajdonkép egyedül hisz ott az aktuális companyonja azt is lehet gearelni,amivel lényegesen gyorsabb a fejlődés.Figyelni kell hogy melyik companion mit szeret és hogy hatékonyabb legyen úgy alakítani a válaszokat hogy örüljön neki.No persze aki annyira idióta hogy nemcsinálja a class quest láncot az ugy jár mint tegnap egy nagyon okos honfitársunk aki rácsodálkozott lvl 50 en hogy hol szereztem a healer companyonom.Kérdeztem hogy hogy a fakkba lett igy 50 es aztmondja instázott meg pvp zett mert nem érdeklik a questek mert nem beszél angolul.