Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Hát ezek egyre jobb teóriák. Max csak az early access alatt játszunk :D

Torzonborz
vagy inkább túl kevés példány érkezett és még a preordereseket sem tudják 100 % kiszolgálni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem az a helyzet hogy elfogyott a preorder és max. csak annyit fog kapni a bolt amennyi preordert kapott. Tehát jelenleg ha tényleg lesz annyi doboz ahány preordert eladtak (van valami pletyi, hogy ez se igaz) és minden preorderes leadja a rendelését, akkor többinek nem jut semmi. Ezért nincs kint az oldalon a rendelési lehetõség.

GW2: Dragonknight.5302

rájöttem hol a kiskapu: a preordernél azt garantálják hogy 2 hétig be tudod számítani az árát vásárlás esetén, de azt nem hogy lesz is mibe beszámítani

LSC
jelenleg csak az tud rendelni aki preorderelt vagy az se mint én, nem kaptam linket tõlük, csak itt a fórumon

LSC
szerintem a preorderen felül keveset rendeltek, le is vették a termék listáról

Amikor elõrendeltem otthon voltam "vidéken", most személyes átvételt választottam mert fent vagy a "city"-ben! Értem én hogy kapitalizmus, de mondhatták volna ezeket a határidõket korábban, mert így hagytam volna a francba. Nem keresem vissza, de szerintem garantálták a megjelenéskor a példányom a preorder miatt, és nem voltak ilyen feltételek. Én nem gondolom, hogy egy is rajtuk maradna, és nem várom el, hogy hetekig visszatartsák.
Csak a kezdeti etetés, mert így ez volt, nem ilyen rövid reagálási idõket gondoltam akkor. A számlám pl nem volt nálam, telefonálgathattam, meg ugráltathattam muttert, hogy túrja elõ a dobozt, nehogy kifussak a dec 8-ból pl.
Na de részemrõl vége, úgysem lehet megváltani a világot, de majd megemlítem a boltban. Persze miután már a táskámban van a game:)

Kérd pickpack pontra! Onnan van egy heted felvenni.
N1ggA
Nagyon nagy az érdeklõdés, mindenképpen elviszik az összes példányt néhány nap alatt. Aki nem preorder után vesz, az 1500 forinttal többet fizet, ezért nekik megéri újaknak adni. Kapitalizmus van, ebbe bele kell törõdni.

Spread De Love!

Ozzyehh
és 13. a zárásig át kell venned különben mehetsz haza :D

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Már hétfõn napközben beérkezik a CD galaxisba, de basszus ez is elég hülyén van megfogalmazva........ SWTOR: a játék üzletünkbe érkezése december 12-13. várható, személyes átvételre
valamikor nap közbentõl lesz lehetõség (nem nyitástól).

Szerintem az is pofátlanság, hogy elõrendeltem, van 2 napom reagálni és ha nem viszem el kedden, elvesztem a foglalást.
Ebben a formában a pre order ígéretek nem sokat tartottak.

LSC
köszi!

N1ggA
Normál, ez meg a CE

Spread De Love!

LSC
elég vicces a szervezés az biztos, ha nem olvasom sg-t akkor buktam volna

Jabar
mondjuk elég gusztustalan hogy 8.-ig meg kell rendelni van baszhatod a példányod, fõleg hogy rajta van a pre-order számlán hogy két hétig le van foglalva a megjelenés után átvételre....

"Jabar sa bu eeda murishani!"

LSC
valaki megadná azt a linket ahol rendelhetõ? Mail nem jött telefonon meg nem lehet elérni õket.. Köszi

megrendelve, thx a linket

aha kosz megvan, tovabbitom neki.

LSC
ebbõl ítélve pont a két legnépszerûtlenebb karaktert fogok csinálni, azok tetszettek.

Rubint
Akkor ld. 3 oldallal lentebbi üzenetem. :) A standard edition-ét balga módon kiraktam, mert azt hittem official elérhetõ.

Persze, jó dolog a theorycraft, én is nézegettem a skilleket, mert néhány dolgot azért le lehet szûrni belõlük. Pl. a 6 sec kitolására ott a vanish, vagyis force cloak, amivel újra nyithatsz, plusz ahogy nézem ráadásul szerintem túl sok tankos alapképessége is van, ami könnyen boríthatja a dolgokat.
Ez az assassin mechanika amúgy egy az egyben wow rogue mechanika, ott is az volt a lényeg, hogy ha magas szinten akartad ûzni vele a pvp-t nem szabadott ész nélkül szpemmelni a skilleket amint vmire volt energy, tartalékolni kellett a nagyobb burst miatt. Itt úgy látom a hosszabb harcok miatt nem az ellenfél jó pillanatban stunnal való meglepése és leburstölése miatt lesz ez fontos, hanem azért, mert egymásra épülõ, stackelõ buffot adó skillek vannak, amikbõl így több dmg-et lehet kihozni. Ezzel csak az a baj, hogy már minimális cc mellett is baszhatja az assassin a dmg-ét... Bár a heal is rettentõ visszafogottnak tûnt bétában, ki tudja hogy jön ki a balance a végére.

en originen vettem, szoval en se kaptam galaxistol mailt :D

Rubint
A megoldás az, hogy odaadod neki a direkt linket, ahonnan megrendelheti. Ha neked jött levél, abban benne van. Én is így tudtam orvosolni a problémát.

ja ez van a haveromnal is, mondtam neki irjon mailt a galaxisnak, meg nem tudom jott-e valasz majd megosztom, ha tudok valamit.

Rubint
Ha nem rendeli elõ 8-áig neten, akkor felszabadítják a példányát.

Ha meg nem neten rendeli meg, akkor ezresekkel drágább.

Torzonborz
azt sehonnét de a számla szám a lényeg.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hát majd bemutatod az eredeti számlát;)

Tomb of Freedon Nadd

felmerült bennem egy kérdés a cdgalaxisos rendeléssel kapcsolatban: én szimplán besétáltam a cdgalaxisba és vettem egy preordert. Ebben az esetben honnan tudják a mailcímem?:)

Omlás
"Greetings customer,

I am Protocol Droid M0-T0, Human Cyborg Relations.

Thank you for contacting us regarding your Security Questions. However, we regret to inform you that we cannot deal with your request through email. In order to protect your account, all Security Question issues are dealt with via our Customer Service telephone support.

Please call our Customer Service team toll-free on:

1855 GO SWTOR (1855 467 9867) from the USA
+8000 BIOWARE (00800 0246 9273) from the United Kingdom, France or Germany.

If you’re calling from a country other than the USA, UK, France or Germany, you may call us on 0044 203 564 2555, but please be advised that international call rates may apply.

Please note that our telephone support is provided in English, French and German only. At this time we can only offer telephone support for account issues directly related to Security Questions, and we will only offer support to the account holder.

Galactic Support is our specialty…

Sincerely,

Protocol Droid M0-T0"

Báááááááááááááááááááááááááá <#mf1><#mf1><#banplz><#falbav><#zavart2>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fenrir
<#rinya>

A halál csupán a kezdet...

Volt már, õsi.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

TDC Geronimo
launcher updatelt meg patchel is egy kicsit. Ja és a beállításokba bekerült a repair funkció és az "enable public test server access" is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fenrir
Humorosból, hátha még nem volt:

http://www.youtube.com/v/BgAlQuqzl8o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A halál csupán a kezdet...

BoneDragon
Gero, tegnap már említettem mi a dolgod. <#hehe>

BoneDragon
Képet!

en bementem cdgalaxisba es mar el is hoztam ce-met
j0nNyKa
én hallottam olyanról, aki már meg is kapta az elõrendelt cuccot, wtf ?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Khabbas
Én is.. <#rinya>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Fej vagy Írás?

TDC Geronimo
JÁTSZANI AKAROK MÁR

:y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Burst-tel 6 sec-es rész alatt elfogy az energy-d. Pont.
Ha csak és kizárólag a trash-t nyomod, akkor 7 darabot tudsz elnyomni.
És a harc jóval tovább tart.
Magyarul energy management gondok vannak.

Nem csak ennyi idõm van nyerni, de ez után jön az a rész, ahol körbe körbe rohangálok, néha a rotában elnyomok egy autoattackot, hogy az alatt is kapjak vissza, hogy mehessen esetleg a force speed ha menekülni kell, stb.
Ranged után futkosás közben is jön vissza.

Igazad van, a balance-hoz hozzátartozik az is, hogy nem tudom vígan, folyamatosan nyomogatni a legerõsebb támadásaimat.
De a kiragadásban nagyon-nagyon sarkítani akartam, mert ezalatt a 6 sec alatt az ellenfél is cselekszik.

És tényleg nem tudok semmit lvl 50-rõl.
De addig is kell csinálni valamit nem?
Rubint
Nekem is megjött. 13-án zárásig át kell venni.

Lehet játszottál már jópár mmo-t, de ez a megközelítés még mindig nem ezt tükrözi. Amit elõbb írtam még mindig áll, kiragadtál egy 6 sec-es részt egy harcból, mintha ennyi idõd lenne csak nyerni vagy letérdelni, pedig akár már a bétás tapasztalatok alapján is egyértelmû, hogy simán sokkal hosszabb egy harc. Egyrészt ezért nincs értelme az ilyen jellegû összehasonlításnak, másrészt meg azért, mert ha balansz gond is lenne, fogalmunk sincs róla, hiszen nem láttunk szinte semmi lvl50 vs lvl50 harcot, nemhogy eleget.

Ozzyehh
Jaja 12:12 kor kaptam, szal szerintem késõdélután/estig mindenki megkapja<#eljen><#taps>

Torzonborz
gondolom akkor majd szép sorjában kapja meg mindenki.

de akkor jön ez a lényeg. :)

Nincs semmi de ha jól tudom akkor a pickpack pontra mint nekem csak akkor küldenek mikor elindították a csomagot. Arra meg azt mondták hogy 14.-e elõreláthatólag.

Ozzyehh
mármint aki a CDGnél rendelte :)

Energy regen: 8/sec, a tank tree-ben speccelve 10/sec.
Stealth után elsõ 6 másodpercben 12/sec.
Ami elég a következõkre (rota): stealthbõl voltaic slash-maul-voltaic slash-shock, és maradt 4 energy.
Persze ez megint abszolút ideális helyzet.

Pvp tapasztalat: végülis "nem sok", EVE és WAR, utóbbiban Witch Elf, sorc, SW, WL. A többi mmo rövidítését, ahol nem pvp-ztem asszem nem sorolom fel. De köszi a bizalmat.
Ozzyehh
Bazz ebben a pillanatban jött meg a rendes levél a kóddal, mindenki csekkelje a méljét