• Fenrir
    Köszi a segítségedet, bár annyira azért tudok angolul, hogy ha akartam volna ezt én is megírtam volna :)

Sajnos kb tudom is, hogy mit fognak erre válaszolni...

Ha klónként nem is, de egy olyan lehetőséggel mint a talent reset-tel (csak esetleg nagyobb pénzmennyiséggel vagy valamilyen cooldown-nak) simán megoldható lenne, nem értem miért fáj ez a BW-nek. Sajnos most jutottunk el oda, hogy a klántársaim is között van aki váltana AC-t mert a klán érdeke azt kívánná meg vagy csak esetleg a másik ág jobban illene hozzá. Sajnos 10-es szintig ez nem derül ki :\

Én a heal miatt kezdtem operative-ot, de elég nagyon csalódtam a gyógyítási képességében, főleg amikor megláttam, hogy a klántársam SI dps talenten közel annyit gyógyít mint én teljes medicine ágon, több a CC-je, bubit tud rakni, az AoE hot-ja sokkal jobb mint az enyém, stb.

Eddig a melee ágon voltam mert wow-ban szerettem a rugót, de sajnos ez még kicsit sem hasonlít rá, nagyon darabos vele a harc auto-attack nélkül, sokszor van úgy, hogy 2-3 másodperces ablakok vannak amikor az összes melee képességed cd-je pörög, igazán berakhattak volna egy default melee támadást is, úgy mint a Rifle Shot-ot. Kicsit idiótán néz ki, hogy a melee rotában lövöldöznöm kell mert az a fillerem.

Jelenleg a harmadik ágat próbálom, ez talán már közelebb van a stílusomhóz mert ötvözi a melee-t és a ranged-et, ma este majd kiderül a hard mode fp-kban, hogy mennyire életképes.