Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
kedves Tyrpak, láttad már a játékot level 20 felett? ugyanis egy 40+-os assa maulja kapásból 4000 felett ver medium armorra, és akkor az ellenfél még BÕVEN stunolva van, amikor jön a következõ 2500-3000-es pofon az assától 😊

amit leírtál, az úgy level 12-ig valóban úgy van, és picit fura is, de nagy szinten.. different story

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kedves gavor, kipróbáltad már shadow vagy az assassin AC-ket swtor-ban?

Például pvp-ben próbáltál már megölni valakit úgy, hogy az energy-d 50%-a elmegy az ellenfél hp-jának 10% leütésére (ha épp nem critel a backstab, ha crit, akkor kb 25%), ami után van még 2 ütésre való energiád, hogy leüsd a maradék 90%-ot?

Nem sírás akart lenni, csak azzal van bajom, hogy nem sebez annyit, mint amennyibe kerül. Ennyi sebzésért jobban megéri a trash-t nyomogatni, és akkor van egy 1 gombos karink.
Akkor kéne egy spell, ami a teljes energyvel az egész hp-t leviszi. Ezt lehetne redukálni még azzal, hogy az energi bar 1 egység. A spell költsége 1 energy tehát 1 spell ,ami rögtön megöl valakit. Nem kell ui semmi, csak 1 gomb. Tényleg király lenne!

Akkor az ellenfél hp-jának a felét is vigye le, és ne csak marginálisan okozzon több sebzést, mint a trash (két darabja összeadva). 😞
Braikingboss
Igen és ha utána bekened a hátát krémmel vissza töltõdik az energiád 😄

Don Kartács :)

Kb. ez ilyen generál szabály mmo-kban, hogy a hátbaszúrás az energia bar fele, ezt a rendszert vették ide is át. 😊

j0nNyKa
mármint a bioware? õk fognak, igen

de ismerve az eddigi levélküldési performanszukat, inkább nem tenném tûzbe a kezem értük...

LSC
aki elõrendelt annak küldenek majd valami levelet hogy mikor kezdhet vagy hogy lesz?

BoneDragon
Arra ott van más skill ami nagyobbakat vág. Nekem soha nem volt olyan problémám, hogy nem tudtam valakit hátba szúrni.

LSC
arra azért jó ha nem jön be a hátbaszúrós legalább nyom egy autoattackot.

Hja, hang nélkül néztem. 😊
Hátbaszúrást meg akkora költséghez kötötték (energy bar fele???), hogy ha a talenttel együtt akarod használni, akkor Trash és 1.5 secel késõbb Maul.
Pve-ben mobok azonnal fordulnak, pvp-ben még megoldható, ha a játékos nem fordul meg, nem megy ki melee-bõl, nem cc-z le, nem...
BoneDragon
Akkor még nézd meg párszor. Azt akarja bemutatni, hogy olyan skillt nyomkod ami csak a mob hátába mûködik (hátbaszúrás) és mégis mûködik az auto attack. Na de elõttem is említették, hogy ebben a formában lóf*szt nem ér, mert gcd-re rakja az összes skillt.

t0Mi
Én sose értettem ezeket a macrokat.. Pont a játék lényegi részét veszik el, mert nem te irányítod a karaktered, hanem valami elõre beállított script. Akkor meg miért nem rögtön az asszonyt ülteted a gép elé?

!Renault F1, Real Madrid CF!

Én annyit látok belõle, hogy többször nyom gombot mint én egy hasonló AC-vel (shadow), és majdnem belehal a mobba, mert nem a sebzõ skilleket használja, hanem az "autoattack"-ot.

Akkor most mire jó ez?
Jeffjohnson
pl: stealth-es classoknál a nyitó combókat össze lehet macrozni illetve 2-3 skillt amit úgyis egymás után használsz de kb. ennyi. Meg ha közbe kapsz 1 cc-t akkor ment az egész a levesbe és lehet kapkodni, hogy esetleg a macroban 1. skill cd-n van most mit nyomjak. A túlmacrozott embereket cc-vel simán lehet fogni. Meg többet fog érni a csapatmunka mint a jó macro. Mondjuk 1v1 ben ha váratlanul támadsz vagy gankelésre lesz alkalmas több skill macrozása.

[HUN]Crassus
jaja akartam írni,hogy 1-2 statikus fightra talán alkalmazhatóak azok a makrók,de PVP-ben minden másodpercet az alkalom szüli....ott öngyilkosság lenne makrót futtatni...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Meg a számlaszámot, bankkártyaszámot, és PIN-kódot is!<#banplz>

Tomb of Freedon Nadd

[HUN]Crassus
ahogy mondani szoktam "észt nem adhatok ,mert nekem is kevés van"!😄

j0nNyKa
Omli!

Találjál valakit, aki lebetûzgeti a dolgaidat skype-on! Most a 625. próbálkozásomra valami új tag vette fel a telefont, és 2 perc alatt megoldódott minden, hozzáférek szépen az accomhoz.

Ha gondolod én segítek, de akkor el kell küldened a teljes neved, e-mail címed, telszámod, meg a címed, amit megadtál swtor.com -on, mert az alapján fognak tudni azonosítani.

A GCD-t nem tudod vele kikerülni...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jeffjohnson
Ebben nem értem mi a nagy szám? Sima A4tech es egeremen olyan idõzített macro-t írok amilyet akarok de minek? pve farmra ok de pvp ben annyira nem hasznos mert ott a helyzetre kell reagálnod.

Rubint
Valóban nincs, hiszen CD-re rak mindent. Bullshit. Epic fail in pvp. 😄

darth devil
Ugyanezt megcsinálom a nostromoval. Bemacrozok rá 10 sima attackot lefut, elnyomom újra.

War, war never changes.

Pluskast
A körmét levághatta volna ha már felveszi videóra. Gusztustalan.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

[HUN]Crassus
semmi értelme...

Szerintem kellene a kölyöknek 1000 dolláros áron egy kibaszott nagy I WIN feliratú gombot vennie a képernyõ közepére osztán nyomogassa. Az EA helyében csinálnék egy spec ruleset szervert, ahol ezeket a cuccokat árulná és az összes agyhalott ott õrjönghetne

GW2: Dragonknight.5302

Ozzyehh
...... no comment

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

j0nNyKa
na én itt mondtam le az emberiségrõl, ezek a parasztok már most exploitolják a játékot, méghozzá pl. autoattackot haxolnak? /cry.

Ahogy látom ebben az egész bullshit áradatban egy lényeges változás van, mégpedig, hogy a már vmibe berakott modokat bármikor ki lehet szedni.
Szerintem baromi hülye döntés, ezzel adtak egy nagy pofont a játék gazdaságának, ezzel együtt az endgame tartósságának, mivel az újabb és újabb tárgyakhoz nem kell a modokat újra megvenni, legyártatni.
Az indoklás meg "a lot more fun, easy and safe to experiment with"...

Hát szerintem elérték már a saturation pontot. Megy egyre kevesebb helyen lehet elõrendelni. A vgchartz meg csak az USA boltok által jelentett elõrendeléseket számolja.

VGchartz szerint tetõzött a preorder az USA-ban, már csak 15 ezer darabot adtak el múlt héten.
Azt hittem, hogy a nagy hétvégi béta nagyobb hatással lesz. 😞
ilyen lúzer vagy, h nem tudsz németül?

Braikingboss
576, CD Galaxis, Media Markt ide szállítanak elsõdlegesen. Minden más üzletben ahol meg lehet venni Magyarországon 20. után kapható csak.

Don Kartács :)

Agamemnon
Köszi, mondjuk még van bõ 1 hetük, hogy beszerezzék, és elérhetõvé tegyék számunkra. Ha lesz további infód publikáld légyszi, szerintem többen is ott rendelték.

BoneDragon
De, pont ma reggel kaptam válasz levelet. Semmi infójuk nincs róla, hogy mikor, mennyiért, hogyan lesz majd kapható azoknak akik elõrendelték. Ez számomra kicsit cinkes.

Agamemnon
Ipon-al nem beszélt valaki, hogy mikortól lehet náluk megvenni a játékot?

BoneDragon
<#banplz>

Szóval a sith panda a fekete bundás fehér arccal, és a jedi panda a fehér arcú és hasú, fekete manccsal? Értem. 😊
Cáfolnám a cáfolatot!
Nem kell itt a sok WoW rémhírt terjeszteni!!
Azok ott nem pandák hanem a Dark Side által befolyásolt és eltorzított mutáns ewookok, az igazi Pandák, akik csak Light Side odalon indíthatóak majd a Jump to PandaWorld nevû kiegészítõben fognak megjelenni!

Cáfolnám!

Ez egy leaked kép a következõ tervezett swtor content patchbõl.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Biztos, ami biztos, leellenõriztem.

És a torhead.com szerint nincsen panda az swtor-ban. Megnyugodtam.
Ez nem grammar nácis dolog. Nem nyelvtani, helyesírási dologról van szó. A két szónak merõben más a jelentése. Különben meg azok szoktak grammar nácizni, akik nem tudnak helyesen írni (és nem az elütésekre gondolok).

BoneDragon
De lesz panda skin. OP end bossa fogja dobni és legendary item lesz!

Azért jobb a wow mert ott lesz panda monk itt meg nem lesz panda jedi...
A német is akkora szar mint a magyar?

Azért valami emberi nyelven is megjelenhetne :-)

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Újabb marketing kõr várható a Bioware-tõl szerintem:
Német Gamestar 212 oldalas szám SWTOR vs WoW.
Elõrendelés esetén 14.-ig kiszállítják.
j0nNyKa
szerintem mindenhol elküldenének sablonszöveggel a picsába

sajnos ma sem sikerült elérnem Dennis barátomat, holnap felkelek korán, és megpróbálom újra...

azt nem ígérem, hogy megemlítelek, mert mire lebetûzöm az "omlás"-t, kifogyok a zsetonból 😄

Pont ilyen megfontolásból az összes kérdésre elõre meghatározott válaszokat gyártottam amiknek semmi közük a kérdéshez de a kérdésbõl generálhatóak. Mert mi lesz ha pálinkamérgezés miatt elfelejtem hol születtem.

Jóccaka