Én kb. 23-a óta játszom, MMO-s szemmel nézve átlag alatti időtartamokat, amit a család és a meló enged. (Asszony éjszakás, ergo tegnap sem sikerült negyed kettő előtt lefeküdni ...)
Folyamatosan kvesztelek, bár próbálom logikusan csinálni őket, az egy helyen lévőket egyszerre, azért megfuttat ez a game párszor ... volt pár Heroic, amit többször is lenyomtam + volt egy valag Black Talon :)
Így vagyok most lvl 22 ...
Sajnos a napi űrhajózásra sincs időm sokszor, de tegnap fordult elő először, hogy kicsit várnom kellett a partira. (Közben kveszteltem, szóval volt mit csinálni ...)
Töretlen a lelkedesdés, de az állandó rohangálás lassan felőrli az idegeimet ... főleg mikor eltévedek a taxival, vagy persze a környéken nincs taxi, átfutom a fél bolygót, erre vissza kell szaladni, majd megint ...
Elkélne némi erőspistás-üvegszilánkos vazelinnnel történő ánuszmasszázs annak aki kitalálta, hogy csak 25-től van mount ...
Meg jönnek a bugok ... Nem olyan dühítőek, együtt lehet velük élni ... Amivel a leggyakrabban találkozok az a bebugosodott mob ... Elkezdem ütni, majd egyszercsak EVADE és visszaugrik a HP-ja, a mob visszaáll alapra ...
Valamint a qrva shopok mindig keresztbetesznek nekem (Persze júzer error, de akkor is ...) ... Tegnap belog után gondoltam elmegyek bevásárolok a hajómra ... Pont a kantinban álltam a Companion Custom vendornál, na akkor nézzük meg milyen új ruci van Khem Val-ra ... kiválasztottam egyet random, Ctrl + balkill (preview) ... Huss, 12500 kredit oda ... WTF???? ... Persze ügyesen Ctrl + jobbklikket nyomtam, szóval Khem Val új dolmánya elvitte az új ágyúk árát :( Egy fél élet munkája veszett kárba :)