Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ne hívd elõrendelésnek...
Nem a Preorder vételrõl beszélek, hanem a teljes játékról...

Eternal life; endless torture.

Pontosan ez a világ így mûködik. Ha az útszéli kutyaszart bedobozoljuk adunk hozzá egy certificate-tet és bizonygatjuk hogy ez exkluziv csak nálunk kapható kutyaszar, amibõl csak 1000 doboz készült és adjuk hozzá a kutyák családfáját, majd kérünk érte 100k forintot akkor jó reklám mellett nagy esélyes elfog kelleni mind az ezer doboz. Pedig ha nem volna hozzá doboz akkor a vevõk nem szednék össze az utcáról.
A CE dobozok pont így készülnek. Szinte senki nem venné meg a gagyi, Kínából jövõ szállítással 5 dollárba kerülõ anyagokból összerakott tartalmat, ha azt külön meg lehetne venni a trafikban. De így már akár 700 dollárt is ki fognak érte adni az amazon.com-on.

GW2: Dragonknight.5302

Rubint
Nemtom pontosan mi van VIP területen, amihez az extrább kiadások kapnak hozzáférést, de normal edition-nel is hozzájuthatsz egy belépõ karszalaghoz. Legalábbis a beta-ban volt potom 1 millió kreditért cantina vendornál.

TDC Geronimo
Each beta tester played an average of 12 hours over the post-holiday three-day weekend

A sok kocka 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

N1ggA
Miért? Teljesen egyértelmû, hogy az swtor a wow konkurenciája, és az EA célja, hogy minél több wowost átcsábítson swtorra. Nem nagy hír ez. A számok szép nagyok viszont 😊

Spread De Love!

BoneDragon
Már megint wow, berosálok.

j0nNyKa
juj ebbõl flame lesz 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

N1ggA
CE annak való, aki annyira fanatikus, hogy bármi pénzt kiad néhány csecsebecséért. Azt senki sem vitatja, hogy ez igazából lehúzás, és nevetségesen drága, de akinek CE kell, az megveszi ennyiért is. Szerintem nem is felháborító, a kapitalizmusban így megy, szóval aki megveszi, az vegye meg, nekem bõven elég a standard edition.

Spread De Love!

Braikingboss
Még nem lehet elõrendelni???? Inkább már nem lehet mert elfogyott mindenütt. Amúgy meg felesleges ezen tanakodni miért ilyen drága a CE, mivel így is elfogyott az összes szal megérte BW-nek 😄

Don Kartács :)

TDC Geronimo
The recent public testing phase of massively multiplayer online role-playing game Star Wars: The Old Republic attracted 2 million volunteers, according to EA. The publisher says more than 725,000 unique players joined the game over the Thanksgiving weekend, making it "one of the biggest beta tests in history." Some 2.4 million gamers had registered in advance on the game's official website, with 2 million later signing up for the public beta.

Testers averaged 12 hours each over Thanksgiving.
The Old Republic publisher shared details of the MMORPG's recent test period at the annual Global Media and Communications Conference hosted by financial services firm UBS. Each beta tester played an average of 12 hours over the post-holiday three-day weekend, says EA, with more than 9 million hours cumulatively played over that stretch.

EA chief financial officer Eric Brown told the conference that this high "pre-registered and built-in" demand for the product would mean a launch advertising campaign considerably different from those for other high-profile EA titles, with the focus instead on attracting new customers for the long term ("two to four years") and the critical percentage of players who renew their subscription from month to month.

The Old Republic is preparing for launch on December 20 in North America and Europe. Some analysts have estimated the game will bring in millions of subscribers, while others suggest declining World of Warcraft subscriptions could boost EA's subscriber numbers, with half of surveyed World of Warcraft players saying they intend to buy The Old Republic.

jaja, remeknek remek, de valljuk be, nem nekunk szol. : )

BoneDragon
De legalább cd galaxisnál egy remek kis faq-t állítottak össze.

j0nNyKa
ez így van, az a karakter tényleg ronda <#idiota>

CE-t meg én sem vennék annyiért, fölösleges

ha nagoyn sw krizisem lesz lehet mrerendelem meg a force unleashed1-2t tok olcso nekem kimaradtak 😄 D:

anti hero

TDC Geronimo
<#idiota>

nekem az a furcsa, hogy az 576 ki tudta irni mikortol lehet atvenni a pre-order jatekokat, a galaxis pedig bizonytalansagban tart, es most remegve varom mikor mehetek a gyujtoimert.

Itt már sokan eldöntötték ezt. Kitõl szeretnél véleményt olvasni:
- Aki úgy gondolta mint te, ugyanazért.
- Vagy azoktól, akik befizettek rá.
Egy-két év játék után már nem is lesz olyan komoly a különbség a ráköltött összegben.
BoneDragon
Figyi, van két kezed... 😄

Csak nekem furcsa hogy 2 hét múlva jön a játék, de ahogy nézem még egy shopban sem lehet elõrendelni, ahol régebben árulták a Preorder Boxokat? (pl iPon, 576)

Eternal life; endless torture.

TDC Geronimo
Játszani akarooooooooooook 😞

szobor, steelbook, naplo, premium csomagolas tobbek kozott.

en a dark IInel v III? 😄 ig jutottam ott olyan narancssarga szeme volt a karinak szep fekete taskakkal, sztem az adta !! like

amugy johhny tenyleg gecironda
D:

anti hero

en kicsit soknak tartom a CE verzioert ezt a penzt....

most vettem meg fel oraja a ac:revelations 13ert szeeep igenyes dobozban. na de ne terjunk el a targytol, sztem ez a tor CE nem tartalmaz annyi plusszt, h megerje... de most komolyan ... egy dolog h mibe kerul, de mit adnak erte?
http://www.swtor.com/news/news-article/20111021
szerintetek?

anti hero

TDC Geronimo
Olyan a dark 5 mint valami zombi 😄

N1ggA
Degeci csúnya vagy <#idiota>

Spread De Love!

Ja jó 😊

Franc nézte meg, csak a 11-re emlékeztem 😄 😄 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

j0nNyKa

Így is lehet kerekíteni! <#taps>
cdgalaxis standard edition 11 990

Hol láttad 11ért?

A preorder mellé (ára 1-5k) mellé még kell egy teljes kiadás is majd. Így abban van a 30 nap.
A CE-t 33k-ra mondja még mindig a galaxis, de preorder nélkül csak ebay vagy amazon ~400€ körül.
szerintem a CE joval tobb lesz mint 30k originen 150 euro volt. amugy hol lehet meg kapni dobozos CE-t?

Nos én is játszom évek óta egyes játékokkal, de ha lehet választani én inkább a 20-30 ezerrel olcsóbb kiadást választom.Ritkán veszek játékot, ha veszek akkor csak MMO-t. Viszont nem adok ki érte 30-40 ezret, kitudja milyen lesz, kb 5-6 MMO-val besz*ptam már ezt, elsõ pár hét hûdejó, aztán meg rájön az ember hogy kidobott az ablakon tízezer forintot. De még ha tudnám hogy évekig fogok swtorozni, és lenne rá pénzem, se adnék érte harmincat, na de hagyjuk ezt, különbözõek vagyunk.

gameshop.hu-n találtam egy 9900-as verziót, viszont cdgalaxison azt írják, hogy: " A pre-order kiadások nem, de az alapjáték elõreláthatóan 30 nap játék idõt fog tartalmazni. " Na most akkor mivan?

a.carkey
Amivel akár évekig is játszik az ember, és ugye közben mást úgysem vesz, abból mindig a legjobbat. 😊

A medve nem játék.

Torzonborz
még jó hogy jár 😊
http://www.g2play.net/store/MMO-Star-Wars/
ennél olcsóbban nem tudom be lehet e szerezni

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az engem nem érint, nem adnék ki játékért annyi pénzt. Gondolom normál verzióhoz is jár alap 1 hónap játék mint minden MMO-nál ugye?

a.carkey
Mindenki ugyanazt a nõt akarja megdugni, így a stricije ezt kihasználja. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
33K körül lesz a dobozos CE.

A medve nem játék.

Mindenhol ilyen durva drága a játék? Legolcsóbb amit láttam 11ezer még doboz nélkül is..

a.carkey
Hú ez korrekt, mert akkor tudok trükközni, és így ingyen jutottam a játékhoz. Fasza! 😊

A medve nem játék.

N1ggA
Most az a South Park szét jut eszembe, amelyikben Cartman lefagyasztja magát, mert vár az új Wii-re 😄

Spread De Love!

a.carkey
Én a nejemtõl úgy néz ki kapok egy CEt, így a dobozos simánt vsz nem veszem át. Feltettem a kérdést a supportnak, és a support visszaírt!!!, hogy a early access CE kódot vajon be tudom-e írni a standart mellé, de nem tudom beírni még egyszer, ha már 1x beírtam ua acchoz mást. Ez fasza, mert a jelenlegi lett volna main accom. Most az a dilemma, hogy bevállalom, hogy az early accesseshez hozzáadom majd a jelenlegi CE dobozos kódját, és menni fog az early access és a CE gifteket is megkapom, vagy egy régi accomhoz csatolom a dobozost és csak úgy megy, de akkor le kell mondanom az early accessrõl. Az ok, hogy a CE preorder kódja nincs meg, ami külön történet, és nem fárasztok vele senkit, mert igazi nõi performance volt az eltüntetése. Áprilisban meg lesz, az tuti, de akkor már minek? 😄

A medve nem játék.

Rubint
Csak kapnám már! 😄 Még ha az egy méretes zakó is lesz valamelyik wz-ban.

N1ggA
Ezt nem tudtam. A lényeg, hogy élesben majd mindenki megkapja, ami neki jár.

Spread De Love!

Rubint
Csak azok kaptak, akik preordereltek. Nekem nem preorder accon semmim nem volt.

N1ggA
Lehet, hogy csak azért mert ez a béta volt?! Köze nem volt ahhoz, hogy valaki preorderelt, milyet preorderelt, csak kaptál egy kristályt és kész.

Spread De Love!

csak kristály , pedig digital ce vettem
en is csodalkozom. nem szoktam surgetni az atvetelt, de most alig varom, hogy a kezemben tarthassam a ce-t. remelem a cdg hamarosan nyilatkozik valamit.