• j0nNyKa
    Nem az álláspontjaiddal van baj (na jó, egy (kisebb) része marhaság, de a másik (nagyobb) része nagyon is valós), hanem azzal, hogy nap mint nap előadod a megbántott emos tinédzsert, meg hogy bukni fog a játék.

Én ugye ~június óta bétázom, és hidd el nekem, hogy fél év alatt a csillagokat is lehozták az égről, hatalmas mennyiségű fejlesztés / újítás / átalakítás / javítás került be (mondom, 6 hónap alatt). Voltak olyan 1-2 hetes időszakok, amikor olyan volt, mintha teljesen új játékkal játszottunk volna.

Néhány példa, hogy mik (nem) voltak pl. szeptemberben (!):
    - volt 7 darab flashpoint, csak normál móddal, illetve 1 darab operation, 100%-ig bugosan - drop elvétve volt ezekben
    - nem voltak fleetek
    - nem voltak questek az utolsó 3-4 bolygón
    - azóta a classok kb. teljes rebalance-t kaptak, új spellekkel, új mechanizmusokkal, mindenképp jó irányba
    - grafikailag Z- kategória volt az egész, hiányzó / hibás textúrákkal, fél perces alttabból felédesékkel, nem látszottak a hologrammok, stealthben látszott a fegyvered, stb. stb.
    - nekem akkoriban volt 20-25 fpsem (bár az viszonylag stabilan), most ki van akadva 110-en mindenhol, néhány kivétellel (mondjuk vsync on, úgyhogy ez fail, de mind1)
    - olyan durva hibák voltak, minthogy nar shadaan nem működtek a kompanionok, a questek 50%-a bugos volt (class questek is), egy csomó item nem működött, nem volt jó a reverse engineering, egérre nem lehetett bindelni semmit, stb.
    - bár sok bajod (a legtöbb jogosan) a pvpvel van, elmondom, hogy akkor volt 2 darab warzone (voidstar hónapokig ki volt véve, mert használhatatlan volt, és teljes rewampot kapott), ééééééés.. ENNYI! ez volt a pvp, tehát semmi illum, semmi tatooine pvp zone, semmi
    - nem voltak end game itemek, szettek, tokenek, semmi ilyesmi
    - és persze 532532532 apróság

Azóta eltelt mennyi, 3 hónap?

Szóval nem kell itt elkönnyezni, tudnak a srácok rövid idő alatt is nagyot alkotni. Élvezni kell a játékot, várni az újításokat, meg tolni a suggestion-öket / ticketeket ezerrel.