60926
-
MaRee #29886 Akkor ha már itt vagy, el is árulhatod miért vagy dark 3 körül jedivel :D :D -
lol tényleg most nézem ez te voltál :p -
1Darton1 #29884 Inkább örülj neki, hogy megcsináltam nektek a dailyt!
Így is elég sok imperial hullán kellett átgázolnom, hogy segíteni tudjak.
Senki nem akadályozott volna meg venne, hogy Te is kipróbáld magad. -
Tababo #29883 gondolom mert beazonosították mágia használóval. casterek mindig brutálisak. legalábbis ezt hiszik.
köztársasági oldalon meg sok a kavics dobáló. -
Köszi szépen, és Jonnynak is. -
Naná, mivel a tipikus KOTOR sztori az a jedikre van íródva (eddig is arra volt), először azon akartam én is átrágni magam, ez hagyomány és tisztelgés az ősök előtt! Aztán jön a többi klassz, először a sötét oldal erőhasználója, aztán meg a nem erőhasználó kasztok mindkét oldalon. -
Republicot leverni a francba, küzdjenek meg érte. Nem hiszem, h olyan létkérdés az a napi quest. Ki kell provokálni a pvpt, ez így nem állapot. -
z3d #29879 Szerintem senki nem mondta, hogy tökéletes a játék. Legalább is én nem emlékszem, hogy itt ezt mondták volna az emberek. A bugok létezőek, és idegesítőek, számomra még bőven tűréshatáron belül, de idegesítőek.
Olyat mondtunk, hogy minket most leköt, meg élvezzük azt a részét, amit esetleg mások nem, mert mást keresnek.
Sok az erőhasználó, sokkal több, mint az egyéb, én is ezt látom. Kicsit zavaró, de végül is lehetsz más classal healer :) -
FEARnet82 #29878 Nem, ez a "bőven baj" -nak csak töredéke. Rengeteg apró hiba van, amikkel együtt lehet élni, csak idegesítőek. Nekem is bejön a játék, de ne legyünk már szemellenzősek, hogy ez tökéletes játék és mindenki, aki negatív kritikat ír, az az antikrisztus.
Egyébként azt meg tudja valaki mondani, miert van ennyi sorcerer? En csinaltam egyet, hogy majd healert leszek, mert allitolag milyen keves healer van, de en szinte csak sorcererekkel talalkozok :D -
Tyrpak #29877 Annyi változik, hogy nem hordhat fekete ruhákat, csak fehéret...
Meg nem lehet piros kardja. :)
Light side nem kapott ilyen effekteket, csak olyan kiborító Obi-Wan beszólásokat, hogy tegnap rámszóltak flashpointban, hogy még egy ilyen párbeszéd választás és repülök. :)))
Ja igen, meg ha 3 ember dark side-ot választ, és te a lightot, akkor a te rollod nyer, kb 100% eséllyel. -
Gondolom kell neki a dark side level, hogy felvásárolhassa a sok dark relic-et az AH-ból, mert azt a rendibandi jedik nem veszik, ő meg tudja így használni! -
Tababo #29875 381k?? 
hehehe -
nowan #29874 LS 5 : diszkrét glória a feje felett.
-
Az amúgy oké, hogy Dark Side pontért zombi feje lesz, de Light Side pontért mi változik? Kerestem már képet, de nem találtam. QQ -
Spheriot #29872 Más MMo-ban aminek már tetejébe van jó pár év tapasztalata, kihozott egy olyan open PVP területet, ahol érdekes módon az állt érdekében mindenkinek hogy egyszer az egyik oldal aztán a másik oldal győzzön. Aztán pár hét után pacselték a dolgot, de ott sem lett jobbb... -
Ja pont ezt mondtam én is a partyba, röhögtünk is rajta :D -
z3d #29870 Empire oldalon van hasonló heavy armor set, szoktam látni AHban, lvl39-40 kb, valamiféle exoskeleton néven (ilyesmire hajtok én is :) ). Meg craftolható is hasonló, ahogy néztem a reciket. -
Tyrpak #29869 Azért az a Sage a portréja alapján legalább Dark3 volt, az már majdnem sith nem? :D -
idézek: "A hozzászólás lényege nem az volt, hogy éljen, kijavították a bugokat, hanem az, hogy rövid idő alatt iszonyatosan sok cucc került be."
Nem akarsz cancel-ezni (legalább pár hónapra)? -
Tyrpak #29867 Szerencsédre pont ma kérdezte valaki ugyanezt SW fórumon:
Ez a Foundry-ban esett az illetőnek, de állítólag a lvl 40 pvp set is hasonló. -
Igen ám, de ezek a dolgok a háttérben már készültek ezer éve csak hiányos volt/bugos ezért rakták bele végén. Na most az olyan dolgokat, amiket a community szeretne és még neki se álltak azok nem fognak bekerülni 2 hónap alatt. Tény, hogy nem tudjuk épp min dolgoznak, mert mondták, hogy pvpn is hegesztenek valamit. Majd kiderül. Mai open world pvp "élményem" 10 vs 1 kb és megy a republicos ölelgetése, amiért békésen egymás mellett lövöldözzük a daily miatt a lépegetőket, de erről volt már szó itt...
-
Chris #29865 Hihetetlen ez a látásmód. Lehetek 30-as meglett férfi, aki a legkevésbé sem kötődik érzelmileg egy nyomorult játékhoz, de ha érvekkel, tapasztalatokkal alátámasztva megosztom negatív észrevételeimet egy arra szánt fórumon, egyből "megbántott emos tinédzser"-nek neveznek ellenérvek nélkül érzelemből. :D
Kicsit mintha fordított lenne a szereposztás. :D
Tökéletesen irreleváns amúgy, hogy milyen volt a játék akár 3, 6, 12 hónappal ezelőtt és ebből látszik, hogy nem érted. Olyan ez, mintha eladna vki nekem egy düledező ingatlant és azt mondaná az észrevételezésre: "hádde főnök, há' 3 hónapja még ilyen se vót', örüljön mán'"
-
persze, elég sok high level jedi rohangál ilyenben -
soha nem akadt be a companionom release óta, soha nem láttam stealthben fegyvert release óta, mindig mindenhova követ a companionom release óta, textúrába valóban akadtam már be, de csak akkor, amikor (helytelenül) le próbálok ugrani egy zónából egy másikba valami hegyoldalon
ez a "bőven" baj? mert látom, hogy leírod 3 óránként ezeket a dolgokat, és értem, hogy hisztizni jó, de azt nem látom, hogy ezen dolgok melyik részének van értelme
na de! tételezzük fel, hogy ez mind valós, gyakran előforduló hiba a játékban (engem elkerültek, de ez valószínűleg az én hibám, lapozzunk): kérdem én: ÉS? ez a 2-3 hülyeség a baj a játékkal, és ezért kell ide folyókat sírni?
chris legalább olyan dolgokról beszél, amik hosszú távon valóban neccesek lehetnek komoly átgondolás / átalakítás nélkül, ezzel szemben amiket te leírsz, azokat iszonyatosan nehéz komolyan venni
egy apróságot megjegyeznék, illetve kérdeznék ezekkel a súlyos companion problémákkal kapcsolatban: mutasd már meg nekem azt az mmo-t, ahol a pet nem húz be soha mobokat, nem aggroz rád soha teljes mob pakkokat, teljesen használható csatában, jól kiegészít, emellett cuccolni tudod, története van, saját questekkel, ja és craftol helyetted, stb. stb.
tehát érted, könnyű kiemelni a hibákat, de kéne közben látni, hogy milyen fasza dolgok vannak a SZÖRNYŰ hibák mellett -
z3d #29862 A hozzászólás lényege nem az volt, hogy éljen, kijavították a bugokat, hanem az, hogy rövid idő alatt iszonyatosan sok cucc került be.
Mivel az emberi és az anyagi erőforrás adott, és nem kicsit, előfizetői bázis is van, sok sok anyagot várhatunk rövid időn belül. Ha meg nem történnek meg ezek a dolgok, akkor cancel. -
(Term. a jobb oldalon/"sarokban" lévőről van szó!) -
z3d #29860 
Sírós gyerekként (lol) maximálisan egyetértek. -
Egy kérdés:
Akinek van jedije, ez a jedi páncél benne van a játékban? Gondolom Guardian/Sentinel ág, ha benne van, de benne van? (Iszonyat tetszik, nagyon bejön. az ilyen kinézetűeket hiányolom a Sithes mediumok közül, de nagyon ...)
-
FEARnet82 #29858 Ne haragudj, de ezeket a beta vs mai allapot hibakat ugy irod, mintha meg kene koszonnunk, hogy nem igy adtak ki 14-15e Ft-ert jatekot.
Ez az _alap_, hogy a beta bugokat javitjak.Egyebkent pl. nem 1x lattam stealtheben emberket, hogy a fegyvere latszodott, a companionok rengeteg helyen beakadnak, nem kovetnek, all egy helyben csak dismiss segit, rengeteg texturaba beakadok, ha lenne unstuck ikon nalam szerintem elso 5 bindingen lenne. Szoval van meg baj azert itt boven -
Nem az álláspontjaiddal van baj (na jó, egy (kisebb) része marhaság, de a másik (nagyobb) része nagyon is valós), hanem azzal, hogy nap mint nap előadod a megbántott emos tinédzsert, meg hogy bukni fog a játék.
Én ugye ~június óta bétázom, és hidd el nekem, hogy fél év alatt a csillagokat is lehozták az égről, hatalmas mennyiségű fejlesztés / újítás / átalakítás / javítás került be (mondom, 6 hónap alatt). Voltak olyan 1-2 hetes időszakok, amikor olyan volt, mintha teljesen új játékkal játszottunk volna.
Néhány példa, hogy mik (nem) voltak pl. szeptemberben (!):
- volt 7 darab flashpoint, csak normál móddal, illetve 1 darab operation, 100%-ig bugosan - drop elvétve volt ezekben
- nem voltak fleetek
- nem voltak questek az utolsó 3-4 bolygón
- azóta a classok kb. teljes rebalance-t kaptak, új spellekkel, új mechanizmusokkal, mindenképp jó irányba
- grafikailag Z- kategória volt az egész, hiányzó / hibás textúrákkal, fél perces alttabból felédesékkel, nem látszottak a hologrammok, stealthben látszott a fegyvered, stb. stb.
- nekem akkoriban volt 20-25 fpsem (bár az viszonylag stabilan), most ki van akadva 110-en mindenhol, néhány kivétellel (mondjuk vsync on, úgyhogy ez fail, de mind1)
- olyan durva hibák voltak, minthogy nar shadaan nem működtek a kompanionok, a questek 50%-a bugos volt (class questek is), egy csomó item nem működött, nem volt jó a reverse engineering, egérre nem lehetett bindelni semmit, stb.
- bár sok bajod (a legtöbb jogosan) a pvpvel van, elmondom, hogy akkor volt 2 darab warzone (voidstar hónapokig ki volt véve, mert használhatatlan volt, és teljes rewampot kapott), ééééééés.. ENNYI! ez volt a pvp, tehát semmi illum, semmi tatooine pvp zone, semmi
- nem voltak end game itemek, szettek, tokenek, semmi ilyesmi
- és persze 532532532 apróság
Azóta eltelt mennyi, 3 hónap?
Szóval nem kell itt elkönnyezni, tudnak a srácok rövid idő alatt is nagyot alkotni. Élvezni kell a játékot, várni az újításokat, meg tolni a suggestion-öket / ticketeket ezerrel. -
Most L32esként a Tatoon volt egy droidos-jawas H4es. Na ez egy egykaptafa küldi: két droid, két npc magas hpval. (Itt az elején egy droid kiesik, úgyhogy még ez is ment egyedül, mert csak három van.) A problémát a 4 okozza. Amúgy ezt a healer compimmal együtt ketten csináltuk meg. Egy Nar Shaadaaban lévő H2es kivétellel EDDIG ha odamentem a questek 99%a eddig szintén ment egyedül. De míg Nar Shaadaa adott normális xpt, a Tatoo vmi miatt alig. Ez azért zavar.
Amúgy pedig nem vagyok egy nagy durranás. Ha ezen javítanának, akkor lenne értelme a heroicnak, de azon kívül, hogy más régi cimbit, amikor átjött segíteni magas szintről vissza, akkor - mivel kb. 5 éve nyomtuk utoljára együtt az SWGben és nem megy elsőre olajozottam - őt sikerült felhúznom idegileg, mert nem sikerült "azonnal" lenyomni, nos, más értelmét eddig nem láttam. Ált. szart dobnak, pénzből sem eleget, úgyhogy sok értelme nincs. -
Pacho #29855 Szerintem még korai azért egymásnak esni ezek miatt, végül is 13 napja jelent meg csak a játék. Bízzunk abban, hogy mindenki megtalálja majd a számítását és fokozatosan raknak majd új tartalmakat akár pve-ről akár pvp-ről legyen szó. -
DoctorStryker #29854 Tegnap megdöntöttem a sebzés rekordomat (41. Guardian - defens ) void staron 108k... az átlag eddig 50-75k
-
Durca, mondjuk azt jo volna latni, ebbol mennyi az assa es mennyi a sorc. -
Bandras DaSilva #29852 PvP-ről annyit, hogy azért lehetett sejteni/tudni már a closed beta és open beta hétvégék alatt is, hogy azért a pvp nem az erős oldala lesz a játéknak. Itt a történetekre gyúrtak rá és bár nagyon ódzkodtam az ötlettől, a legtöbb questet élvezem mert érdekes történetek vannak. Persze mindegyiknek a véga az, hopgy szedj össze x ilyet z amolyat vagy ölj meg ennyi ilyet annyi olyat, de hát egyelőre nem nagyon tudnak jobbat kitalálni.
A 3 warzone tényleg nagyon kevés, a huttbal nálam sem favorit, de azért nálunk elég jól rotálódnak a pályák.
PvE szerverre mentem végül, de a pvp zónákban, közös területeken sokszor pvp flaggel megyek és vannak fasza kis harcok. nem kihaltak a zónák és a másik oldal emberei is előszeretettel flagelik magukat.
Több warzone kellene, meg nagyobbak is akár és hát kellene ugye az is, hogy válazsthatóak legyenek és a legnépstzerűtlenebbekete cseréljék le/dolgozzák át.
World pvpre van sok ötlet mindenhol, de azért nehéz olyan dolgot kitalálni ami a pve és pvp játékosoknak is megfelel. Engem speciel nem zavar az, hogy a sima pvp killért nem nagyon jár semmi.
Nem kapkodtam el a fejlődést, egyelőre csak lvl 36 commandot tolok. Crafting lassan 400 és többekkel ellentétben én elég jól adogatok is el. Páncélokat csinálok.
Az egyedüli bajom az, hogy a területeket hamar kinövöm, tatooinból szinte csak a class questeket láttam, most alderaanon tolom, de még rengeteg van itt is...aztán már balmorrán kellene tolnom. Majd 50en megcsinálom a maradékot is.
A heroicokkal nálunk nincs baj, mindig van elég ember, pörögnek faszán, némelyikért a jutalmak is jók. Flashpointok is mennek többször, szal nem egysíkú a szintezés mertr van benne craft, pvp, questek, warzoneok, flashpointok és még egy kis repkedés is.
Remélem kitart még a content/lelkesedés továbbra is mert egyelőre nagyon élvezem.
-
Jelenleg a fő probléma az, hogy egyáltalán nincs pvp rendszer. -
Chris #29850 Én értem ezt az elvonatkoztatott elméleti példát, csak nem értek egyet vele, de ahogy látod egyesek nem, még az érvekkel alátámasztott észrevételeket sem képesek felfogni és mint a gyerekek, jönnek a nevetséges "sírás" bélyeggel. Már csak az hiányzik, hogy ez generáljon x db belemagyarázó hsz-t, hogy én miért "sírok a pvp balance" miatt.
A lényeg, hogy nem példa nélküli a használható, élvezetes, hosszú és rövid távon is kihívást biztosító pvp rendszer. Opvp vonatkozásában lásd DAoC pvp (amit ráadásul a Mythic csinált), instanced pvp-ben meg lásd WoW aréna vagy rated bg.
-
A CS-t en ajanlottam, es tovabbra is fenntartom. Termeszetesen nem mint mmo alternativa (hah, ennyire ne nezz hulyenek), hanem mint mechaniuzmust. Addig nem lesz nyugta senkinek sem, es dugig lesz a forum sirassal, amig nem egyen felszerelessel, egyenlo eselyekkel fognak harcolni egymas ellen az emberek. Mindig lesz, aki szerint X az OP, masik emiatt lehulyezi, mert szerinty Y az imba, es igy tovabb. Mindig az az op, aki epp megolt, ez mar igy mukodik - epp ezert kellene pvpzni egyenlo feltetelekkel, klonozott karakterekkel. Ez sosem fog megtortenni, ezert aztan marad a siras es az elcseszett pvp rendszerek. -
Jah, csak mindig zöld ellenfeleket ölni semmi exp-ért murva uncsi. Az ember próbálja elkerülni inkább őket, mert értelme sincs írtani őket, főleg, hogy a hátadban újratermelődnek. -
Bhalage #29847 az a helyzet, hogy elegge tul lehet noni egyes zonakon (en most balmorra/nar shaddat toltam tegnap (megmaradt kuldik/bonus questek) (igazabol tattooineozok) de szeretek minden questet letolni a helyen es mire mind megvan az osszes, az ember tullevelezte a zonat rendesen. de amugy en azt mondom meg igy is elegge elvezetes.
a jatek nagyon fain es ez a lenyeg :o)