Bandras DaSilva#29852
PvP-ről annyit, hogy azért lehetett sejteni/tudni már a closed beta és open beta hétvégék alatt is, hogy azért a pvp nem az erős oldala lesz a játéknak. Itt a történetekre gyúrtak rá és bár nagyon ódzkodtam az ötlettől, a legtöbb questet élvezem mert érdekes történetek vannak. Persze mindegyiknek a véga az, hopgy szedj össze x ilyet z amolyat vagy ölj meg ennyi ilyet annyi olyat, de hát egyelőre nem nagyon tudnak jobbat kitalálni.
A 3 warzone tényleg nagyon kevés, a huttbal nálam sem favorit, de azért nálunk elég jól rotálódnak a pályák.
PvE szerverre mentem végül, de a pvp zónákban, közös területeken sokszor pvp flaggel megyek és vannak fasza kis harcok. nem kihaltak a zónák és a másik oldal emberei is előszeretettel flagelik magukat.
Több warzone kellene, meg nagyobbak is akár és hát kellene ugye az is, hogy válazsthatóak legyenek és a legnépstzerűtlenebbekete cseréljék le/dolgozzák át.
World pvpre van sok ötlet mindenhol, de azért nehéz olyan dolgot kitalálni ami a pve és pvp játékosoknak is megfelel. Engem speciel nem zavar az, hogy a sima pvp killért nem nagyon jár semmi.
Nem kapkodtam el a fejlődést, egyelőre csak lvl 36 commandot tolok. Crafting lassan 400 és többekkel ellentétben én elég jól adogatok is el. Páncélokat csinálok.
Az egyedüli bajom az, hogy a területeket hamar kinövöm, tatooinból szinte csak a class questeket láttam, most alderaanon tolom, de még rengeteg van itt is...aztán már balmorrán kellene tolnom. Majd 50en megcsinálom a maradékot is.
A heroicokkal nálunk nincs baj, mindig van elég ember, pörögnek faszán, némelyikért a jutalmak is jók. Flashpointok is mennek többször, szal nem egysíkú a szintezés mertr van benne craft, pvp, questek, warzoneok, flashpointok és még egy kis repkedés is.
Remélem kitart még a content/lelkesedés továbbra is mert egyelőre nagyon élvezem.