• a.carkey
    Egyelőre van egy 32es Sith Marauderem. Minden bolygón egymás után végigmegyek, és annyiban tényleg gáz, hogy ha közben flashpointozol és űrharcozol is, akkor biza néha szürke több küldi is és néha nem is ad 5nél több xpt. De, ennek ellenére élvezetes az egész.

PvPzni tegnap PvPztem először - rögtön 2x: L35 trooper, L50 jedi. (Egyszerűen így alakult. Most értem a story azon fejezetéhez, ahol össze lehet velük akadni, mert tegnap fejeztem be (Heroic 4es küldik) Nar Shaadaat.) Sajnos, szarrá vágtak, és ugye az L50 jedi felejtős, a legszebb az, hogy ketten nem tudtunk leverni egy reb. troopert. (mondjuk pont a határon nyomtuk, és míg ránk aggroztak a qurva healer companionom miatt a 200k plusszos reb droidok - kétszer egy ilyen ölt meg -, rá szinte, mert az imp droidok orra előtt kaszablta a mi egységeinket ...). De tanulságos volt.

Szóval messze még a vége, de már most látom, hogy főleg az zavar, hogy nincs elég időm, és nem tudom, mi legyen majd 1x a következő kari. Annyi jó lehetőség és sztori van: a jedi, a trooper, a bh, esetleg más? :) (Nem bétáztam, így nekem minden új és kihívás.)

Tény, hogy nem tökéletes. Pl. az imp. stationön szaggatok, lassan látom meg az állomást, ha teszem azt a vendoroknál lépek ki, de élvezem. Egy MMOt, a POTBS óta először.

Az bizti, hogy más, mint az eddigiek, inkább multi single kotor3, mint SWMMO, de azért nem rossz.

Egy SWG2nek, az "original" idősíkban jobban örültem volna, de ez legyen az én problémám.