Tyrpak#29786
Sorban:
AH-k mondjuk tényleg baromság, megoldás, hogy csak a fleeten használod.
Evade mobokat nézik, egyik flashpointban javították is, ezek szerint a többi szerintük rendben van.
Heroic quest daily kategóriájú, ismételhető, hogy ha más is le akar menni, akkor csatlakozhass, és neked is kövesse az állását.
Térképpel mi a bajod? Egyik leghasználhatóbb, amit mmo-ban láttam.
Unbalanced class: ezt fejtsd ki kérlek. Játszottam a mások szerint inba sorc-cal, assassinnal, BH merc-kel, és az UP-nak mondott marával, és szerintem még az assa a gyenge közülük.
Abban igazad van, hogy a játék egyetlen search funkciója sem használható, guild ablak, ah, boltok, ugyanúgy nem ad értelmes eredményt.
Hosszú töltő képernyőre nálam az SSD volt megoldás, tudom drága, de ez egy ilyen játék, ennyit tölt.
Companion relatíve bugmentes. Játssz egyszer egy olyan játékkal, amiben 5 év után is bugos a peted, és utána az, hogy itt néha parancsot kell neki adni, az felüdülés.
Rohangászás: szedd össze az egy helyre mutató küldiket, egyszerre csináld meg, egyszerre add le. Nagyon ritkán küldd kétszer ugyanoda vissza.
A "másik mmo-val nem volt ennyi probléma" kapcsán már voltak linkek, hogy ott az indulásnál milyen problémák voltak, nem 1 héttel, hanem 2-3 hónappal később is. De az idő mindent megszépít, remélem majd a titán indulásánál azt fogod írni, hogy megyek vissza swtorozni, mert bezzeg annál indulásnál...