Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
erre en sem emlekszem, azert lepett meg
nem torlom ki oket, jok lesznek a kovetkezo sg... szoval guild talira 😄
tox: semmi extra, fekszel a padon 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

De jó nektek, én tegnap este 10-tõl tudtam tesztelni, félöt felé azt mondtam, hogy jó, egy órát azért aludni kell munka elõtt.
LOL, na azokat a videókat tüntesd el 😄
Valami brokkolit hozott az egyik csaj, akinek szülinapja volt, ha jól rémlik. De eléggé kevés emlékem van már a vaskapu végérõl is 😄 Mellesleg még most is másnapos vagyok...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

nem ILLUM NEM ILLIUM HANEM ILUM! KURVAK!

anti hero

he?😄

Braikingboss

Don Kartács :)

1-1 bázis és köztük 3 "csomópont" a lépegetõkkel.
A bázisokon két nagy ágyú van. Támadóként rakétavetõvel szétlõhetõk, védõként egy konzol használatával kell javítani õket.
A csomópontokon 3 ellenséges lépegetõt kell rakétavetõvel kilõni kb. 1 percen belül a foglaláshoz.
A rakétának 10 sec a CT-je és egy piros fénycsík mutatja mindenkinek hogy lõni fogsz.(olyan, mint a lootnál) Szóval van esély a védekezésre.
Sikeres foglalás után kb. 5 percig védett lesz az állás, nincs azonnali csiki-csuki.
A térkép nagy és dombos, simán lehet speederrel is percekig osonni benne. Plussz 2-3 taxiállomás is van.
j0nNyKa
vegigmasztam oda vissza az egesz helyen, es egy darabot nem talaltam, ugyhogy szerintem kivettek

j0nNyKa
te figymar talaltam ilyen furcsa videokat a telefonomban, amelyekben tobbek kozott szerepel egy bebaszott toxi, egy vigyorgo boncmester, es egy baszottnagy pluss brokkoli.
ez igy wtf?

Köszi. És mi van akkor ezzel a rakétavetõs marhasággal, amirõl olvastam? Kivették belõle, vagy csak minimális szerepe van?

Nekem is BH powertech jott be a legjobban, a masik SI assassin
Ja, bocs, nem tudtam, hogy ha eldöntöm, hogy SW leszek, akkor már nem változtathatom meg 😛
Amúgy az SW nem jött be, a Sorci meg nagyon, de annyira OP a BH, hogy nem lehet kihagyni. És a guildben meg lesz 15 Sorcerer, és csak 6 Powertech, szóval így nagyobb lesz a balance.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Volt olyan elvetemült valaki hogy maradt a ma reggeli nagy tánc idejére?

GW2: Dragonknight.5302

Nálam pl követelmény lesz mind a nyolc kaszt felhúzása max szintre. Nem vagyok nagy altoholic de ez most kivétel lesz!

j0nNyKa
dede 😊
csak siman kozel kell allni x ideig, es foglalja automatice
folyamatos a dolog, tehat nincsenek korok
amint belepsz (betaxizol) a teruletre, kapsz 5 kuldetest mind az 5 ponthoz 1et), vagy azt, hogy foglald el, vagy azt hogy vedd meg
ez egy kulonallo, zart terulet, ahova taxival lehet bemenni, en sima bejaratot nem talaltam
este tolok fel par kepet

Braikingboss
Még jó hogy ilyen határozottan eltudod dönteni mi leszel. Elsõnek elkezdted hogy SW lesz a mained majd megváltoztattad SI Sorc-ra most meg BH Powertech. Mikor indul a játék lehet IA leszel ?? <#idiota>

Én is kipróbáltam a BH-t, és bizony Powertech leszek a sorc helyett. Nagyon OP a Trooper és a BH is.

No, akkor az end-game content, vagyis Illum foglalásának mechanikáját végül nem nézte meg senki?

Kinek mi a gyors 😊 A mob respawn kicsit gyorsabb 😞. amugy instákba vagy hogy is hivják itt, mi fészkes fenének van respawn?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Jah, én is simán elmentem pl Ilumra tegnap este lvl 24-en. Az más kérdés, hogy amint kiléptem a táborból, kb a térkép másik felérõl rámaggróztak a mobok, és levágtak. De az pl hatalmas pálya, ahogy hoth, tatooine, stb is azok, és össze vissza mehetsz rajta.

Rubint
Úgy néz ki nálam is telefonálás lesz ebbõl... **** ****** ****** ****** ***** *** ****** *******!!! És különben is: grmblh!!!

De a game jó, szerezzétek be! 😊

Éppen ellenkezõleg igen igen barátilag gyors a quest respawn. Aki EQ-n szocializálódott az gondolom tudja ezt értékelni 😄

fu rovid, de temaba vag. ac:rev talan kitart jovohetvegeig 😊

BoneDragon
AC, egyértelmû.

Balmorra-ra mentem Kaas után mert oda vezetett a fõszál. ÉS már csak annyi hiányzott hogy a kivégezzem a kémet amiért odaküldtek. A mellékszálakból szerintem több mint a felét megcsináltam, a heroic-okból viszont csak egyet.

dilemma: ac:revalationst vagy a force unleashedeket vegyem meg erre a par napra????? help 😄

anti hero

Az ellen csinálnak valamit, hogy a questben a dolgok nagyon sok idõre regenerálódnak. Pl ha valaki felrobbant elõttem valamit hosszu percek mire megint fel tudom robbantani.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Witcher
<#vigyor><#eljen>

zacsko helyett megteszi

anti hero

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

darth devil
Ha nem végzett a class küldi szállal, akkor nem. 😊

War, war never changes.

j0nNyKa
te hol jártál 20-as szinten? Malavai még nem játszott?

Ja én is kaptam egy raklap levelet mert tegnap csináltam nekik vagy 20 ticketet mindegyiket jó néhányszor update-elve hogy érezzék a törõdést. Kaptam is ma mindre szépen választ.

Köszi. 😊

ujabb szpemek BWtol
"Greetings!

I am Protocol Droid M0-T0, Human Cyborg relations.

Thank you for submitting a ticket and participating in our recent in-game Customer Support stress test. As the stress test has now concluded, I will now close your ticket. Your assistance in helping us prepare to launch Star Wars: The Old Republic is greatly appreciated.

Thank you again, and I hope that you enjoy the rest of your testing experience. Please do not hesitate to contact us should you encounter any difficulties.

Galactic Support is our speciality…

Sincerely,

Protocol Droid M0-T0
Star Wars: The Old Republic Customer Service"

es a szokassos what you think levél...
i think ill buy your game megamates!!!!!

anti hero

bocs ha már volt

Ja ez megy a sima mobok esetén akik erre a kombóra rendesen fekszenek itt nincs is semmi baj. A gond ott kezdõdik mikor a tanknak tartania kellene a mobot mert mondjuk egy percig kell ütni hogy lefeküdjön. Gondolok itt a heroic elite mobokra vagy pl a invasion quest végén lévõ Republic marshall-ra és a két darab Jedi add-jára. Azok a smash-t meg a scream-et észre sem veszik, a tauntot csak addig míg tart.

Nem azt mondtam hogy rossz a dolog hanem azt hogy nem értem. Lvl20-ig a tank ágon toltam az összes pontot, addigra még igen sok aggro generator nem volt. Vette meg sniper üzemmódban volt és egy lövéssel megette fél hpját egy strong mobnak ami érthetõ módon ezt nem csipázta. A taunt mûködött itt is de az zavart hogy mikor vége lett és Vette megint beletolt egy erõsebb elite mobba (a többiek eddigra már halottak voltak) még egy ütõs skillt akkor az elite ráfordult. LEhet hogy késõbb az aggró generálás sokkal jobb lesz de most így alacsony szinten nem sok eszköz volt kezemben.

Braikingboss
Úgy vettem észre nem gond össze szedni a pénzt lvl 25-ös speederre. Addigra sikerült össze szednem 80.000 kreditet szakmázás mellett. Így béta végére most már biztos az IA Medic ága. Azt hittem nem lesz olyan jó healer ágon fejlõdni de eszméletlen durva. Nem tapasztaltam hogy lassabban halnának a mobok.

charge+shout= 1dead enemy, utana egy smash, es utana random gombnyomogatas (ilyenkorra mar van egy ???revenge vagy mi, sima attack, sunder stb..) = mindeki fexik

?? ti nem igy nyomtatok?

anti hero

Hát, õszintén akkor nem tudom, nekem semmi gondom nem volt ilyen téren, lehet a tapasztalat meg az évek 😄, de Vette kb. 1szer ha lehúzta és az azért volt mert mikor beugrottam kaptam egybõl stunt és épp nem bírtam kijönni belõle.
hat nekem bizony nem volt ilyen gondom (ahogy a alignmentel is)
lehet, h nem neked valo ez a jatek!

amugy a tankolos formban ne mondd mar , hogy lehuzta rolad vette az enemit, mert en kurvara feltapoltam a companionat olyanokat lott, hogy befosas, de az enemy maximum 2 utes utan mindig rajtam volt, HA EN AZT UGY AKARTAM de a 3as pakkokbol alt 1 instakill, egyet megolhet vette es egyet en es akkro nonstop lehet haladni.... ....

anti hero

[HUN]Crassus
mekkora Craftot tudtál összeszedni? szerintem jó gyorsan lehet fejleszteni,mert egy rakatszor elfelejtettem elküldeni a fazonjaim,de tegnap estére 170-es craft mellé mindkét gyûjtögetésem is 150-160-as volt a 400-ból😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ja Soresu-ban voltam attól a perctõl kezdve ahogy megkaptam.
Csak azt tudom erre magamnak mondani hogy Vette a két zöld pisztolyával kb 50 dpsel volt erõsebb mint én a karddal+shield generatorral.

Ez az aggro gond akkor volt a legocsmányabb mikor rá ugrok egy sith-re aki még repülés közben force choke-ol, és mig kapálózok a levegõben addig Vette beletol egy ütõsebb skillt. Addigra én szabadulok a choke-bõl elkezdeném gyepálni a száját, erre õ pedig ráugrik a 30 méterre levõ Vettére és elkezdi ütni. Nekem az ugrás még cd-n ezért gyalog kell odavánszorognom és addigra már Vette fél élete nincs meg.

Pluskast
Pedig nálam is ugyen ezt csinálta. 10-bõl 8-szór Vette-re ment rá a mob akivel harcoltam. Engem is idegesített a dolog.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

en is befejeztem tegnap a betat, szerencses helyzetben voltak a BWnel, hogy megvolt ezen a hetvegen a karim, amit a mult hetvegen huztam. Igy sokan kaptak a karimbol arado szeretetbol. vegul sikerult az igen gonosz sith juggernatot felvinni egeszen lvl22ig. igazabol en is BHkent inditottam, aztan lvl8korul rajottem, hogy ááá nem kéne szetspoilerezni, addig is nezzunk meg vmi mast, igy jott a sith warrior. na aztan az meg annyira megfogott, hogy keptelenseg abbahagyni es azota nem is nagoyn neztem vissza. foleg nem a BHra, kiprobaltam meg tegnap egy imperial agentet, de annyira nem voltam elajulva, rep oldalon pedig consulart, troopert lvl 2ig.
tenyleg nem ismerem melysegeben a tobbi karit jobban, de hihetetlen tortenetet es vilagot rittyentettek ossze!

releaseben valoszinuleg maradok a dark sith juggernél, pvpben nem tunt annyira istennek, de tankolni, questelni, kisgroupozni eleg jo. tortenet, kinezet, hang, urhajo 100%full rendben, companionbol ugye cska 2 volt, de remelem lesz kicsit jobb is, marmint vette stilusa szar. robotrobinak meg nincs combat kikepzese ezert cska kraftol es urhajot takarit...

mas: tegnap a imperial fleetnel, atmentem a csillagrombolokra szetnezni es az egyiken van egy ilyen, mint a filmben volt, hogy egy birodalmi magyaraz egy par valogatott vitez, fejvedasznak 😄 volt ott trandoshan es egy HK47es robot is 😄😄😄

anti hero

Biztos jó formban voltál? Mert a Soresu formban eléggé vicces ha lehúzza a companion rólad a mobot. Soresu form: http://db.darthhater.com/spell.aspx?id=1097
az egy masik vilag, swben nincs csillagkapu, hala a jo istennek😄 eleg ovon aluli lett volna egy ilyen rendszer bevezetese.

Torzonborz
nem, a main karim IA sniper lesz de a 2. BH az tuti 😊
egyszerûen csak másképp látom a dolgot.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/