• arcosharcos
    A ToR harc rendszerével kapcsolatban:

A Trooper bemutató vidiben 1:02-nél láthatjuk,hogy egy folyamatban lévő ráfutásos skillt képes folyamat közben megakasztani.

Ilyen ráfutásos skillt eddig három kasztnál láttam:JK,SW-től láttam eddig egy ráugrásos ráfutást és a BH-tól meg egy hátrakétás rárohanást
    2:14-2:16-nál láthatjuk ezt a BH ráfutást.

Aztán láthatjuk,hogy rengeteg CC skill lesz a játékban,ráadásul kis CD-vel rendelkeznek.Láttam már olyan MMO-t aminek a PvP rendszerét tönkre vágta a túl sok CC skill.Itt azonban a fejlesztők megnyugtattak minket,hogy sok anti CC skill-t is elsajátíthatunk majd.Vagyis ez is kivédhető lesz ha elég skillesek leszünk ezen az ágon.

Asszem át kell értékelnem az eddigi MMO-kban megszokott harc rendszert.
    Vagyis ha a tank csak armor meg resistet erősít,vagy a DPS csak a DPS-t,helaer meg csak heal ágat erősít akkor a rengeteg CC skill miatt muszáj lesz áldozniuk a talentágon az anti CC skillekre is ha nem akarnak túl sok időt CC alatt tölteni.Az hogy a skillek megszakíthatóak akár egy ráfutás is,ez megint csak elgondolkodtat.
    ------------------------------------------------------------------------
    Figyeltétek,hogy a Trooper-t,Republic Trooper néven mutatták be vidiben:)A filmekben összesen másfél részben harcoltak a köztársaság oldalán,a birodalom oldalán szoktuk meg őket ezért így pontosabb is a megnevezés:)
    ------------------------------------------------------------------------
    Kaptunk egy Zabrak-ot is de ahogy elnézem eléggé kötött lesz,hogy melyik race milyen class lehet.