• [HUN]Crassus
    nadzon nadzon,nadzon kevés a healer! és amikor aztmondom magyon kevés akkor tényleg nagyon kevés van!:D
    46-os vagyok 4 db instában voltam pedig fullra tank vagyok def/absorb/hp/talentek.....amennyire csak lehet,de még ígysem jutok le:S
    Az LFG hiánya is hátráltatja a helyzetet az emberek szanaszét küldiznek az univerzumban így hiába akarok lemenni egy 45-ös isntába ha én épp a tatooinon nyomom a kompanionom küldijét míg a potenciális healer mondjuk ugyanezt teszi a Hoth-on és a 2 dps pedig a Voss-on anyázik,mert se tank se healer.....ez így átgondolatlan volt a bioware részéről!
    Mellesleg kevés a magasabb szintü karakter is hiszen ne feledjük a játék még 1 hete sincs kinnt hivatalosan és közben volt egy durva 3 napos ünnep:P:) Szerintem normalizált helyzet úgy január közepe körül lesz.
    Sok az új MMO játékos is akinek a healer az nem is igazi választás hiszen nem tud PWNOLNI:)
    Én már elkezdtem húzni egyet ,mert látom előre arany élete lesz:P ,de az is január közepe előtt nem lesz 50-es