60899
  • DummyBoy
    Lehet az én hibám, hogy sok évnyi off és online játék után belekezdek egy MMO-ba, és nekem nem tűnik olyan bonyolultnak ez a "találjunk csapatot a flashpointhoz" dolog?

Odamegyek a küldishez, elrikkantom magam, vagy éppen játszogatom, és mikor embert keresnek jelentkezem ...

Az hogy erre külön segédprogram kell egyeseknek ... biztos fasza meg minden ...

Az lenne a legjobb, hogy ha olyan lenne, hogy elindítom az "ájvinxxx" alkalmazást, ahol xxx az adott játék neve, és egyszercsak van egy űberbrutálfullosminden karakterem, minden exrta fullos cuccal, és én vagyok a király ...

Ja van ilyen ... úgy hívják powerlevel ...

Ténylég ennyire elcsökevényesedett a társadalom, vagy csak én vagyok ódivatú?
  • Venom
    Hát ja... 8 éves Petikének anyuka meg apuka megvette karácsonyra a játékot ahogy elnézem. XD

#28606: Én elhiszem, már csak azért mert nekemis kidobta egyszer ha jól emlékszem :D
  • LeWyTy
    VIcces kérdés:
    Be tudom bizonyítani valahogy hogy random generatorral adtam nevet a karimnak?
    Nem hiszik el hogy randomra kijött hogy "Hanta"
  • FEARnet82
    Nem hisztizek kis barátom, tényként közlöm, hogy 2012 elején egy mmo-ban alap kene legyen a lfg opció, hogy ne kezzel kelljen irogatni meg chatelgetni generalon
  • Bigblind
    Akkor mi lehet a problem?
  • GAthersw
    Nem kell, hogy rajta legyen az egész összeg, kb 1$ kell legyen rajta.
  • PiszkosFred
    Hat hisztizhetsz meg nyugodtan, de vagy megszokod ezt a rendszert, vagy uninstall. Abszolute nem nehez partyt talalni dpskent, se tankkent, vagy valamit rosszul csinalsz, vagy peched van/volt. Healerkent pedig instant invite.
  • GAthersw
    Értem én, hogy karácsony meg minden, de 24-én du. 4 körül szakadt a netem miközben töltött be a flashpoint, azóta loading bar felénél megakad és nem tudok belépni a karival, reportoltam persze, ma reggel írt a protocoll droid, hogy átadták a "special supportnak", de még mindig semmi. Hány emberük van bent az ünnepek alatt? 1-2?
  • Braikingboss
    3000Ft lehet kicsit kevés nem? Legkevesebb idő 1 hónap és az 13 euro az meg 4000ft durván.
  • FEARnet82
    Igen ez igy nagyon el van cseszve, mivel ahoz hogy instazzak, ott kell acsorognom imperial fleeten, spammelni a generalt, ahelyett hogy kuldiznek. Azert ez egy rohadt nagy fail. Igaz wowban is igy volt kezdetben, de azert volt mibol otletet meritenia bioware-nek ugy gondolom es pont a lfg mechanizmust kihagyni a jatekbol az fail
  • [HUN]Crassus
    nadzon nadzon,nadzon kevés a healer! és amikor aztmondom magyon kevés akkor tényleg nagyon kevés van!:D
    46-os vagyok 4 db instában voltam pedig fullra tank vagyok def/absorb/hp/talentek.....amennyire csak lehet,de még ígysem jutok le:S
    Az LFG hiánya is hátráltatja a helyzetet az emberek szanaszét küldiznek az univerzumban így hiába akarok lemenni egy 45-ös isntába ha én épp a tatooinon nyomom a kompanionom küldijét míg a potenciális healer mondjuk ugyanezt teszi a Hoth-on és a 2 dps pedig a Voss-on anyázik,mert se tank se healer.....ez így átgondolatlan volt a bioware részéről!
    Mellesleg kevés a magasabb szintü karakter is hiszen ne feledjük a játék még 1 hete sincs kinnt hivatalosan és közben volt egy durva 3 napos ünnep:P:) Szerintem normalizált helyzet úgy január közepe körül lesz.
    Sok az új MMO játékos is akinek a healer az nem is igazi választás hiszen nem tud PWNOLNI:)
    Én már elkezdtem húzni egyet ,mert látom előre arany élete lesz:P ,de az is január közepe előtt nem lesz 50-es
  • Bigblind
    Sziasztok, kellene egy kis segítség! Most regisztráltam be a játék kódját elfogadta, aztán fizetőeszköznek a mastercardomat adtam meg amin van kb. 3000 forint, látszólag azt is elfogadta, de továbbra sincs kipipálva! Mi lehet a gond?
    Ezt a képet nézem már 15 perce

[IMG][/IMG]

• DummyBoy
    Én miután leszálltam az Imperial Fleeten, nem jutottam el az AC küldis arcig, mert már hívtak Black Talonra ... Utánna meg ott nobkodtam a magyar csatin, hogy hogy tudok AC-t választani ...

Utána meglett az AC ... Azóta 4-szer mentem végig, eddig egyszer sem kellett sokat várni partyra ... (mondjuk Healerként :) )
  • FEARnet82
    még az ikonok is tök ugyanazok mindenkinek kb.
    Egyre több apró bug és hianyossag van amik egyre jobban a jatek ravasara mennek. Legalabbis szerintem
  • FEARnet82
    nem tudom hogy mennyi egy szervernek a full kapacitasa, de lehet az hogy ilyen 2-3000 fő??
    Dromund Kaas bolygon vannak 102-en most es halal kuss van a chaten hiaba lfgzek.... ez igy erdekes lesz, mert en egy black talont mentem osszesen vmikor lvl 11en aztan azota sehol semmi insta... erdekes...unalmas?
  • Torzonborz
    1 . BW direkete leírta hogy párbeszédben lévő játékost nem lehet támadni

2. igen kipróbáltam , tényleg nem lehet támadni. :)
  • j0nNyKa
    annyira aranyos vagy ilyenkor :DD

btw convestaion-ben levo jatekos immunis mindenre :)
  • [HUN]Crassus
    well, ott állt elöttem targetelni lehetett.....te már próbáltad?:P:)
  • Torzonborz
    "1, én miért nem támadtam meg azt aki épp questvideóban volt "

talán mert NEM is tudod.
  • [HUN]Crassus
    a blitz bugos szerintem....hol beadja hol nem hiába incapaticated a célpont.....aranyokon eliteken nem,ezustökön néha müködik.Játékosokon amugy egy csomó minden nem müködik igaz az tul durva lenne ha a sorozatlövés vagy az explosive round speckója is menne rajtuk
  • Chris
    Végülis tök kézenfekvő, hogy tükrözik a két oldal kasztjait és átnevezgetik a dolgokat. Nem is tudom miért gondoltam, hogy másnak kellene lenniük, talán a mythic miatt, mert daocban eltértek az oldalak hasonló kasztjai egymástól.

Troopernél működik a blitz skill játékosokon meg eliteken? Mert a powertechnél nem.

• [HUN]Crassus
    yepp a skill lag az kiboritó tud lenni....
    én is észrevettem már,hogy birodalmiak tük ugyanazt csinálják mint én...én is a mult hét közepén eszméltem rá erre...hát nem baszták el az időt,hogy különbözö skilleket találjanak ki a 2 frakciónak annyi hétszentség:D
  • Chris
    Most emiatt ránéztem a vanguard talentfáira és tökéletesen ugyanaz, mint a powerteché, csak más nevekkel. Hát ez nem kicsit nevetséges. :D
    Szóval ott a frontline defensed tactic ágon, azzal kb. teljesen lelockolva tudod tartani a castereket. Warzoneban vannak csak gondjaim, de amíg ennyire szar a játék a skill lag meg az akadozás miatt, addig mindegy is, mert az idétlenül nagy burstjével úgyis szétkap.
    Consularokat meg inquisitorokat meg úgysem tudod kiteolni a sprint meg a cc-k miatt.
  • [HUN]Crassus
    akkor most te is sokallod? azt a DMG output-ot? vagy gyik a karim burkoltan?:D:D

btw a melee karikat elég jól lehet kiteolni
  • Witcher
    Igen, az ilyen unintelligens szarjancsik miatt kedvelik ennyire mindenhol a magyarokat!
  • N1ggA
    ritka
  • mcgrape
    Kénytelen voltam megszakítani játékom ugyan is véltelten a chat ablakra tekintvén ezt fedeztem fel, ajálom figyelmetekbe honfitársainkat. Természetesen rendkivül jófényt vetett nemzetünre :)

• j0nNyKa
    um, turrettel racelzol, turret lelovi, orulsz

de szerintem hagyd azt a flashpointot, mert ezen -durva- logikai resz utan 1 (sot 2) tenyleges logikai feladvany fog kovetkezni.
  • 1Darton1
    Ezért érdemes elolvasni a karakterneveket a fejek fölött. Fél órát összesen nem töltöttem abban a minizónában questeléssel együtt, és max kétszer öltelek meg. A kettő között 3 perc sem telt el, és mindkét alkalommal a questünk mellett rohangáltál, amiből az egyik 4-es heroic volt, amihez nem tudom mi közöd volt, ha egyedül játszol.
    Ezt az ideológia dumát még mindig nem értem. Amit leírtam teljes mértékben igaz, és nem jelenti azt, hogy mindig betartom. Nem vagyok az elvek embere, veled ellentétben.
    Ezek után is ugyanúgy meg foglak ölni, ha úgy tartja kedvem, és ugyanúgy nem fogok ráülni a hulládra. Szíved joga utólag bármit hallucinálni az esetről, csak ne nyafogjál itt, mint egy taknyos kölyök.

• Chris
    Ja igen tényleg. Ebben amúgy csak az zavar, hogy egy tanknak lehet nem kellene ellenük 5 mp alatt meghalnia. :D
    Casterek ellen nem nagyon tapasztaltam, hogy probléma lenne, épp ellenkezőleg. Úgy érzem nevetségesen, átgondolatlanul alacsony a cd-je az interruptnak. Bár nehezítésként ekkora warzone skill lag mellett minimum jövőbelátás kell, hogy jókor nyomja az ember. Máshol nem probléma, nemrég questelés közben nekemjött egy caster és szerintem jó ha csak a petje lesebzett rólam 10% hp-t, annyira ki lehet zárni az interrupttal.
  • Chris
    Már most túl van lihegve ez az egész lényegtelen történet. Fogalom- és memóriazavarban szenvedsz, az összes érzelem amit kiváltottál belőlem az a mosolygás volt, mikor megtaláltam ezt a hsz-ed: "Én ugyan nem keresem őket. Ha nagyon meg akarnak halni, akkor nem mondok nemet."
    Mindez közvetlenül azután, hogy 49-esként többen gankelitek a 44-45-ösöket több mint fél órán át a nektek nyilvánvalóan alacsony szintű bolyó egyik utolsó zónájában, köztük engem is aki egyedül játszik és sosem gankel, mondván, hogy egyszer miközben 4-en öltek én is belédlőttem mikor átfutottam azon a folyosón. :D
    Erre szoktam mondani, hogy mindenre van ideológia, legfeljebb nem stimmel. :D
  • Ferro_TwL
    A healer ne üljön fel az ágyúra, hanem gyógyítson. Érdemes befelé fordulni az ágyúkkal és így egymás hátát fedezitek.
  • Warden
    a sorcerer nem duplalightsaberes csak normálpengéset tud viselni.Crassust ők ölik meg téged az asassin öl meg vagy a shadow attól függ melyik oldalon vagy:)amugy pl az asassinomat egy commando vagy bármelyik lövöldözős class pillanatok alatt leamortizálja ha nemtudom kinyirni az első 10 mp ben utána marad a futás vagy a vanis.

Valaki ezt a war games bogaras ágyuzós flashpointot végigtolta már?Mi a fenét lehet csinálni ezekkel a bogarakkal.Sosem szerettem a wowban sem a járműves fighteket ezt is útálom rendesen.
  • Joe004
    Jaja sajnos ez igaz, pl speedernel szinte soha nincs hang:S
  • t0Mi
    Köszi, legalább tudom, hogy nem nálam van a hiba.. :)
  • ShaiHulud
    dede ugyanez nalam is, eleg gyenge a sound engine.
  • t0Mi
    Sziasztok! Nem tudom, hogy volt e már róla szó, de nálatok nincs gond a hangokkal? Ha sok hangot kéne lejátszani, csomó elmarad, és legtöbbször az én karakterem skilljeinek a hangeffektjei. Általában groupban és warezoneon jön elő. Elég idegesítő, és ráadásul mindkét gépemen csinálja.. Van erre valami megoldás?
  • ShaiHulud
    legkozelebb majd direkt neked irom privatba ha queue van. :)
  • [HUN]Crassus
    nem,nem irónikus tényleg nagyon sokat sebeznek vele....nekem sokáig tart kinyirni valakit meg úgy általában azt látom elszöszölnek az emberek bármilyen class,DE ez a sebzés amit ők tolnak az kegyetlen brutál
  • N1ggA
    nem tudom hogy ez ironikus akart-e lenni, de torhead nemtom hogy számolja, de nem ekkora a demage 50-en hanem nagyobb, ha normális ruhád van. Nekem pl. warzoneban már nagyobbat ír, pedig csak level 35 vagyok.