• arcosharcos
    Engem mint rajongót egy későbbi megjelenési dátummal sem tudnak el kedvteleníteni.Akkor veszem meg mikor megjelenik
    Jó kérdés,hogy az mikor lesz
    ------------------------------------------------------------------------
    A "Latest News" csak nekünk újdonság,az "Updates" meg nem egy valós idejű live show arról,hogy hol tartanak.

Abból az információ frissítésből amit hétről-hétre elénk tesznek nem biztos,hogy tükrözi azt ahol tartanak a fejlesztések.Ezért Updatekből megjelenés dátumra következtetni nem lehet.Teóriákat persze lehet gyártani.
    ------------------------------------------------------------------------
    Ne felejtsük,hogy a ToR-t már 2010-re ígérték,vagyis annyira nem lehetnek lemaradva.2011-es már így is egy csúsztatott megjelenés,amit
    jelenleg is fent tartanak.Inkább csak az a kérdés,hogy melyik részén érkezik.

A megjelenést ne hozzuk összefüggésbe uborkaszezonal,karácsonyi vásárlással és befektetőkkel akik minél előbb a pénzüket akarják,mert a megjelenést nem ezek a tényezők fogják meghatározni Lucas-nál.

A WoW(nálunk)februárban,az AoC májusban,a WHO szeptemberben jelent meg(ennyit a karácsonyi teóriáról).Ezek a cégek mindig ügyelnek arra,hogy ne akkor dobják piacra mikor egy másik cég hasonló kategoriájú,kaliberű játéka is érkezik.Így is nagy a konkurencia,nem érdekük még nagyobbat csinálni.

2011 Q2 negyedét is említették de ez már felejtős,mert márciusban dobja piacra BioWare a Dragon Age 2-t és hülyék lennének saját maguknak konkurenciát csinálni azzal,hogy két RPG-t dob piacra szinte egyidőben.
    2011 Dec.21 jelenik meg a Secret World MMO ezért akkortájt sem valószínű a ToR időzítés.Guild Wars 2 bétát már idén el akarták kezdeni csak csúsznak,szerintem így is előbb érkezik mint a ToR.Ezért én kizárásos alapon ToR megjelenést késő nyár vagy kora őszre tenném