• j0nNyKa
    Ezt írtam le pár napja, le is lettem hülyézve érte. Ha én masszívan pvpzni akarok, meg végig akarom csinálni az összes küldetést, a küldetések legjobb esetben zöldek lesznek, ami.. lóf**z.

A másik részéhez: Lekopogom, a warzone-jaim 90%-ában maximum 3 halálom van, mert van mellettem egy jó csapat. Egy ilyen csapattal szerintem megoldható lenne a labda védelme. Tény, hogy amikor hozzám kerül a labda, jobban kapom a pofont, dehát ezért mondtam tankot a labdásnak. Nyilván nem oldanánk meg 15 percen keresztül, de állítom, hogy sokkal izgalmasabb huttballokat produkálna ez a módszer, mint amiket jelenleg tapasztalunk.
    Tegyük hozzá, hogy általában az ilyen versenyautó jedik teljesen agyhalottak a normális pvphez, így emiatt előnyből indulna egy jól összerakott pvp csapat. Ha lehetne 8as partyval jelentkezni warzone-ra, szerintem sima liba lenne tartani a labdát.

El is tudok egyébként a jövőben képzelni valami ilyesmi játékmódot, csak mondjuk nem labda lenne a "VIP" játékosnál, hanem valami más, ami miatt nemhogy lelassulna, de mondjuk kapna +defet, vagy ilyesmiket. Őszintén remélem, hogy hasonló ötletei vannak a biowares (mythices?) srácoknak is.