Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
N1ggA "kollegának" köszönhetõen akkor lássuk a "medvét" :]

A "support" meg elmehet a búsba... <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
<#eljen><#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BlackShadow
egy kérdés..
companion öltöztetéskor ugye karatker lapon megnyitom azt a fület, majd inventoryból rakom a dolgokat.. viszont nekem az összehasonlításkor (ha rajtahagyom az egeret) akkor mindig a saját karakteremmel hasonlítja össze.. ez így elég macera :\
én csinálok rosszul vmit v ez bug?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

j0nNyKa
najó a királyságomat neked adom, de a lányom kezét sosem kapod meg.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
így igaz

TVelvet
17:00 kor fogok tudni játszani ezek szerint. ha 10:00 CST idõzónát adtak meg?
Nagyon szupi a játék, nem bántam meg, hogy elõrendeltem, sõt mára ki lett javítva az egyetlen bug is amivel találkoztam, viszont van 1 kis bibi még a kliensel. Ati kártyám van, legújjabb driver meg minden, és mégis meghatározhatatlan idõnként fogja a játék és egyszer csak elsötétül a kép és csak egy rezet segít rajta. A hang meg megy közbe, a gép maga nem fagy le, csak kép nincs. Valakinek volt hasonló problémája ? Esetleg vmi tipp mitõl lehet ? Elõre is köszi!

na én most egy jedi consulart nyúzok és valami baszott jóó lett.
beszarás a kezdõ terület. nagyon baba.

Normális vákaszt adtam a normális kérdésedre.Megtaláltad örvendünk.jonykának meg hagyd meg a 18-23 napos kis királyságát élete legfontosabb fél évét élte eleinte normálisan majd egyre duzzadó orcával.miután megjelenik a game ugyanolyan játékos marad csupán mint te vagy én "kiváltságok" nélül.majd miután a 3. guildból baxák ki az irritáló stilusa miatt amit az "énmindentudokmertbétáztamakezdetektõl" szindrómája okoz csak elgondolkodik hogy valamin változtatnia kellene, mert amúgy nem egy hülyegyerek.
MrStokes
Koszi.

Eljottem a kezdo teruletrol es mar jo is a general chat. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

j0nNyKa
ez a high level server egyelõre nem nagyon ereszt be, igazából kinyírta az egész accot 😄

j0nNyKa
hajód, cantina, imperial/republic fleet

MrStokes
Amikor a companion-om azt mondogatja, hogy beszleni szeretne velem privatban, meg megjelenik a protrejan az az ikon is, akkor mi a teendo, hogyan tudm megejteni ezt a beszelgetest?

Mai szep napon eltunt a general chat, irni tudok ra, de en nem latom, pedig be van kapcsolva a chat ablak beallitasai kozott. Nem tudom, hogy mas latja -e vagy csak szimplan nem mukodik. Tapasztalt mar mas is hasonlot?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

j0nNyKa
köcc ránézek

TDC Geronimo
Ami idegesítõ és remélem launchra megoldódik, hogy ha partyba vagy és bementek együtt warzoneba, miután kijöttök szétdobja partyt és nem csinálja újra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

en azert kiprobalom lehet megtetszik, azert egy sw nem sw piros fenykard nelkul ;y

anti hero

TDC Geronimo
Szerintem nem véletlen csinálták ilyen jóra a nem erõhasználó classokat. Nekem is sokkal élvezetesebb a BH, mint az SW volt.

TDC Geronimo
Uphrades

[HUN]Crassus
yepp

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

no BH lvl8ig felvive, en sem akarom tovabb spoilerezni, kurvara tetszik 😄D mindenkit kivegeztem akit lehetett. nagoyn tetszik, hogy a questek is a dontesektol vezerelve valtozhatnak, atvagnak 1x 2x 3x 😄 aztan egy headshottal vege 😄 kesobb meg egy sith ?warriort ki fogok probalni. companion eleg eros es hasznalhato

jo gamma lesz ez hurra.

gfx gyors, lag nincs, toltesek gyorsak, nekem ez a voice actos cucc nagyon bejon.

anti hero

j0nNyKa
azt tudjuk, hogy mi a szerver neve ?

TDC Geronimo
Jonny :

"server Uphrades , just logged in to find x2 lvl 42 toons sitting there, happy days , they were right when said didn't know ETA for it, its already here lol guess brought up by mistake when added servers for weekend testing"

majd meglesem.

Na jó, felvittem a Troopert lvl.12re, mivel nagyon tetszik a karakter sztorija, így ezt is fogom majd választani, mivel nem akarok több spoilert, mert nagyon jó a történet, azt hiszem kezdek egy új karit? valami tanács hogy melyiket éri meg a legjobban, kivéve a Sith Warriort, mert az a másik kari ahol nem akarok spoilerek. 😄

Ozzyehh
JA és kurvára el lehet siklani mellette ha a fõszálra koncentrálsz mert amikor felérsz a fleet re ott van bebaszva a sarokba egy sima q-s jellel nem ám fõszál jel benne egy zöld szarral, szal simán eltévesztheti bárki, bármilyen hihetetlen...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Ok.. megvan tenksz a helpet .!.

Ozzyehh
A fõszálon egy darab lehetõséget ne kínált fel 😊)) a fleeten meg semmi nincs az inkvi trénernél 😊)) az advanced trainer meg azt írja its not the time.. elég érdekes, ja és lécives hogy ezt a magadfajták szót hanyagold, mert elég értelmesen tettem fel a kérdést... és elnézésedet kérem, hogy próbáltam segítséget kérni én aki még soha nem játszott/bétázott evvel a játékkal 😊))))<#worship>

j0nNyKa
na hát igen, DKn is lehet ACt választani, de a magadfajták miatt még tutorialt is tettek be AC választásra - láthatóan még mindig kevés 😄

zee21
Valakinek van valami ötlete arra hogy miért crashelek le folyton miután rákattintok a select a szervereknél?? (support forumban semmi ilyesmi nincs)

www.818clan.eu

nagyon bejön a játék egy nap után.Volt wow os guild társaimmal játszotunk egy amerikai szerveren abszolute nem volt semiféle gond a játékkal.Ill a kilépés még tegnap csak a tálcáról ment de most délelött már az is mûködött normálisan.voltam az elsõ flashpointban nagyon jó lett hangulatos, és bevezetó instának nagyon megfelelõ.
Menj vissza a flottára és keresd meg az inquisitor trainert és válassz.Amugy quest is visz oda ugyhogy elsiklottál melette.
Ozzyehh
Srácok level 11 vagyok sith inkvizítorral de még nem tudtam AC-t választani... átsiklottam volna fölötte? már dortmund kaas on vagyok :S pls heelp

j0nNyKa
ezek a "bugos a quest" dolgok 99%-ban felhasználói hibák, én már nagyon-nagoyn régen nem találkoztam bugos questtel (az elsõvel Taris végén találkoztam, 35ös szinten, azóta nem is volt több, Hothon járok)

Hmm elvileg ez lesz az:
"1) Player may not be able to logout back to the character selection screen normally and may appear 'stuck' on the loading screen.

- Workaround: Please use Alt + F4 to manually close your game client. You may need to wait up to an hour before re-logging in with the same character."

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Üdv, a fõképernyõn csak pörög a jobb alsó sarokban a karika, de nem megy tovább, valakinek volt ilyen probléma? Tegnap este jó volt.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

j0nNyKa
ûrhajó mindenkinek Dromund Kaas végén (~level 16), 2. companionod meg Tatooine végén (~level 29)

Zeboo
Sziasztok! 2 kérdés: Ha felveszem a unique kristályt meg kapom majd akkor is megjelent a játék? Lvl 10 után AC-t hol tudok választani?

na nekem pont a végsõ quest bugosodott be a kezdõ zónán, nem tudom acceptálni a questet pedig azt írja ki complete....
DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Rubint
Ez nekem is volt párszor az eggyel ezelõtti nvidia driver-rel, felraktam a legújabbat és nem volt több fagyás.

BlackShadow
ha SWG szintet várok el, akkor csalódott vagyok, ha új KOTOR részt akkor meg jónak tûnik 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

TDC Geronimo
Na látom mindenkinek tetszik a cucc. Helyes! 😊 Féltem a hétvégétõl a betaban mutatott balfaszoskodások miatt, de úgy látszik felkapcsolták a launch tartalékokat.

BlackShadow
mivel offline volt a szeró amin volt IA karakterem indítottam egy republic troopert egy másikon.. hát durva volt kb 100 trooperrel egyszerre kezdeni 😄

egy picit üresnek érzem amúgy a játékban a teret..t egnap öcsém wowozott mögöttem és nézegettem a kettõt.. vhogy utóbbiban mintha több életet láttam volna a környezetben.. v ez csak a kezdõ bolygóknál ilyen?
elképzelhetõ persze h grafikai beállításaim miatt ilyen sovány szegény 😊

de az h mindenki uúgy néz ki elég fura :\

Braikingboss
Lehet írtátok már de most atom lusta vagyok vissza olvasni 😄 Amint behív Voidstar-ra és elindulna a warzone kifagy a game. Mi lehet a problem V Sync-et kapcsoljam ki?

Don Kartács :)

Smuge
Úgy látom neked se mûködik.
Belépek de teljesen inaktív a Play gombom pedig mindent az utasítások szerint csináltam.

DummyBoy
Nem oldotta meg ...

Szóval elindítom a Launchert, elfut a csík, megjelenik egy üzenet, ami azonnal el is tûnik, és csak Exit gombom van ...

Valami Environment is currently ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Srácok mi a franc van ezzel? Olvasom, hogy ATI kártyával lehetnek gondok a grafikával és voltak is tegnap elég rendesen a karakterem eltorzult, de ma már be se tudok lépni hanem sötét képernyõ.... szépen javították. :-\
Én már péntektõl tesztelhettem volna!😞

a.carkey
Na pont a miénk offline. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Írj nekik preorderként. Utána lekezelnek, és kapsz számozott ticketet is.

Egy kérdés:

Mikortól tudnál tesztelni? Péntektõl v. szombattól?

A medve nem játék.

a.carkey
Mehetnének már a US szerverek!

A medve nem játék.