arcosharcos#2463
Questekkel kapcsolatban:nem minden quest lesz csapatjátékra kihegyezve(micsoda meglepetés).Hogy akkor ez most miért MMO?Hát melyik
MMO-ban volt ez másképp?
Lesznek story questek,hűség questek,űrhajós q,public questek,world questek,gondolom insta questek is.
Hogy mennyi questet hegyeznek ki singlire és mennyit csapatra,szerintem lesz bőven mindegyikből.
Mindenesetre ne a story és hűség questektől várjunk raideket meg nagy csapat megmozdulásokat:)
------------------------------------------------------------------------
open PvP-ről annyit árultak el,hogy ha valamelyik bolygón összetalizunk másik frakció tagjaival akkor mi eldönthetjük,hogy megtámadjuk vagy gyorsan lelépünk.
Több serverről beszéltek(vagyis nem az EVE MMO-t követik)de nem többféléről.PvP-PvE serverekről meg játékos PvP-PvE status ki-be
kapcsolásról nem beszéltek.
A másik megtámadását a játékos fogja eldönteni csak nem biztos,hogy minden zóna harci zóna lesz.Egy questben dumáló csókát meg lehet,hogy célpontként meg sem tudsz jelölni.
Utaltak rá,hogy harci zóna nem csak egy helyen lesz de én ebből arra következtetek,hogy nem mindenhol lesz harci zóna sem.
------------------------------------------------------------------------ can i play alone vagyis mások együttműködése nélkül nem vihetünk véghez bizonyos feladatokat.Persze lehet,hogy én vakultam meg.