60268
-
#1869 Szerintem ez már mod. -
IXEMGabeo #1868 azta, hogy lett ilyen Juhani arca?:) tessék ez még nekem is meglepetés
Dead: amúgy, ha csajjal kezdesz, akkor meg Carth Onasi az, aki szerelmet vall neked:D:D:D -
#1867 Nem vagyok SW tudós. Kizárólag a filmek előtti Old Repiblicos SW fog meg. Filmek egyáltalán nem, de ezek a játékok eszméletlenek.
Ezek szerint hiába öltem bele ennyi időt, bőven nem sikerült kiismerni. -
IXEMGabeo #1866 nem gondoltam volna, hogy újat mondhatok a nagy Star Wars tudósoknak:D kb 6x vittem végig és sok mindent felfedezek azóta is:D -
IXEMGabeo #1865 mondom én:) és a videoban még szexjelent is volt durván:D -
#1864 De mi az az 1 órás ugrás? Volt ott más is? -
#1863 -
IXEMGabeo #1862 volt benne olyan, annyira lightos Jediként vittem végig, magasak voltak aasszem a karizma és a felette lévő skillem pontjai tavaly játszottam utoljára nem ugrik be mi van a karizma felett...amivel nagyobb befolyást tudok rámérni a csapattagjaimra és Bastila életét, ahogy megismertem kérdeztem a szerelemről aztán lesmároltam:D:D sőt a végefele avval mentettem meg a sötét oldaltól h szerelmet vallottam neki én nekem ez rémlik:D, a KOTOR 2-ben Visassal volt ez a helyzet, ott ilyen erőcsatornás szexelés volt köztünk:D:D:D máshogy nem tudtam megfogalmazni:) higyj nekem volt ilyen:) -
EnxTheOne #1861 "Your friends can go, Satele, but you should stay. If Darth Revan's blood flows through your veins, you belong with us." Sith Lord Baras to Shan .Ezek szerint igen.
forrás: http://starwars.wikia.com/wiki/Satele_Shan
#1860 Nekems se sikerült, egyik kommentbe azt irták hogy light side-hoz kell tartozni. Lehet hogy nálam ez volt a hiba. :D
De itt egy videó.
http://www.youtube.com/watch?v=d_mb_qOR-zg -
#1860 Hol smároltak azok? Én vagy 4x vittem végig, de nem emlékszem ilyenre. Valami különböző verzióval toltuk biztos -
Bhalage #1859 remelem nemcska hatalmas, de tortentettel-elmenyekkel-latnivaloval -
tapasztalnivaloval teli epikus is lesz : )
juj : ) tenyleg bizom benne hogy jo kis scifi ticsung ticsung jatek lesz pajtikkal -
IXEMGabeo #1858 és véletlenül, ha Revan férfi volt hosszú hajjal nem lehet hogy ő csinált Bastilának gyereket?:D és elvileg akkor ez a Shan lány akiről beszéltek ebbe van Revan vér is?:O én csak azokat a tapasztalatokat mondtam el amit a Kotorban éreztem, Bastila és Revan lesmárolták egymást legalább is amikor játszottam akkor úgy volt, és mindkét befejezésben ott áll Bastila, a Jedi/Sith Revan mellett, ahogy éppen kijátszottuk, ezért gondoltam, hogy Bastila csak is Revanba szerethetett bele és az még attól eltűnhetett:D, de lehet hülyeség, cáfoljátok meg, ha igen:) -
#1857 Leia Organa Solo-nak is ikrei voltak. -
#1856 A történelem során sokszor változott ez a szabály. -
EnxTheOne #1855 Egyébként egy jedinek hogy lehet gyereke? :D Ugy tudom hogy ez valami szabály ellenes vagy mi. A Shan család meg 300 éve megszegi a jedik szabályát? :D -
arcosharcos #1854 Igazából az eddig megjelent Cinema Trailerek nagyon Malgusra
irányul.Ami nem véletlen,mert már mondták,hogy játékban találkozhatunk vele és kihangsúlyozták,hogy minden kaszt össze fog vele talizni.
Malgus Dromund Kaas-on született ami történetesen a The Sith Empire
főváros bolygója lesz.Gondolom itt is fog dekkolni.
Mondjuk a The Galactic Republic oldalán harcolók nem tom,hogy fognak vele összefutni,max ha lesz rá lehetőségük,hogy odaverekedjék magukat
Jah és december 28-án megjelenik egy starwars novella,a könyvben
Malgus felemelkedésének történetét olvashatjuk majd. -
#1853 Valóban ez már egyértelműbb. -
arcosharcos #1852 Itt is aszongyák meg illusztrálják is.
Battle of Alderaan
Meg ezzel magyarázzák,hogy maszkot visel Deceived Cinemában,mert itt
Consular/Trooper párossal vívott harcban rendesen megsérül. -
#1851 Igazából nem győzött meg, mert írja, hogy ő vezényeli a támadást, de láthatjuk, hogy az egész bolygón folynak a harcok ő pedig a parancsnok. A szöveg csak ennyit említ, (akár az űrből is vezetheti a harcokat) de azt konkrétan nem, hogy az ő. Ettől függetlenül biztos így van. -
#1850 Audiot nagyon jól belehet tömöríteni. Csak amiatt nem fog elszállni a mérete. -
sadi57 #1849 hát igen, az audio-val nagy fába vágták a fejszét. remélem azért sikerül a lehető legjobban összetömöríteni -
#1848 Ha abból indulunk ki, hogy az Age of Conan közel 30 giga helyet "kért" magának amiből olyan 20 csak a textúráknak volt fenntartva akkor itt az audiófájlok miatt eléggé brutális mennyiségre lehet számítani. -
arcosharcos #1847 Én pont ezt hiányolom,nem a fejlesztőkkel van a bajom hanem a média
marketingel a reklám kampányuk egy nulla.A sajtó meg média menedzsereik
képtelenek kommentálni amit elénk tesznek.
Fórumokon kell kitalálni,hogy mit/kit is láttunk gameplay vidin meg
Cinemában.Az űrhajós videón miért nem mondták,hogy ott két kompanion dekkolt,mert ott fogjuk tárolni.Vagy nagy tankolást azért nem láttunk gameplay vidin,mert az csak lvl 8-as kari volt.Deceived Cinemában
mindenkit elmondtak,hogy ki kicsoda itt miért nem?
Más.A healerek tetszenek.Lesz erőhasználó healer:Jedi Consular meg Sith
Inquisitor és lesz technikai eszközök segítségével gyógyító healer
kaszt:Smuggler és Agent.Utóbbit láthattuk Deceived Cinemában Malgus
oldalán.Úgy látszik okult és ide már helaert is vitt:)
Healer agent ellentétben DPS agent-el nem egy sniper puska hanem 2
pisztollyal lesz fölszerelve és fény nyalábokat lő azokra akiket gyógyit.DPS agent-nek van droidja amit elenfélre ráküld és ha eléri célpontot akkor fölrobban.Olvastam olyat,hogy ennek meg lehetne gyógyító droidja beküldi tömegbe és healel vele.Szal vannak lehetőségek
Deceived Cinema Eleena Daru Twilek Healer Deceived Cinema Shae Vizla Bounty Hunter -
arcosharcos #1846 Hope
-
arcosharcos #1845 A kompanionok társak,segítők.Story questelés közben talizhatunk velük és
párbeszéd közben megkérhetjük,hogy csatlakozzon hozzánk vagy akár el is utasíthatjuk.Minden játékos kasztnak más kompanion lesz elérhető.Több
kompaniont is begyűjthetünk de egyszerre csak egy lehet aktív.
Állítólag egy helyen tároljuk őket talán űrhajónkon.Öltöztethetjük,
egyedivé tehetjük,szinteket lép,questjei nincsenek de karinkat
hozzájutatthatja questekhez,rewardokhoz,jelleme is lesz(dark/light)
amit befolyásolhatunk,skill fejlődését nem szabályozhatjuk.Állítólag
minden területen(storyquest,outdoor,PvE,PvP...)lehetőség lesz használatukra.
Story Quest,igen mindenkinek más még kaszton belül is többféle variáció
választól függően.Párbeszéd közben még skilleket is használhatunk pl
csempész Gunslinger talenten a meggyőzést,erre külön skillek lesznek.
Vigyázat döntésünk változtatja jellemünket dark vagy light irányba ez
visszafordíthatatlan.
Dark vagy Light pontjaink növekedésével képességeket,skilleket kapunk.
Elképzelhető,hogy egy Jedi Knight sötét,erőszakos döntései vagyis dark pontjainak növekedésével egyszer csak villámokat tud szórni kezéből.
Lehet,hogy ehhez mondjuk sok dark pont kell.Vagy Imperial Agent light
pont emelkedésével gyógyító képességekhez jut.Jellemünk,illetve dark/
light pontjaink mértéke nem jelent frakcióváltást. -
Tomy Lee #1844 Lehet lassú lesz a szintezés?!:p -
sadi57 #1843 biztos nagy lesz, én két duplarétegű DVD-re tippelek -
#1842 Minden bolygó 1 dvd és külön kell megvenni xD -
#1841 És mi a bizonyíték arra, hogy az a sith Malgus egyáltalán? Van valahol írva vagy valami, mert én még nem láttam. -
#1840 Állítólag 10 dvd méretű lesz :P -
IXEMGabeo #1839 ez úgy tűnik hatalmas játék lesz:) nagyot dolgozhatnak rajta -
sadi57 #1838 hát igen, mivel 8 kaszt van, és mindegyiknek külön története az tényleg túl tesz mindenen :) kinek kell az end game, ha kezdhetek egy karaktert teljesen új sztorival :) -
#1837 Majd kiderül mennyi igaz a dologból... -
#1836 "A párbeszédrendszer olyan hatalmas és olyan mély, hogy állítólag az összes valaha készült Bioware játékot ha összetesszük, azok összessége sem éri el a Star Wars: The Old Republic párbeszédrendszerének méretét. Daniel Erickson, a játék író-rendezője szerint a párbeszédek mennyisége akkora, amely több, mint 50 átlagos Star Trek regény mérete.
Mindemellett egy másik interjúban az is elhangzott, hogy az SW:TOR szingle kampánya (amíg kijutunk a bolygónkról) önmagában jóval hosszabb (bármelyik frakcióé), mint a leghosszabb Bioware játék, amely valaha készült...
Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy a Star Wars: The Old Republic szó szerint hatalmas lesz!" GSről
Érdekesnek hangzik.
-
#1835 Béres csepp .. :)))) -
#1834 Végülis az is lehet, hogy Malgus a Hope trailer idején még nem volt annyira istencsászár, a decieved idejére pedig már megerősödött.
Meg a consular csajszit legyőzte a hope trailerben, csak a trooper segített.
Azt lehet tudni, hogy hogyan és miért élte túl? Gyakorlatilag rábontottak egy dombot. -
sadi57 #1833 minden kasztnak külön lesz a fő sztori?? és újra megkérdezem mi az a kompanion, olyan mint egy pet? -
arcosharcos #1832 Semmi gond,no problemo,komállak:)Legalább kaptam valami hírt ami az
újdonság erejével hat nekem.
Darth Malgusról annyit érdemes tudni,hogy ő egy Sith Lord.Deceived
Cinematic Trailerben megöli Ven Zallow Jedi Mestert aki azért nem piskóta nem véletlenül Mester.
Erre Hope Cinemaban jön egy nagyon fiatal Consular csajszi és ugyan
segítséggel de ketten leverik Malgust.Ami nem kis teljesítmény
mert mindkettőnek igen táposnak kell lenni,hogy 2en leverjenek egy Sith Lordot.Majd közlik,hogy nem Satele volt.Ezen húztam föl magam.
Itt az ellentmondás,mert akkor hivatalos oldalon Satele Biographies-ban húzzák ki,hogy "legfiatalabb nagymester",mert a cinemaban látható consular csaj is nagyon fiatal és meg merném kockáztatni,hogy nagymester is.Nehogy már egy szimplán Mester leverjen egy Sith Lordot.
Cinema-val meg az a gondom,hogy időrendben követhetnék egymást.Mivel most előzményt kaptunk,remélem nem csinálnak ebből rendszert vagy kövi
Trailereknél majd közöljék,hogy ez melyik cinema elött,után vagy között játszódik éppen.Vagy ha kommentálnák,hogy éppen kit láthatunk cinemában az sem lenne egy hátrány,mert még mindig nem tudom,hogy kit láttunk de
már mindegy,mert én közben elneveztem Satele Baba Kettő-nek. -
sadi57 #1831 mi az a kompanion? -
#1830 Nem én találtam ki, hanem a biowaresek mondták.