60268
  • s0n1c
    Grafika ízlés kérdése, szerintem egy mmo-t nem a grafikája tesz élvezhetővé (de nekem ez bőven megfelel, amit most mutat), környezet statikusságára pedig nem tudom miből következtetsz.
  • s0n1c
    :DDD
  • maniac001
    Valaki azért fasz paraszt zsidó mert casual???
    Anyád is keveset játszik. Akkor ő is az nem?
  • maniac001
    Hát majd most fox csalódni. Ilyen szar statikus környezetet és fos grafikát 10 éve nem láttam.
  • XenHai
    Hál istenek én sem !
    Nem aszt mondtam hogy hc gamereknek csinálják de ne is a casuknak!
    Lőjék be az arany középútra , vagy lehessen választani a szervereknél mint 1 sp gamben...
  • XenHai
    Max az alapanyagokat a miből újat csinálsz!
  • doggy90
    csodalatos jatek lesz, a bioware-ben meg nem csalodtam.
  • s0n1c
    Ezért nem kéne erőltetni az itemalapú rendszereket, de hát ez egy másik történet :)

Nem vagyok izom star-wars lore bányász, de ha jól tudom/emlékszem a fénykardokat a jedik maguk készítik és iszonyat mód hozzájuk kötődnek, szal lootolni egyre táposabb fénykardokat, hát hm, hogy is mondjam, nem túl jó megoldás.
  • Murmur
    Ez pedig casual game lesz, talán még jobban is, mint a wow. De ettől még lehet majd jó játék.
  • XenHai
    Nekem azzal volt a wow ban is gondom hogy meg dolgoztál valamiért pvp pve cucc lényegtelen! Erre a fasz paraszt casual zsidó le ment winter alatti instába és ki jött azokkal az itemekkel ami rajtad van!!Ja és közbe veri a mellét hogy ő jól tolja azt közben meg 1 noob..Nekem csak ezzel volt gecire nagy bajom szét kurták vele az egész game értelmét!
  • TDC Geronimo
    Pedig ugyan az lesz kb sws köntösbe. Ne számíts másra, mert csalódni fogsz. Abba reménykedek, hogy legalább lesz benne értelmes pvp és nem csak fos pve lesz az egész. Mythic ott áll mögöttük így a remény megvan.
  • Me0w
    Sajnos amig a casualok teszik ki a playerbase 85%-at, addig nekik pont ugyanannyi joguk van itemet szerezni, mint a maradek 15%-nak.
  • XenHai
    Csak ne kúrják el a mint a wow-ot ,hogy casual szarra tervezik!(wotlk)
    Már ha el jut odáig és nem fél kész szarul jelenik meg mint a többi game a piacon!
  • ratgab
    Khm....Na ahhoz azért lesz nekem is egy két fénykard csapásom...
  • Me0w
    Annyira jo lenne, ha lenne valami 18+-os szerver, meg egy a csicskaknak, felek itt is az lesz, mint WoW-ban :(
  • XenHai
    Rám is számíthatsz..
  • Monoton
    Na ha itt mindenki sith lesz, akkor én már csak azért is köztársasági leszek :DD
  • Szabi1991
    jelen
  • EnxTheOne
    Nézd meg a final fantasy advent childrent. Mondjuk az már 3 éves.

A jedi csajon meg 100 millios vérdij van.

Egyébként ki jön velem majd **** köztársaságiakat, és jediket ölni pénzé'? :D:D
  • ratgab
    Be is hozná az árát szerintem, még ha csak a Star Wars rajongókat vesszük, akik biztosan megnéznék. A gyerekek, meg egyenesen harapnak az ilyen filmekre.
  • Tomy Lee
    Oks thx,nézni fogom..
  • Monoton
    Lucas bácsi állítólag tervezi.
  • ratgab
    Hát ezt a trailer-t nem sok minden tudná überelni. Nem is értem, hogy miért nem csinálnak ilyen filmeket, hát ez valami fantasztikusan jó volt!
  • Monoton
    Remélem kapunk vmi ilyesmit a CE kiadásban :P

• N1ggA
    E3-on, éjfélkor (6 PM ET), ha minden igaz. de sajnos forrást nem találok, swtor.hu mircen írta valaki
  • Tomy Lee
    Hol?
  • N1ggA
    holnap lesz egy fél órás gameplay
  • Dead
    Ilyen animációval filmet lehetne csinálni. Megkocáztatom, hogy jobb lenne egy élőszereplősnél. Nincs gond azzal, hogy esetleg nincs megfelelő színész a posztra vagy gyenge az alakításuk. A szereplők nem öregszenek meg egy folytatáshoz sem.
  • Tomy Lee
    Áhh 10/10
  • Dead
    Kössz! Erre vártam.
  • Rage47
    hd trailer
    http://ve3d.ign.com/videos/play/74142/PC/Star-Wars-The-Old-Republic/Trailer/E3-2010-CG-Trailer/Flash-Video
  • XenHai
    Ja ezt vártam és semmi infó vagy érdekesség!
  • TDC Geronimo
    Se beta dátum bejelentés, se gameplay :/
  • Panzeradler #1716
    Apám, ez a videó tátott szájjal néztem végig. Egyre jobban várom már a játékot, remélem nem lesz csalódás:)
  • haxoror

(valamiért a warhammeres introkra emlékeztet)
  • arcosharcos
    Csiripelik fórumokon:) pl swtor.com forumon,hogy Satele látható cinema-ban
    de továbbmegyek és a trooper neve meg Harron Tavus.
    Harron Tavus

• Tababo
    Ez hatalmas...sírtam video közben Azért Malgus bácsival megizzadtak rendesen.
  • N1ggA
    miből gondolod, hogy ő Satele?
  • arcosharcos
    Pontosan így van:)A cinematic trailerben látható Jedi Consular hölgy
    családi ágon köthető hozzájuk.Valamint Jedi Nagymester és a Jedi Magas Tanács vezetője.Ez időben a legnagyobb erő képességekkel rendelkező Jedi.Grand Master Satele Shan a Jedi Consular hölgyemény neve.

A Sith meg szerintem Darth malgus aki nem a legerősebb Sith de az egyik
    legerősebb.A Deceived Cinematic trailerben láthattuk,Coruscant Jedi
    templom lerohanását ő vezette.Ezért úgy gondolom,hogy ez a trailer
    időrendben a deceived trailer elött van,vagyis Sith barátunk itt
    nem hal meg.

A Jedi Consular Hölgy megtalálható a holoneten és nem kevés vérdíj van
    a fejére tűzve:)Jedi High Council Leader
  • N1ggA
    A Jedi csaj nem Bastila (és nem is Satele), a Sith csávó pedig nem Revan. Bár gondolom ez nyilvánvaló volt számodra is :)