Na kiléptem. Reggel meg meló már úgyhogy ennyi volt a 3 hetes beta tesztelésem. Minden percét imádtam és alig várom már a 15ét. Nem is emlékszem már mikor kezdtem rá igazán remegni, de kevesebb, mint 2 hét és már itt van bármilyen hihetetlen :D
Egész normális emberekkel találkoztam betaba és toltam flashpointokat is. 1-2 wowhoretól eltekintve mindenkinek nagyon tetszett, amit látott. Mai flashpoint grouppal is jól eldumálgattunk a játékról. Tartalom rengeteg van a játékban, questelést első szinttől kezdve élvezem és imádom, pedig azt hittem, hogy a szintezés sose fog már lázba hozni egy MMOba se. Ezek után nem tudnék már visszamenni és felgrindelni egy karit valamelyik másik mmoba, ahol nem ilyen story alapú, cinematicsos/voice actinges okosság van. Talán az első MMOm lesz nekem, ahol a craft és gyűjtögetős cuccokat se tojom le magasról mert még az is szórakoztató, a space combatról nem is beszélve, ami nagyon bejött annak ellenére, hogy attól se vártam semmit. Hiába, bioware never disappoint (najó DA2vel igen :d)