Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop

* No latest fancy graphics -- Devs already mentioned that they intend to cater to a lot of gamers with different PC specs
* Game will be very story-oriented ala KOTOR
* Due to storyline style, gameplay will feel quite linear
* A lot of gameplay will be simplified. Bioware is looking to attract a whole bunch of new casual MMOers especially the Star Wars fans that aren't exactly MMO or gamers
* Some mentioned SWTOR feels like KOTOR/ME + co-op. No surprise there -- Bioware has huge fan base of single player games. These people will come to SWTOR
* Extremely solo-friend. Thus all the companions. Single-player gamer again.
* No surprise the game has similar feel to the other popular theme-park style MMO, the formula works
* Expect quite a decent amount of hand-holding to guide new players. Special instanced "green" zones. Die and rez anywhere. Anyone can rez.
* Bioware intends to take you on a story ride. Forget all things SWG and EVE
* SWTOR is not SWG and will not be SWG ever
* On SWG, there simply won't be much sandbox elements at this point
* Instances, and lots of them. This is here to stay even though it detracts away from the idea of Massively. It is all about catering to player's experience and server performances.
azért elég jó lehuza de valahol igaza van

N1ggA
Úgy értette, hogy nem akkora baj, hogy kevés flashpoint van, mert alapból fejlõdni(legalábbis régen még ezt mondták) nem a mobok megölésével a legérdemesebb, hanem a questek megcsinálásával (pl. questek nélkül companionjaid se lennének meg ilyesmi). questgrind = questeket nyomatni ezerrel, sima grind=mobot ölni ezerrel.
A kapcsolat pedig az, hogy ha elég érdekesek a questek, akkor nem annyira hiányzik a flashpoint, mert végülis az is csak egy hosszabb quest, csak jobb droppal, meg több nehéz ellenséggel.
A 2 flashpoint dologhoz csak annyi, hogy gondolom úgy gondolta, hogy 2 flashpoint van, nem pedig 4, vagy félreírta.
De én értettem, szerintem 😊

Spread De Love!

Kreeder44
elfogadNÉK 😊

Braikingboss

Azért egy ilyen IA armort elfogadnák lvl50-en 😄

Don Kartács :)

j0nNyKa
Szívesen tanulok, magyarázd meg, hogy mit nem értek!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

igen, azt látom, hogy problémát okozott annak felfogása, amit írtam.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

j0nNyKa
Kajak komolyan írtad? Szerintem keresd fel az orvosodat, illetve a bioware-t (sorrend mind1), mert mind2 nagyon fog örülni annak, hogy te pikk-pakk összedobsz flashpointokat. 😄
Nem akarom itt játszani a programozót, de azért egy flashpoint alatt kicsit többminden fut, mint a többi flashpoint scriptjei, textúrái, épületrajzai, stb. Igazából csak azok nem futnak alatta.
Mellesleg nem tudom, te hány flashpointban voltál, én mindben, és nincs megegyezõ textúra, alaprajz, script. Mind egyedi.

"Szintezéshez van 2 flashpoint" dolog sem világos nekem, mert én ilyenben nem jártam. "questgrindre tervezték" alatt nem is értem, mire gondolsz, de kíváncsi vagyok, mi az, és én miért nem csináltam olyat.

igen. 😛

j0nNyKa
Csak ennyit tudsz copypastelni.
Tessék. 😄

Na most valld be, hogy csak ennyit tudsz copypastelni 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
Rockjaw Stephen Reid
The #SWTOR Friday Update will likely not be out until lunchtime (Austin time) today, possibly later.

Szóval 9 óráig legalább nem jön a pax recap? :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
ö
1: http://www.bash.hu/14617
2: Ezt te most így komolyan írtad, vagy csak szopatsz?

mivel a minimális ingerküszöb egy új instancolt content elõállításához az csupán néhány új script (minden más, modellek, textúrák, épületrajz, animációk, hangok, sztori, stb. újrahasznosítható). tehát nem kell mindent a nulláról kezdeniük. de majd rájönnek, egyenlõre biztos igényesek akarnak lenni.
szintezéshez van 2 flashpoint, ami szerintem annyira nem lesz zavaró, mert questgrindre tervezték, nem xp-grindre. a két lvl47 után elérhetõ flashpoint pedig elég lesz a kezdéshez. amire megunjuk, már készen kell hogy álljanak az újja(kka)l. a wowot nem ismerem ennyire, eq2ben egy kiegészítõhöz kijön 2 vagy 3 group instance, és utána ezeket klónozzák (hard mode, stb.).

j0nNyKa
Ez a "felét még nem láttuk" annyira.. rizsa. Egészen pontosan 4 flashpointba tudsz menni frakciónként, és pont. Egyáltalán nem látom semmi esélyét, hogy kiadásig csak úgy önszorgalomból beraknak még flashpointokat. Nagy velük a munka.
Persze, felét még nem láttuk, mert a 4-bõl 2-t mutattak be, republic oldalon meg még ennyit se.

Nem is akarom kirakni egy jó ideig azt a táblát😊, nekem eddig a leakelt videók alapján a játék összes aspektusa tetszenni fog, illetve, Star Wars buzi lévén, "sajnos" mindegyik classból fel kell húznom minimum 1et majd😊
@Crassus: pl. én visszaadnám hétvégére szóló meghívót, különösen a múlt hetit, mert akkor meg pont szabin voltam. a család nem örülne/örült volna, ha apa végigkockulja a péntek-szombat-vasárnapot. egyébként meg a pve-nek sosem a farm része volt az izgalmas, hanem a progress.

@heesh: az operationökrõl és flashpointokról elmondták, hogy kb. a felét még nem láttuk. és ez csak a kiadáskori tartalom, bármikor be tudnak emelni egy új raid zónát. amiért nem teszik, az azért van, mert nem tudják, hogy a játékosok milyen hamar fognak rajta végigrohanni. ne félj, egy ideig nem fogod tudni kirakni a game over táblát.

Valamelyik BH igazán vehetne már 1 tartós festéket.....

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Agamemnon
Vagy felcserélik, és jövõ hétvégén lesz a fan friday és utána lesz infó az expo-ról...

Utána meg ismét fan friday<#taps>
Braikingboss
Ez pedig így lesz 😄 Jövõ héten meg EUROGAMER EXPO infók és lehet de nem biztos egy progression videó is. Twitteren írták.

Don Kartács :)

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Mert még senki sem jutott azokkal a karikkal magas szintre 😄

j0nNyKa
az a szánalmas, hogy szerintem pontosan ez lesz az update... 😊
hány progression videó hiányzik még? 4?

Agamemnon
Jól néz ki.

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

[HUN]Crassus
need😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Anthrax
Vagy egy szép dev post a multhétvégi beta sikerességérõl és a SOON eu bétáról 😄

Persze. Múlt héten GamesCom Highlight videó volt, most PAX Highlight lesz.<#falbav>
Anthrax
jön pax highlight 😄

Agamemnon
El is felejtettem, hogy ma még frissítés is lesz. Remélem hozzák a szokásos formájukat 😄

darth devil
Arra sajnos elég sokat kell még várni, ha összehozzák egyáltalán.

War, war never changes.

Majd wh40k, majd daraboljuk az alieneket.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

darth devil
L2ben ez már 2004ben ment. 😄

War, war never changes.

Más topic, más idõpont.
Warhammer Online, 2009

Sir Quno Jedi
PvP-nek akkor van igazán értelme, ha hatalmas többklános ostromokat lehet vezetni, mint pl. Archlord-ban, ahol a küönbözõ területek váérait valakik védik ostromokkor, valakik meg támadják. És bezony ilyenkor nagy szövetsége alakulnak és vérre megy a játék. Az fasza, mert nem csak a max. szintûek élvezhetik ki, hanem már a közepesnél magasabb szintûeknek is haszna lehet. Tehát egy 50-60-asssal is beleugorhatsz a közepébe, nem kell 80+nak lenni.

Taktika, stratégia, megbeszéltek szerinti felállás, védelem, csapatmunka. Mikor végül betörik a fõkaput, na az maga a gyakómennyország. 😄DD ÉS az csak a kezdet még mindig, harc a végsõkig tornyokon, ostromgépeknél, átjárókon, lépcsõkön, belsõ terekben.

Így okés a PvP. Sõt még az arénázós, klán-klán (csapat-csapat) elleni is elmegy. A személyes PvP-k csak gyakorlásnak jók, mer uncsik lesznek idõvel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

en azt mondtam*
;d

anti hero

en nem azt mondtam, h ez egy pve jatek lesz es megy a pattogas.
azt most senki le nem szarja, hogy kinek unalmas vagy nem unalmas, vagy nem tetszik

anti hero

Egy idõ után úgy is elkezd az ember PvPzni, SW:TORban meg az 1 szem Eternity Vault mellett fõleg. Meg nem tudom, szeretek PvEzni, de igazából csak PvPben pörög fel a pulzusom néha, mert egy másik játékos ellen az igazi kihívás játszani.
[HUN]Crassus
a PVE egy idõ után unalmas...megtanulod a taktikákat és hétrõl hétre ugyanazt ismételgeted,hogy kieesen a kívánt lootod....bocs ,de ez számomra nulla élményt nyújt😛
a pvp az mindig más és más😛

[HUN]Crassus
ez igaz,de aki így pvpzik az meg is érdemli....WOW-ban pl. még egy spéci makró is van,hogy max távolságról lásd a karidat...
engem speciel zavarna,hogy forgatnom kéne a fejem....a periférikus látásból bejövõ információ kevés lenne

mar megint megy a pattogas egy alapvetoen pve jatekban 😄 nem tudom mirol beszeltek ha istenek akartok lenni menjetek pvp jatekba bar ott valszeg ki fognak picsazni -.-

anti hero

Álmodban lehetséges. Te kevered a monitor látószögével, ami a TE szemed, monitor helyzetéhez viszonyitott látószögét jelenti. Az tényleg 160-180 fok. Csakhogy az azt jelenti, hogyha a monitor elõtt ülsz, akkor ha oldalra, le-fel mozogsz, akkor mi az a szög, ahonnét még látod a monitoron a képet. Persze ha te úgy játszol egy MMO-t, hogy kizoomolva, felülrõl nézed a játékteret, akkor még magad mögé is látsz. De a videón bemutatott nézetben garantáltan nem látsz be 178 fokot 1 monitorral.
[HUN]Crassus
178 fokot látsz be egy wide screen-en is.....paff

Egyébként ez az osztott monitoros technológia csak ATI kártyákkal mûködik, vagy NVIDIA-val is?
Természetesen amit leirtál, nem cáfolja meg a nagyobb látószög adta elõnyöket.
[HUN]Crassus
amugy a fókuszod azt a 90 fokot látja normálisan,megaztán "kikell zoomolni a kariból" a legtöbb videón a "seggébe" vannak a karakterüknek az emberek....persze,hogy szart se látnak😛

[HUN]Crassus
egy Wide screen is tökéletes erre

Semmilyen elõnyt nem ad? Azért az nagy elõny PVP-ben, hogy mondjuk nem 90 fokos a látószög (mint 1 monitorral), hanem több mint 180 fok. Ergo, ha nem forogsz, akkor is látod az oldalról jövõ támadásokat. Azért az számit, szerintem sokat.
Na ezt elfogadnám 😊

[HUN]Crassus
semmilyen elõnyt nem ad....