• Omlás
    Amúgy igazán jelezhették volna, hogy béta hétvége előtt aktiválni fogják a biztonsági kérdéses loginolási rendszert szóval mindenki még 1x nézze át a kérdéseit válaszait, nehogy probléma legyen belőle.

Ha már arra ki tudna küldeni "10" levelet, hogy rész fogsz venni a tesztben, erre is igazán futhatta volna az energiájukból, és nem lenne idegbajos az userek elég nagy része :).

Tudom én, hogy volt levél hogy változtasd meg meg állítsd be meg stb, de azért nem úgy lett volna ésszerű, hogy mielőtt élesítem kiküldök egy körlevelet, hogy hékás mindenki nézze át a beállított dolgokat mert utánna problémája adódik belőle... Neem erre nem volt energia csak szimplán bekapcsolták, a hab a tortán az az ha a jó kérdést sem fogadja el az oldal... mailben nem hajlandóak kommunikálni az emberrel... telefonálj a supportnak...

Most őszintén, mennyivel biztonságosabb az ha felhívom őket honnét tudja, hogy nem az accountot el lopni akaró emberke vagyok ? Kb annyira biztonságos ez a megoldás is mint az email... viszon cserébe az átlag ember megszívja, mert ugyan megértem az angolt, de szóban kommunikálni baromira nem tudok a supportal mert vagy én nem értem ő mit akar vagy ő nem érti én mit akarok..... :]

Bocsánat a kis kirohanásért de az elmúlt napokban ez úgy összegyűlt bennem és ki kellet engedni kicsit :]