60334
  • Jabar
    humorosból csenve :)
  • Torzonborz
    pont azt néztem hogy a robbanás és füst effekteket is nagyon jól megcsinálták.
  • Betonfal83
    Bounty Hunter Mercenary és a Sith Inquisitor Sorcerer nagyon erösnek tunik... Uj Juggernaut-os videot nemtaláltatok vhol? Alterswtor-on már megnéztem az összeset..
  • BoneDragon
    Ja, de mégfaszábban nézne ki ha nem tűnne el egy idő után. Fight végére már egy lerobbant terem lenne.
  • j0nNyKa
    jaja, meg új gránát animáció is került a játékba, ilyen lyukat fúr az is, amikor robban :D
  • Boncmester
    Mekkora már, hogy mikor a robot kilövi a rakétát, megsérül a föld :D Nagyon jól néz ki :)
  • Tyrpak
    Raid az operation, és az insta az a flashpoint.
  • j0nNyKa
    legalább 3 instatot nyomott, pl. dot healje (kolto probe) végig rajtavolt legalább 2 karin
  • mnorbi
    Ok , így értem.

De itt az insta az operation ugye?

De akkor ez mi ?..
  • Braikingboss
    Kolto injection. kolto infusion és recuperative nanotech biztos folyton használt. Az instant képességeket nem hiszem hogy kijelzi.
  • j0nNyKa
    1) Kurvára nem egy skillt használt végig, hanem (így hirtelen belenézve) legalább 4-et.
    2) Ez nem operation.
    3) Az operation nem 5 fős, hanem 16.
    4) iOS-ben (meg kb. mindenhol máshol is) ki lehet kapcsolni az automatikus javítást.
  • mnorbi
    Bocs,ipadrol írok ,kijavít baromságokra mindent.....
    Úgy értem 1 skillt hasznalt vegig, azt se értem miért 4 en vannak egy operationba?? Nem 5 en lehet...
  • Torzonborz
    igen , a wasd-on kívül mindig csak 1 gombot nyomott a healer. miért , minek nyomjon többet ?
  • j0nNyKa
    nem nagyon tudom dekódolni, amit írtál, próbáld már meg egy word-nek először odaadni
  • Boncmester
    Itt nem olyan lesz a healer, mint a többi MMO-ban, úgy néztem.
  • mnorbi
    Hmmm. 1 gombot nyomás vegig a Healer...

4 fösek az instak vagy csak ok mentek 4 en???
  • Betonfal83
    Megvan a mai időtöltésem THX!
  • BoneDragon
    NDA feloldása= youtube-t ellepték a videók.
  • j0nNyKa
    tegnap egyébként lőttem fel ftp szervert a saját gépemre, és kb. 3 óra alatt áttoltam a teljes klienst egy embernek, de a torrent mondjuk tényleg jobb, rámegyünk :)
  • Betonfal83
    Szuper!Elöre is NAGY THX!
  • Omlás
    Nah akkor ha jelentkezik j0nNyKa, hogy bevállalja akkor intézzük a dolgokat. Viszont mivel egész hétvégén lan partyzok a baráti körrel nem leszek folyamat netközelben :) de igyekszem ;]
  • Betonfal83
    Engem érdekelne az imént említett megoldás,megkönnyítené az életem.Sajna csak 5Mbites netem van megőszülök mire lejön a 20GB.
  • Torzonborz
    torrentes megoldást preferálnám én is , minél többen seedeljük majd annál jobb lesz itten nékünk. :)
  • Betonfal83
    Na ezt nem tudtam! Köszönöm!
  • Omlás
    Tudok szolgálni tárral sőt az is kivitelezhető, hogy te feltöltöd a tárhelyemre én kreálok egy privát torrentet és akinek kell szedheti torrentel én meg tudom tolni 0-24 be gigabites szerverről :]

Ha bevállalod dobj egy pm-et aztán megadom a szerver elérhetőségét ;] utána meg majd itt jelezzük a többit a többieknek.
  • Tyrpak
    A cikk régi, amit ír racial bonus az nem lett bevezetve, csak az emote-ok vannak.
  • Betonfal83
    Thx! Megtaláltam.
    http://www.starwarsmmolevelingguide.com/playable-classes-for-species-revealed/
  • Tyrpak
    A faji bónusz az csak egy plusz emote, amit a faj tud.
    Racial Abilities video

De mintha írt volna olyat a patch note, hogy változott az animáció?
  • Betonfal83
    Hali! Tudnátok 1 oldalt faji bónuszokkal FAQ-ban nem találtam,vagy csak vak vk(meg béna)akkor sorry. :)
  • Jeffjohnson
    Ez nem az én érdemem a bocsok hordták ide . Szerencsére itt a community is "dolgozik" és nem csak sír, hogy rakd be ezt, rakd be azt hanem meg is csinálják így az én dolgom is könnyebb (ctrl+c ctrl+v ).
  • Fpocok
    Jeffjohnson
    Zseniális, amit ide csináltál a komment ablak alá. Elolvastam. "mélyebb"... muhaha
  • darth devil
    A régi szép L2-es időkre emlékeztet, amikor álltunk a port mellett és vártuk, az enemy klánokat, amint megjelentek már kapták is az áldást. :D Aztán sokan jöttek és megfordult a dolog.
    Remélem itt is ilyen lesz, akár egész délutános folyamatos pvp. :)
  • j0nNyKa
    chapter 1 vége ~level 30
  • gavor
    Ez a Chapter 1. ez kb mikor van?
  • j0nNyKa
    miután rájöttem hogy healer a ship droid, 100% hogy cyberteches leszek..
  • j0nNyKa
  • TDC Geronimo
    Ja elolvastam most én is. Lehet az leszek meg mellé felveszem a scavenginget.
  • j0nNyKa
    patch notes mondta
  • Tyrpak
    Ami elsőre eszembe jutott róla: EVE gate camp?
    Egész guildek fognak ott dekkolni, hogy kinyírják azt a pár szerencsétlent, aki vásárolni akar a vendortól.

Aztán jön a másik guild a saját wb-jével és... fun :)
  • Kandurex
    micsoda ötletes FAQ :)))