60334
-
#16869 humorosból csenve :)
-
#16868 pont azt néztem hogy a robbanás és füst effekteket is nagyon jól megcsinálták. -
Betonfal83 #16867 Bounty Hunter Mercenary és a Sith Inquisitor Sorcerer nagyon erösnek tunik... Uj Juggernaut-os videot nemtaláltatok vhol? Alterswtor-on már megnéztem az összeset.. -
#16866 Ja, de mégfaszábban nézne ki ha nem tűnne el egy idő után. Fight végére már egy lerobbant terem lenne. -
#16865 jaja, meg új gránát animáció is került a játékba, ilyen lyukat fúr az is, amikor robban :D -
Boncmester #16864 Mekkora már, hogy mikor a robot kilövi a rakétát, megsérül a föld :D Nagyon jól néz ki :) -
Tyrpak #16863 Raid az operation, és az insta az a flashpoint. -
#16862 legalább 3 instatot nyomott, pl. dot healje (kolto probe) végig rajtavolt legalább 2 karin -
mnorbi #16860 Ok , így értem.
De itt az insta az operation ugye?
De akkor ez mi ?.. -
#16859 Kolto injection. kolto infusion és recuperative nanotech biztos folyton használt. Az instant képességeket nem hiszem hogy kijelzi. -
#16858 1) Kurvára nem egy skillt használt végig, hanem (így hirtelen belenézve) legalább 4-et.
2) Ez nem operation.
3) Az operation nem 5 fős, hanem 16.
4) iOS-ben (meg kb. mindenhol máshol is) ki lehet kapcsolni az automatikus javítást. -
mnorbi #16857 Bocs,ipadrol írok ,kijavít baromságokra mindent.....
Úgy értem 1 skillt hasznalt vegig, azt se értem miért 4 en vannak egy operationba?? Nem 5 en lehet... -
#16856 igen , a wasd-on kívül mindig csak 1 gombot nyomott a healer. miért , minek nyomjon többet ? -
#16855 nem nagyon tudom dekódolni, amit írtál, próbáld már meg egy word-nek először odaadni -
Boncmester #16854 Itt nem olyan lesz a healer, mint a többi MMO-ban, úgy néztem. -
mnorbi #16853 Hmmm. 1 gombot nyomás vegig a Healer...
4 fösek az instak vagy csak ok mentek 4 en???
-
Betonfal83 #16852 Megvan a mai időtöltésem THX! -
#16851 NDA feloldása= youtube-t ellepték a videók. -
#16850 tegnap egyébként lőttem fel ftp szervert a saját gépemre, és kb. 3 óra alatt áttoltam a teljes klienst egy embernek, de a torrent mondjuk tényleg jobb, rámegyünk :) -
Betonfal83 #16849 Szuper!Elöre is NAGY THX! -
#16848 Nah akkor ha jelentkezik j0nNyKa, hogy bevállalja akkor intézzük a dolgokat. Viszont mivel egész hétvégén lan partyzok a baráti körrel nem leszek folyamat netközelben :) de igyekszem ;] -
Betonfal83 #16847 Engem érdekelne az imént említett megoldás,megkönnyítené az életem.Sajna csak 5Mbites netem van megőszülök mire lejön a 20GB. -
#16846 torrentes megoldást preferálnám én is , minél többen seedeljük majd annál jobb lesz itten nékünk. :) -
Betonfal83 #16845 Na ezt nem tudtam! Köszönöm! -
#16844 Tudok szolgálni tárral sőt az is kivitelezhető, hogy te feltöltöd a tárhelyemre én kreálok egy privát torrentet és akinek kell szedheti torrentel én meg tudom tolni 0-24 be gigabites szerverről :]
Ha bevállalod dobj egy pm-et aztán megadom a szerver elérhetőségét ;] utána meg majd itt jelezzük a többit a többieknek. -
Tyrpak #16843 A cikk régi, amit ír racial bonus az nem lett bevezetve, csak az emote-ok vannak. -
Betonfal83 #16842 Thx! Megtaláltam.
http://www.starwarsmmolevelingguide.com/playable-classes-for-species-revealed/ -
Tyrpak #16841 A faji bónusz az csak egy plusz emote, amit a faj tud.
Racial Abilities video
De mintha írt volna olyat a patch note, hogy változott az animáció? -
Betonfal83 #16840 Hali! Tudnátok 1 oldalt faji bónuszokkal FAQ-ban nem találtam,vagy csak vak vk(meg béna)akkor sorry. :) -
#16839 Ez nem az én érdemem a bocsok hordták ide . Szerencsére itt a community is "dolgozik" és nem csak sír, hogy rakd be ezt, rakd be azt hanem meg is csinálják így az én dolgom is könnyebb (ctrl+c ctrl+v ). -
#16838 Jeffjohnson
Zseniális, amit ide csináltál a komment ablak alá. Elolvastam. "mélyebb"... muhaha -
#16837 A régi szép L2-es időkre emlékeztet, amikor álltunk a port mellett és vártuk, az enemy klánokat, amint megjelentek már kapták is az áldást. :D Aztán sokan jöttek és megfordult a dolog.
Remélem itt is ilyen lesz, akár egész délutános folyamatos pvp. :) -
#16836 chapter 1 vége ~level 30 -
gavor #16835 Ez a Chapter 1. ez kb mikor van? -
#16834 miután rájöttem hogy healer a ship droid, 100% hogy cyberteches leszek.. -
#16833 -
#16832 Ja elolvastam most én is. Lehet az leszek meg mellé felveszem a scavenginget. -
#16831 patch notes mondta -
Tyrpak #16830 Ami elsőre eszembe jutott róla: EVE gate camp?
Egész guildek fognak ott dekkolni, hogy kinyírják azt a pár szerencsétlent, aki vásárolni akar a vendortól.
Aztán jön a másik guild a saját wb-jével és... fun :) -
#16829 micsoda ötletes FAQ :)))