Szerintem azért attól nem kell félni, hogy nagy többségben nem az SW fanatikusok lesznek. Azért nem 1-2 millió emberrel kell számolni globálisan akik élnek halnak az SW univerzumért ebből nagyrésze játszik is. Továbbá már számtalanszor ki lett jelentve mmoRPG és ezt hangsújozzák is a BIO-sok szinte minden alkalommal, hogy az RPG élményre fektetnek több hangsújt. Amúgy elég ha megnézel pár riportot és egyéb vidit a készítők nagy része is elég SW fan figura :).
Ha esetleg a kezdeteknél nagy is lesz a hypenak köszönhetően a nem fanok létszáma arra mérget vehetsz, hogy nem rajtuk fog múlni, hogy életben marad e a játék vagy nem. Ugyanis egy biztos fix bázisra jobban lehet építeni és számolni a nyereséggel mint egy kevésbé kitartó "divat" játékosokra akik cirka fél év után továbbálnak jön helyettük másik de sosem fix. BIO mindíg is hű volt az RPG játékosokhoz biztos vagyok venne, hogy most sem lesz másként.
Abban is bízok, hogy a michro tranzakció megsem fordul a fejükben mert kb azzal írnák alá a játék halálos ítéletét.
Persze ez személyes véleményem nem kötekedés képpen írtam csupán ez is egy nézőpont :).
Azt meg csak remélni tudom, hogy az EA bízik a BIO szakértelmében és nem kezdi el az elba**ott üzletpolitikáját...