• picket
    A formolás részével teljesen egyetértek (én pl a régebben linkelt froszcsokkos cikken is hüledeztem, hogy srác észre sem veszi, hogy a felsorolt "hiányosságok" mindegyike farmolást jelent: acsi, pvp reward), máig nem értem, hogy a meghirdetett árokásás projektemre miért nem jelentkezett senki, miközben vigyorogva futkoznak játékban órákat (napokat, heteket), hogy legyen a nevük előtt egy cím. Azt is látni kell viszont, hogy milyen lett a wow community szinte abban a pillanatban, ahogy meglettek ezek a könnyítő változtatások: az emberek rendesen meglepődnek, ha random instában köszönsz, követed a taktikát, megvárod míg leül a healer manát tölteni, nem is tudnak mit kezdeni a cc-vel. Már amelyik észreveszi ezeket, mert a 90%-a azt sem tudja mi van, csak rohan "vagy meglesz, vagy nem" alapon az első wipe-ig, vagy az utolsó boss-ig, aztán quit. Vanilla wow-ban aki ilyen volt, annak az egész realm ismerte a nevét, és be se hívta party-ba, guildbe. Mire kijött a bc már rendesen úgy toboroztunk, hogy a jelentkező nevét megnéztük egy ninja-gyűjtemény oldalon ma meg azt sem tudod honnan jött, hová megy akivel együtt instázol fejlődés közben. Ez nekem nem tetszik.