Milyen jó is volt a fél életedet futással töltögetni, annyira szerettem (hint: UTÁLTAM órákat rohangálni céltalanul, tele volt vele a faszom és mindenkinek akit ismertem) és amikor odaértem eszméletlen örömmel töltött el a fáradalmas út után a cél.
Szuper volt az is, hogy néha 2 bossonként hazateleportáltam és kemény pénzekért retalentoltam healről dpsre és vissza, mikor épp mire volt szükség, közben állt a raid, telt az idő, lehetett szocializálódni, utána meg farmolhattam órákat, hogy összejöjjön a további 500 retalentre a pénzem, a flaskára, az x fajta buffos kajára, stb.
Elindulhat ezen az úton az swtor, de nem biztos, hogy annyira jó lesz, ezeket a dolgokat nem a készítők akarták kivenni, hanem a playerek kérték. Márpedig a playerek az előfizetők. Van és volt is pár hc arc, akik szerettek farmolni, szaladgálni, ők majd kapnak Insane achievementet és farmolhatnak hónapokig.
Tudom, hogy az idő megszépíti a dolgokat és jó visszaemlékezni amikor még ez meg az volt, de ha jól belegondolok ez mind idegesítő és haszontalan dolog volt. Az iskolákat, munkahelyeket is mindig utálja az ember, utána mégis milyen szép sztorikat tud mesélni róla.