• Nephin
    A Frostshockkal nem az a baj - és az ottaniak ezt nem képesek felfogni -, hogy negatív dolgokat ír (én is fogok, mert van jópár hiba a játékban, amellett, hogy atomjó), hanem az, hogy csúsztat.

Csőjáték - ha ezt hallod, kb. az jön le, ami az űrharc lesz, kötött pályán mozogsz, amiről nem lehet letérni. Az, hogy a sokadik kommentben, a beírásom után magyarázkodik, hogy az nála nem is azt jelenti, enyhén gázos (főleg, miután sokan erre hivatkozva írták, hogy akkor nem is érdekli őket az egész).

Négyzet alakú térképek, minden bolygó más insta: ezt az egészet nem is értem, instarész a kezdőterületen az a classonként néhány SZOBA és TEREM van, ahol a classquest játszódik, de még onnan is látni a többi embert, ha bentről kinézel. Layerek vannak, ha nagy a tömeg, kezdéskor 4 volt, de így is rengetegen rohangáltak körülöttem. Tegnap már csak egy layer volt például Tythonon. Négyzet alak pedig legfeljebb az UI kerete...

A raidek a nyomába sem érnek majd a wowos raideknek: gondolom rengeteget tesztelte az utóbbi három napban cirka lvl 20-on, hogy ilyen határozott.

Ez az a három fő dolog, ami kiakasztott, ezeket írtam be nagyjából ott is, aztán töröltem, épp azért, ami utána jött. Hancu minősíthetetlen stílusa magáért beszél (egy oldal olvasóit nyájnak nevezni, hmm...), az, hogy ajánlgatom a saját oldalamat, megintcsak nem igaz (annyit írtam, hogy máshol is nézzenek utána a játéknak, de tudtommal nem mi vagyunk az egyetlen TORos oldal), és egyáltalán, normális kommentre letrolloznak, fröcsögnek (bár leökörségeztem Cascade néhány állítását, gondolom ez főbenjáró bűn), fanboyoznak, mittudomén. Nevetséges.