• j0nNyKa
    #13835: Értelek, persze, ezért mondom, hogy én sem tekintem csőjátéknak, de megértem azt, aki igen.

#13836: Ez sajnos ennél lassabb, összetettebb folyamat. Egyrészt ugye el kell jutnod a bolygón belül az űrállomásra. Ott van egy phase-elt terület, ami egy lift. Ott megnyomod, hogy irány a hajó, ekkor lejutsz egy hangárba. El kell szaladni a hajódig, majd klikk az ajtón. Ekkor jön egy rövid videó, ami szerint felszállsz a hangárból. Ha kinézel a hajó ablakán, akkor már az űrben vagy, és az utoljára látogatott bolygót látod magad előtt (ez pl. szép). Odamész a térkép konzolhoz, választasz világot, bolygót, ahogy mass effectben. Ekkor azt látod kinézve, hogy hiperűrugrasz, majd megérkezel az új bolygó.. felé. Amikor kilépsz a hajódból, jön egy töltés, ekkor tölti be tulajdonképpen az új bolygót. Utána ott is el kell futni a liftig, lifttel fel az űrállomásra, és kb. meg is érkeztél. Van, ahol ez egy lépéssel még több, nem megyek bele. Unalmas.

#13837: Igen, kb. az egyetlen értelmes oka lehet a visszajárkálásnak. Talán még a world boss kill funból.