Minden fórum olvasótól előre elnézést ezzel a kommentel be is fejezem (btw ha nagyon kiveri a biztosítékot lehet törölni)
[ Hancu
Ó, milyen elegáns dolog is swtor fansite szerkesztőként átjárogatni ide minden egyes swtor poszt alá, ahol a _véleményünket_ írjuk le, behányni, hogy az alávaló hazugság. Szerintem maradj szépen a saját oldaladon osztani az Egyetlen Igazságot a kis nyájadnak, mi meg hazudunk és manipulálunk itt tovább, ahogy a csövön kifér, elvégre ezért fizet a Bobby Kotick.
ui: Ez hogy “tételesen megcáfoltam ám mindent, de aztán mégsem írtam le, mert felesleges”, ez már-már a drága jó politikusaink szintje. ]
Milyen elegáns dolog egy "szabad" blog szerkesztőjeként beszólni (ahol nyugodtan bárki bármilyen véleményt írhat játékról, ha idióta, tájékozatlan, megalapozatlan vagy szándékosan félrevezető ) ha valaki esetleg utalni mer arra hogy Hancu a tévedhetetlen téved törlik a kommentjét.
És mielőtt bárki...
Nagyon sok hiányosság (guild system...)van még a gémben meg amit (szerintünk) másképp kéne és ahogy Nephin is írta "le kell szedni a keresztvizet". Csak nem értem szándékosan hülyeséget írni miért kell.. Annyira felhúz az ilyen