Boncmester#13731
Toltam Marauderrel pár pvp meccset. Nem ment rosszul, általában a csapatomban 2-3. voltam sebzésben, annak ellenére, hogy mindig én voltam a legkisebb szintű (most 13-as a karakter). Kicsit túl nagy nekem a zsúfoltság meleeben, bár ezt a WAR-ban is már tudtam, hogy a melee karakter (hacsak nem tank) nem igazán nekem való PvP-ben. Mellesleg engem pl zavar, hogy nem fordul amutomatikusan a karakter, néhány képességnél meg ugyebár mozog. Na ilyenkor pl "átmozgok" az ellenfélen, aztán fordulhatok vissza, különben nem tudom bevinni a következő ütést rá.
Csináltam inkább egy Consulart (egyrészt inkább nem akarok spoilert, plusz az SW és az SI questek az elején ugyebár egyformák a storyline questeken kívül. Még csak 5-ös (kb másfél óra alatt így reggel, de space-elgettem a beszédet, mert már csak 1 nap van a bétából), de nagyon bejön, szóval a mainem valszeg SI lesz majd, ha kijön a cucc. Már most van pár jó kis CC-je, és eléggé durcákat sebez messziről. A velem egy szintű mobok fele az 1 gombnyomás, és lent van távolról, szóval meg sem tudnak ütni, ha meg közelebb jönnek, akkor elhajítom őket simán. Este és holnap reggelig megpróbálom fölhúzni 10 fölé, hogy mehessek warzone-ba.