60331
-
#13197 nah, megjött a keménykötéses Star Wars: The Old Republic: Fatal Alliance, 1 hét alatt kihozták UK-ból, ami azért is szép, mert ingyenes a szállítás
-
#13196 nem nyomtam meg soha, ezek szerint az még nincs implementálva
szerintem SENKI nem limitálta le még SOHA, nyilván mindenki minél hamarabb akarja a klienst / patcheket :D
egyébként megnéztem, launcher.settings-be el se menti, amit beállítasz :D -
#13195 Ez jutott eszembe a srác hozzáállásáról, ha igazán vicceset akarsz a témában. -
Kazagor #13194 LOL, ez nagyon jó volt. -
#13193 Amúgy ez a Data Transfer limiter csak dísz a launcher-ben? Tökmindegy, hogy mire állítom, ettől függetlenül teljes sávszélességgel tölti tovább. -
#13192 Bemégy a lovardába, meséljék már el neked - de ne a lószarszagfüggő tahók, meg akiket lóháton szült az anyjuk - hogy mégis mi a jó ebben az egészben, mitől lesz más mint sétálni, hiszen nekem is van két lábam, és miért olyan hülye agymosott ott mindenki, hogy egy koszos állatra felül. Aztán vedd ám az ájfónoddal a reakciókat
Már más is mondta, de nagyon meggazdagszom ha egyszer rájövök hogyan építhetek olyan szerkezetet, amivel interneten keresztül lehet pofánb@szni embereket. -
#13191 Nekem azért fog nagyon tetszeni a játék, mert a magadfajta bal****k elkerülik. Remélem. -
#13190 ja ez ilyen új bug, minden hétre kitalálnak valami új féle launcher parát :D -
Boncmester #13189 Hogyan tudnánk megmagyarázni neked, hogy ez a játék mitől lesz nagy szám, hiszen te már láttad a videókat, és elmondtad, hogy egy fos.
Jó, hogy szóltál, köszi, visszamondom az előrendelést, most, hogy így fölnyitottad a szemem! :) -
#13188 Te már megválaszoltad magadnak. Így van ilyen lesz, teljesen wow. Ja és itt mindenki vérpistike. -
False #13187 Csak videokat láttam ebből, de valaki megmondhatná nekem, mért lesz ez akkora szám /a reklámemberek,meg a vérpistik, meg azok akik benyelték a marketing bullshitet kíméljenek/, mert semmi eredetit nem látok ebben, ekte wow, ua kaszttal és ua játékmechanikával, ahol mindenki jeti lovag /Járjunk Együtt Tivornyázni Ifjak/ lesz, sehol nincs az a hangulat mint SWG-ben, egyszóval egy fos lesz.ÉS az sem érdekel hogy bioware, mert az utóbbi 4 játékuk már nem rpg volt, hanem egy butíttott szar hack&slash.Szóval kérek információt mi ebben olyan kurva nagy innováció. -
#13186 No megvan a javítása. A gond az volt, hogy certificate hibával indult el ezért újratelepítettem a launcher-t, de a download linkben már más verziójú volt, ezért a játék könyvtárában lévő patch könyvtár okozta ezt a loopot mivel nem ahhoz a verzióhoz volt letöltve. Töröltem a tartalmát és simán elindult. -
Boncmester #13185 Ahogy látom, a reggeli szopatásnál bizony te szoptál, hogy ilyen kis hisztis vagy :)
Senki nem rúgott beléd, nem tudom, mit kell faszoznod meg anyáznod, de végülis én jót röhögök ezen. Nem azon, hogy nem tudsz belépni, hanem ezen a beírásodon. -
Kazagor #13184 Ez utalhat virusra is, ami állandóan módositja a letöltött file-okat, és ezért a szerver nem ismeri fel azokat és újra letölti. És ez megy a végtelenségig...
Persze ez csak egy tipp. -
Lonni #13183 azt jelenti, hogy próbálja ki Lonni gépén. -
#13182 Olyankor mi van ha a launcher folyamatos loop-ban van azzal, hogy megnézi, hogy van-e update, elvileg frissíti majd újraindul és ezt kezdi előröl. Már 3x újratelepítettem és nem jutok ezen túl. -
#13181 elképzelem, ahogy ülnek így a guglimaps felett, és
"Te, George, miaza Hungary?"
"Mittudomén, de biztos éhesek. Adjunk nekik pár kulcsot"
"Van ott szerinted internet?"
"Az mindenhol van"
"Na jó, de ők éhesek"
"Attól van netük. Küldjél ki 4 meghívót, tuti országos ünnep lesz náluk" -
#13180 Értettem -
#13179 Kicsit irigykedek,hogy kaptatok, de pont az ilyen alreges kamu reges dolgok miatt kellett volna csak pre orderesek között sorsolni,de legalább már Mo-t is megtalálták a térképen és kapott pár ember. Szóval gratula :P -
mgerihun #13178 Lőjétek le, rossz nézni ahogy szenved
Crassus menj fel EA fórumra, nyiss egy topikot, ott hátha tudnak segíteni. -
#13177 popcorn, kávé -
#13176 igen b+ egy hete rossz jelszóval próbálok belépni....és a support-ra nyomott "reply-t" is biztos rosszul nyomom meg.....NEM csak nekem van problémám hanem több ezer embernek azért ,mert neked nincs örülj neki,de tartsd meg magadnak a rosszaló hozzászólásaid ha megkérhetlek!
Amúgy a faszért kell előhozakodni vele megint....lezártam tegnap,de látom neked egy reggeli szopatásnál /nekem már megvolt/ fontosabb újra és újra rúgni egyet az emberben!szánalmas fasz vagy! -
Boncmester #13175 Én eldöntöttem, TE MEGVESZED! :D -
Boncmester #13174 Senki nem élvezkedik a károdon.
Csak azt mondtuk, hogy mindenki másnak teljesen korrektül működik az EA support, szóval két lehetőség van:
A; Csak veled kivételeznek direkt
B; Elbasztál valamit, és még egyszer át kéne mindent nézned, elolvasnod, jó jelszóval belépni, stb
Szerinted melyik a valószínűbb? -
Nephin #13173 Miből leakelnék? A KotOR-ból legfeljebb... :D -
#13172 Utána jobb lesz? -
#13171 leszopom magam b+......... -
#13170 igen, ez pontosan így lesz! -
mzprox #13169 Gondolkoztam azon, hogy előrendelem, de elment a kedvem az egésztől, amikor láttam, hogy milyen árazást csinálnak.. a digital deluxe 20 euroval drágább és add 5 extra ingame tárgyat. Ezt én undorító lehúzásnak találom.. nyílván a szép magyar fizetésemmel nem venném meg azt az öt vackot 20 euroért, de tartok tőle, hogy ez végig jellemző lesz a játékra. Jön majd itemshop meg ami kell, aki nem fizet meg lehet másodrangú player. -
LaCz #13168 Aljas rágalom. :d -
#13167 én? leaker? mióta?! :D -
#13166 Rendben, köszi a választ! Jó játékot, ez is valami! :) -
#13165 Akik a hétvégékre kaptak meghívót azok US szerveren tolják most még. Azok a német/francia játékosok tolják EU szerveren, akik a game testingre kaptak pár napja meghívót. -
#13164 Nephin egy leaker, úgyhogy meg sem érdemli :) jonny szintúgy :D
Amúgy Disorder kapott pl. swtor.hu-ról, ilyen press meghívót, szóval nem random alapon. -
#13163 És ti akkor már az EU szervereken fogjátok tolni? Kíváncsi lennék a pingekre, játékosok létszámára, stb.. :) Persze szegény szerkesztők, akik értetek kiteszik a lelküket, sose kapnak semmit.. :P Gondolom ezt Nephin nevében is mondhatom, hiába egy konkurens oldal szerkesztője.. :D -
#13162 Névnek beírtam mást, címnek is. Ország maradt magyar, születési dátum is ugyanaz, mint a másiknál és igen ugyanarról a gépről meg netről regeltem ezt is -
#13161 Gratulálok annak aki bekerült!
Kérdés: gero: a másik accot ugyanarról a gépről/ipről regelted, vagy máshonnan? Névnek ugyanazt adtad meg vagy mást?
Egyébként: Nagyon remélem, hogy be fog jönni nektek a játék. Annyira jó lenne, ha jó lenne! -
#13160 FYI - if you haven't received an invite email - do check swtor.com/tester.... as I suggested in the post. ;) -
#13159 Rockjaw Stephen Reid
All invites for #SWTOR Beta Testing Weekend 2 have now been sent. More here: bit.ly/psnuR7 -
#13158 :(
majd amikor december végén ott tartunk, hogy megjelent a játék, a legkisebb problémánk lesz, hogy "újra" le kell tölteni :D