60331
  • BoneDragon
    Olvasd el a mondat 2. részét vagy az elősző hsz-m...
  • jazzy
    Én megveszem, hozzám eljöhetsz kipróbálni a megjelenés napján.

Honnan tudod, hogy nem lesz trial?
  • BoneDragon
    De itt egy mmo-ról van szó, amit még korlátoztak is. Se béta, se demó, se trial. Akkor döntsd már el mit akarsz... Fél évvel utána döntsem el, hogy akarom-e? Enyhe lemaradás egy mmo-ba.
  • Nephin
    Nem célozgatok senkire. :D Akár hiszed, akár nem, eszembe sem jutottál, mikor ezt írtam, de ha esetleg magadra vetted, elnézést, nem volt szándékos. :D
  • jazzy
    Én nem bétáztam soha semmit, kijöttek a játékok vagy trialoztam, vagy demóztam, vagy lekalózkodtam valamelyik lehetőség mindig fennáll és megvettem ha tetszett. Nem vettem még olyan játékot, amiben csalódtam.

Igen, fél év / év múlva, a játék akkor JELENIK MEG, neked a megjelenés napjáig nem kell / nem kellett volna döntened, hogy megveszed-e.
  • BoneDragon
    Trialt? Ja fél év/év múlva.
  • Braikingboss
    Nekem is ott van a BF3 szal no problem:D
  • radical
    Valahogy ez BF3 és D3 béta mellett nem ráz meg annyira. Jöjjön csak novemberben de legalább működjön.
  • BoneDragon
    Nem egész nap. Jó pár napja se képet, se videót nem néztem. De ha az ember nem kap bétát, akkor miből döntse el, hogy neki tetszik vagy sem? Videóból... az aztán nagyon értelmes komolyan. 10-ból 9x ráfázik az ember a mai játék felhozatalokból.
  • jazzy
    Megjelenik kapsz trialt és meglátod.
  • Braikingboss
    Erre írta azt hogy jó lenne bejutni bétába hogy saját kézből megtapasztalja milyen.
  • jazzy
    Ezért nem kell egész nap ezt bújni, képeket, videókat. Mert a végén olyan következtetéseket vonsz le amiről nincs saját kézből fogalmad se, más emberek játéka / véleménye alapján NEM lehet megítélni 1 játékot.
  • BoneDragon
    Ha nem tudod miről van szó ne célozgass. Én pl azért törölném a megrendelésem, mert már nem annyira tetszik a játék, mint az elején. Nem, nem azért mert elbaszták az egész eu bétát, hanem maga a játék miatt. Mivel jonny elég sok anyagot osztott meg velem (is), ezért gondolkodtam el a döntésen. Sajnos többet láttam, mint kellett volna és nem tetszik annyira az összkép. Épp ezért kéne az eu béta, hogy végre eldöntsem mit is csináljak vele. Ha megveszem és megunom 1 hónapon belül, akkor az nekem nem érte meg...
    Ráadásul olyan időben jönne ki, mikor jó kis gammák jelennek meg. Pl: AC, ME3(jövő tavasz), Diablo stbstb... Így erősen el kell gondolkodni, hogy ezek mellett megéri -e, ha már most gondolkozok a döntésen...
  • Braikingboss
    Ez sajna így van. Szerencsére a havidíjban azért nem ezt alkalmazták warban sem.
  • Nephin
    A Holiday 2011. október 15. és december között kb. bármi lehet. :)

Kizártnak tartom, hogy nincsenek meg az EU-szerverek fizikailag (hacsak nem gondolkoznak Írországon kívül más helyszínben is), legfeljebb nem indítják még el őket és itt megint előjön az óriási kommunikációs hiba. Persze nincsenek könnyű helyzetben, gyakorlatilag bármit mondanak, mindig tele lesz minden fórum az aktuális csoport sírásaival, akiknek épp nem jön be az adott infó.

Hétvégén a tömeginvite-ot tesztelték, ki is jött a hiba, éljen, ez volt a cél. Spammeltem az F5-öt én is, hátha kapok meghívást a bejelentett EU-s tesztre és nyilván nem tetszett, hogy eltolták az egészet, ez természetes. Viszont az, hogy "már nem is érdekel", meg "töröltem a preordert" és társai... lelke rajta, nem fog hiányozni senkinek, de azért irigylem kicsit, nem sok gondja lehetett eddig életében az illetőnek, ha ezen így fennakad. :)
  • [HUN]Crassus
    a lehető leggecibb dolog,hogy USD = EUR! hát a kurva anyját az összes game gyártó cégnek!
  • Braikingboss
    Teljesen elfogadnám az egészet ha nem azt mondanák 2011 holiday.
    1. Az EU infrastruktúrájuk sehol se áll még és személyzetileg se állnak valami jól. Semmi se garantálja hogy megjelenéskor nem cseszik el a dolgokat ugyan így. Akár 1hónapot is csúszhat az Eu megjelenés.
    2.A másik csoport azt mondja együtt fog indulni az US és Eu ban egyaránt. Sok EU bétázó lesz még. Nem lesz probléma indulásra , magas minőségű szolgáltatást kapunk.

Én is türelmesen várom a játékot és azért belül bízok a BW-ben hogy össze hozzák azért majd a dolgokat :D Aztán hogy majd mi lesz a jövő zenéje.
  • [HUN]Crassus
    korrekt!
  • Agamemnon
    Nephin azért megy a csipogás, mert még nem jelentek meg az őszre beharangozott játékok, amint kijön a Heroes, a Dio, esetleg a GW2 máris kevesebb embert fog érdekelni, hogy mikor jön ki a tor, vagy legalábbis sokkal türelmesebb lesz a többség :)
  • Nephin
    Csodálkoztok, miért nincs megadva a megjelenési dátum... na ezért.:D Olyanok vagytok, mint a szélfútta madárraj, a legkisebb negatív infóra irányt váltotok, csapatostól.

Megy a hiszti és a megalapozatlan következtetések levonása egy TESZTben felmerült hiba miatt, pedig a TESZTnek ugye épp az a feladata, hogy felderítse ezeket a hibákat, ne élesben jöjjenek ki... Persze a BW sáros, mert sokkal jobban kellene kommunikálnia az egészet, de amit a (nemzetközi és magyar) közösség néhány tagja művel, az egyenesen nevetséges.

Több éve várunk a játékra, láttunk már jópár túl korai startot, szerintem pár hónapot is megér, ha nem megjelenés után szívunk és nézegetjük az "unable to connect" meg a "server unavailable" feliratokat. (Mielőtt szétcincálnátok, nálam jobban valószínűleg kevesen várják a játékot... :D )
  • Agamemnon
    Szépen összefoglalta a dolgokat. De sajnos ez sem változtat a Bio hozzáállásán...
  • Braikingboss
    Originally Posted by Scelerant
    Please allow me to clear up a few things; those of us in Europe are not purely upset about our testing continuously being pushed for whatever reason Bioware decides to have the poor community managers give us. We are upset because we as customers generally get a much poorer level of service despite paying more for both the game box and in terms of subscription fees (PS $15 does not equal 15 euro). This does not only include testing, but also in-game support, content updates and so on. Thus the neglect Bioware is demonstrating here, by having US weekend invites go out regardless of their invite problem and by having U.S players in Beta for over a year where EU players figured that we had an equal chance to get in, only to recently find out that we did not, does not make us feel confident that we will be treated as equal customers.

With the fact that we pay as much as 1.5x the box cost and anything from 10 – 30% more per month of subscription (depending on the exchange rate) which should make us their most important customers, makes us a bit upset. In regards to testing, PandemicUK has already outlined the massive flaws in U.S only testing for WAR and while this is a lesser concern for me personally, it does concern me that for a game where one can assume about 50% of the playerbase and about 50% of projected revenue will come from European players, Europeans have had little to no say via feedback.

The cultural differences are quite massive and without going off on a political rant here, I think it is sufficient to say that by looking at the way Europeans have voted and what kind of states we want as opposed to what the American people wants, the differences are big enough to result in differences in feedback. With the launch target of “Holiday 2011” which would indicate sometime between October 15th and December 31st, we are between 40 days and 120 days away from initial launch and so far European players have had little to no impact on the development on a game for which they make up a large part of the market segment.

It also concerns me that if they are aiming for a launch only a few days apart that testing of both the game client and the European server structure has been put off to such a late date. Can those of us situated in Europe also expect “the smoothest launch ever” or are we relegated to a series of crashing servers both game and login, situated in Ireland that has connection capabilities far from what could be achieved by utilizing server centers in Holland, France or Germany that are placed along the backbone of European broadband structure?
  • Braikingboss

Ez jóféle:
    Sooo they really want to seup up EU servers in Ireland? Oh my gosh...expect lag and connection problems. Great choice BW, great choice.

I bet the EU servercluster is located in BW HQ Ireland which counts 5 machines running all servers for EU which are powered by hamsters running a wheel.

EU tesztes fórum szerintem naponta megtelik az 1000 postal és újat nyitogatnak. Zajlik az élet rendesen de van 1 post ami szépen össze foglalja az egészet.
  • [HUN]Crassus
    apám mondogatta: " a hülyék a másik oldalon laknak:P:)"
  • Braikingboss
    NO beta

Ez alapján szerintem szeptemberben nem lesz már béta biztosan:D Ratyi kifogásokkal fűszerezve amit be kellene kajálni a népnek.
  • [HUN]Crassus
    bízzunk benne,hogy nem nagy a probléma.....
  • Braikingboss
    Nagy beharangozott szeptemberi béta hétvégékből ez lett? :D Szerintem nem kellene erőltetni azt ami nem megy. Mondják meg akkor őszintén hogy jövőre várható a megjelenés, mert elég kiábrándító ami itt megy.
  • Braikingboss
    $14.99/mo – One Month

$13.99/mo –Three Months 7% Discount ( $38.97 Total Cost )

$11.99/mo – Six Months 20% Discount ( $71.94 Total Cost )

$9.99/mo – Twelve Months BEST VALUE 33% Discount ( $119.88 Total Cost )
  • TDC Geronimo
    Na ahogy olvastam a US hétvége is elmarad most, sőt lehet a hónapban már nem is lesz. Faszán eltervezték ezt is :D
  • Aszuka
    Swtor Pricing leaked?
  • EnxTheOne
    D2vel annyit játszottam hogy már csak rá gondolok hányingerem lesz. :D

Én guild wars kettöt várom, ha minden igaz ingyenes, és nem mikro transzfesztita, csak gyakran jelenik meg kiegészitö. :D Csak az is tél-tavasz. :(
  • Jabar
    Dio2-őt nagyon szerettem, dio3 valahogy iszonyatosan nem érdekel (csak a story meg az átvezető animok).
  • [HUN]Crassus
    de
  • TDC Geronimo
    Nem
  • BoneDragon
    Nem.
  • Torzonborz
    aki guildben van az kapott emailt ? blablabla szöveg csak kíváncsi vagyok.
  • [HUN]Crassus
    ha DIÓ lesz akkor nem fogok remegni miatta:P
  • Tababo
    detto, de én nem akarok bétázni. az előző részeket is rongyosra játszottam ezt is rongyosra fogom. inkább dio3 miatt fogom ellőni a szabimat.
  • TDC Geronimo
    Úgyse jön ki idén, szóval nincs miért aggódni
  • [HUN]Crassus
    nah egyszerre írtuk:P igen és még jópár játékot meg se melítettünk....hülyék ezek az EA/Bio nál