• Boncmester
    Dread, így van, valóban más emberekkel szeretek együtt (és ellen) játszani, nem pedig egyedül. Toltam a Mass Effect 2-t, iszonyat jó játék, nagyon szeretem, de nem csináltam végig, mert hiányzott az, hogy közben másokkal beszéljek, hogy akár együtt grindeljünk, questeljünk, pvpzzünk, bármi.
    Nem várom el, hogy egy MMO-ban, ahol egy fajta karaktert egyszer húzok fel max szintre normál esetben, harminc különböző keszekusza történetszál legyen. Mert minek? Elég egy jó történet, ahol viszonylag kisebb dolgokat tudok változtatni, de alapjában véve egy irányba visz, ami viszont izgalmas. Ok, lehet, hogy pár ember egy kasztból két AC-t is föl fog húzni, és annak unalmas lesz másodjára, de szerintem ez elhanyagolható kompromisszum.
    Plusz ha minden történet totál össze vissza menne, mint az ME-ben vagy más single szerepjátékokban, ahol csak egy játékos van, és akörül forog minden, akkor csomó játékos sosem tudna egymással találkozni. Aki single player játékkal akar játszani, az ne játsszon SWTOR-t, mert csalódni fog.
    Ugyanúgy örülnék, ha lenne a játékban pl egy X-Wing szerű űrhajószimulátor a mai kornak megfelelő színvonalon, vagy egy fogatverseny szimulátor, ami az F1 2010 színvonalát képviseli, mert biztos jól ellennék velük, de azért, mert ez nincs benne, még nem érzem, hogy a játék gyengébb minőségű lenne.
    Pontosan azt fogja nyújtani, amit egy jó minőségű MMO-tól elvárok, és nem azt, amit egy jó minőségű single RPG-től, mert arra pedig nincs igényem, és soha nem is volt.

Én azért fizetek egy MMO-ért, mert hűde jó játék, ami azzal együtt hű de jó, hogy együtt játszom a haverokkal, és dumálok velük közben. Ez bele tartozik a műfajba, csak egy két magányos farkasnak nem.