60331
-
EnxTheOne #11837 Egyébként az eddigi infok alapján a stunt föleg a felszerelés, vagy a skillek határozzák meg? És szerintetek egy stun meddig tart?
Már most látom:
Jedinek alig van élete, hozzá baszok egy stun gránátot, közel megyek hozzá.
"Hastala vista baby" vagy csempésznél "Goodbye, space cowboy..." vagy valami hasonlo hülyeséget bindelni. :D
majd pew... pew.
:D -
#11836 Meg 50 órányi játék tapasztalat :) -
#11835 Ehhez a talentkalkulátorhoz jól jönne valami teljes skill lista -
#11834 Én mindég kiakadok az ilyen skilleken, ami x%-kal növel valamit, ami amúgyis csak százalékos és tök szar az alapértéked általában, ergó halottnak a szenteltvíz. Abszolútértéket adjanak meg. Legyen 20%, de az FIX 20% esély, nem a 0.0004%-os esélyem lesz 20%-kal jobb (ami még mindig lepkefing 0.0005% SE!!!). -
#11833 hehe:D -
#11832 Vagy egy dev blog az európai piac fontosságáról... -
#11831 PAXról pár cucc meg hogy elkezdődtek a US beta hétvégék, de ne aggódjatok (ismét) szarba hagyott EU társaink, mert SOON kaptok ti is pár meghívót, hogy befogjátok. -
#11830 Na, és mi lesz a mai update fő témája?
Szerintem a "soon" szinonimáinak felkutatása. -
#11829 ez egy rancor, szerintem -
EnxTheOne #11828 Majd a jediken letesztelem a skilleket. :D AZ itteni szavazoknak több mint a fele jedi lesz. Nem lesz nehéz találni párat. :D Csak lehessen ujra osztani bármikor a pontokat, legalább a játék elején.
És a mercenary, rakéták nélkül szerintetek milyen lesz?
Nem kell más mint blaster, és pár stun gránát. :D
Agentel is igy vagyok, csak olyan skill kéne nekem ami übermega sebzése van egy lövésnek, de mondjuk sokáig tart a recharge. :D:D
#11784 mi az a nagy geci? :D Én azt hittem hogy tanuinon krayt dragon lesz a boss. :D -
#11827 még véletlen se tedd!
ha elfogadsz egy tanácsot ha kijön a játék megveszed ,elkezdessz játszani azzal classal ami tetszik. A szintenként kapott skilleket elkezded használni meglátod melyik mennyire hatásos az adott helyzetben az adott ellenféllel szemben illetve ha buffról vagy passzív képességről van szó megéri-e kinyomni vagy pontot költeni rá....mire felszintezed magad lesz elég tapasztalatod,hogy mondjuk pvp ben megéri-e a lightning-ot nyomatni vagy rájössz,hogy az mondjuk szart se sebez tehát hiába másolod le MrProgamer Mgerihun játék megjelenés előtti "EGYÉRTELMŰEN KIRAKHATÓ" bestof Sith Inquisitor talnetjeit lehet,hogy minden ovis lenyom majd élesben!
Szóval olvasgasd el,de a 90%-a úgyis kínai lesz mint mindenkinek....még nekünk is akik játszottunk pár MMO-val hiszen mond az neked valamit ,hogy DIE BY THE SWORD? pedig nagyon fasza leírom mit tud: ,megnöveli a parry esélyedet 100%-al!!!4 másodprecre ha 20% alá kerülsz...és mindenzt FURY talenten! /huhh az durva mi? 100% DUPLÁJA az eredetinek wow/
most jön a csavar: EGYETLEN EGY EMBER SEM RAK RÁ EGYETLEN PONTOT SEM! pedig jól hangzott nemigaz?
remélem érted mire akartam célozni a kis szösszenettel.... -
EnxTheOne #11826 Fuck, még soha nem játszottam mmoval, és bonyolult a talent fa. :D
Na mindegy, majd nézek valami buildeket sniperhez és mercenaryhoz. :D
-
#11825 akkor nyílván megkérdezhetem ,hogy mi a véleményed az EFFICACIOUS CURRENTS-et megéri-e a Corruption fán t5-ben kimaxolni hiszen a statikus pajzs erőköltségét 30-al csökkenti valamint a CD-jét 3 sec-el és a deionizált debuffokat is 6 sec-el....vagy tegyem ki inkább MADNESS-en a RAZE-t hiszen 33% hiszen 33% esélyt ad ha crushing darkness-t ütsz,hogy a kövi crushing darkness-ed instant lesz és 100% al olcsóbb..... -
#11824 akkor még egy 3x4x olvasd el mit írtam -
#11823 -
#11822 Rockjaw Stephen Reid
EU folk - we've had a few issues this week, as you might be able to tell. Still working to get that big wave out this week. Fingers crossed.
sigh... -
mgerihun #11821 Tipikus magyar hozzáállás. Ha valaki veszi a fáradságot és összehoz egy ilyet mások örömére, azt miért kell leszólni? Megvan már neki a kód, az apró változásokat már nem lesz nehéz hozzáigazítania. Amúgy Inkvizítor/Sorcerer/Lightning elég egyértelműen kirakható, minden talenten lévő skilljéről van már leak, szóval hozzá lehet keresni, hogy mi-micsoda :) -
#11820 király!!!!! csak éppen SEMMI értelme........átfutottam,de nem tudom eldönteni,hogy a stock strike-ot vagy a Cyro gránátot maxoljam-e ki esetleg pulse round vagy iron cell lőszert használjak?
(apropó mi is az a stock srike? mennyit sebez? mit csinál? mennyit sebez az majd 50-en? fogom én használni? és akkor folytatódik a sor a cyro gránáttal meg a többivel.....)
talán ha szerzel egy béta meghívót lesz minor haszna,de kb 1215%,hogy nem ez lesz a release talentfa.....és minden MMO-s tudja,hogy egyetlen talenten elvégzett legkissebb változtatás is boríthatja az egész korábbi koncepciót.... -
#11819 kurvaélet,hogy el is fogja adni.... -
#11818 Abból a pénzből meg vígan kifizeti a havi díjat egy évig :) -
radical #11817 Árulja mert nemsokára semmit se fog érni. -
#11816 I am selling a USED SWTOR FULL BETA account (not weekends).
$250. [email protected]
Will provide whatever proof you want. ez se semmi azért -
#11815 Pedig ők ígérték. Az az oldal valami eszméletlen gáz lett, mióta elköltöztek. -
#11814 szerintem nem betacake csinálta de ezzel is el lehet lenni,igen elég kevés a 41 pont meg inkább játékon belül próbálnám,jó lenne azért a dual talent szerintem -
#11813 Ezt nem is a betacake csinálta? -
#11812 Na, talán benne volt a kezed ebben is :) -
#11811 össze kellett gyűjteni a hiányzó talentfákat, ahhoz meg valakinek 10-re kellett húzni az adott karaktereket... :P -
#11810 Ejj, de kevés ez a 41 talent pont :( - bár gondolom, még rosszabb lesz a helyzet, ha végre megismerem a játékot és tudom, hogy mi mire jó :) -
#11809 Végre elkészült :) -
#11808 HM jó kis Medic talentet össze dobtam :D Ahogy elnézem meg képesség listát is néztem ha durván hasonlítanom kellene ez az IA Medic olyan mint wowban a resto dudu :D meg warban a Warrior Priest. -
#11807 talentkalkulátor -
#11806 Nincs megkötés, amint megkapod a hajód, mehetsz bárhova.
1. bolygóról (Hutta / Coruscant) átlag 9. szinten kerülsz el,
Dromund Kass-t kb. 10-esen kezded (Black Talonban fejlődsz kb. 1 teljes szintet)
Ha végzel DK-n, és normális sorrendben csinálod a bolygókat, akkor a te szinted, és a bolygó kezdő szörnyeinek szintje kb.:
Balmorra ~16-17
Nar Shaddaa ~20-21
Tatooine ~25-26 (itt vehetsz speedert, használni pedig 25-től tudod)
Alderaan ~29-30
többi még kérdőjel, Alderaanon vagyok 33-as -
#11805 be tudja valaki linkelni, hogy melyik bolygó hanyas szinten jön? Elfelejtettem lementeni, és nem tudom megtalálni sehogy sem :\ -
#11804 Gondolom a bejelentés előtti/utáni napokban/órákban is gőzerővel egyeztettek a különböző országokban a terjesztőkkel és simán csak nem frissítették a listát hanyagságból - azért több, mint egy hónap alatt fel kellett volna új országoknak is kerülnie a listára. -
#11803 Köszi. -
Nephin #11802 Ez minimum érdekes. -
Aszuka #11801 A listáról lemaradt, de már az első naptól lehetett előrendelni. Tudom mert én Szlovákiában preordereltem -
Nephin #11800 De, kimaradt.
United States of America
Canada
Austria
Belgium
Czech Republic
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Russia (Standard Edition only)
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
Ezekben az országokban van preorder és megjelenés egyelőre, a többi mind red zone. -
Aszuka #11799 Szlovákia nem maradt ki a preorderből, csak a digitális verziót nem lehetett választani -
#11798 Legszarabb helyzetben az Ausztrálok vannak, mert onnan még az összes szerverpark is rohadt messze van.A szlovákok, románok, meg még egy csomó "híres" európai ország meg csak a preorderből meg max. az értékesítésből marad ki, de ha megveszik, legalább jól tudnak majd vele játszani.