Chris#12016
Erre visszatérnék picit, mert érdekes dolog. Három lehetőséget tudok elképzelni az egyszeri játékos szemszögéből, ami a párbeszédeket illeti:
1. Végighallgatja, mert... tetszik a szinkronszínész orgánuma, rettenetesen beleéli magát a dologba, stb.
2. Elnyomkodja az egyes mondatokat, mivel ugye egyértelműen gyorsabban olvas, mint ahogy az npc beszél, a szinkronszínész "játszik". Ez nem meglepő az angolajkú vagy az azt jól beszélők köreiben, akik a játékostábor túlynomó részét adják, ilyenkor is végigköveti a sztorit, de a szinkron egyenesen zavaró tud lenni, mikor az még csak a mondat harmadánál jár, a játékos meg már rég elolvasta. Jómagam is így vagyok vele, nem hinném, hogy másodperceket fogok várakozni csak azért, hogy kiderüljön, a szinkronszínész megnyomja-e a mondat végét.
3. Az egész párbeszédet átlépi, hiszen a quest ojbectivek úgyis jól látszanak utána is, vagy az odaúton úgyis el tudja olvasni, meg különben is, az akció miatt játszik, vagy a multiplayer élményért, ha történetet akarna, akkor olvasna inkább vmi ponyvát, nem mmo-t játszana.
Mindenki döntse el maga, hogy szerinte melyik kategóriába mennyien fognak tartozni. Nekem már régóta van egy tippem, ezért is hangoztattam eddig is, hogy nem erre kellett volna annyi pénzt és erőforrást elpazarolni...