• tenca
    Szerintem azt a hülyeséget nyugodtan abba lehet hagyni, hogy az EA-nak szüksége volt az előrendelői pénzekre és majd jól befekteti meg kamatoztatja. Ez olyan magyaros hozzáállás.

Az EA a világ legnagyobb játékkiadó cége és egy kiszivárgott infó szerint 300 millió dollárt pumpáltak a játékfejlesztésbe. Ez ha még nem is igaz, de minimum 150-200 millió körül kell járnia. Usa-ban van 380k előrendelő, hozzácsapva Európát meg a digitálist, kb. 1 millió körül járhatnak. Számoljunk már mielőtt hülyeségeket beszélünk !

Az EA biztos megkockáztatja a játék sikerét - és a beleölt 150-300 milliót - egy blamáért ...

Leszarom a pénteki update-eket és a béta se izgat már. Remélem, még idén kijön a játék nekünk Európában is. Az se izgat, ha Usa-ban előbb fog megjelenni, ha az európai megjelenésre mi már egy kész játékot kapunk és a kezdeti bugok nagyrészét addigra kijavítják és nem fogja semmi se elrontani a játékélményemet. A WoW-ban is igen jót tett, hogy Európa később kezdett ...

Szóval abba lehetne hagyni ezt az óvodás siránkozást. Az európai szerverpark készül/elkészült, szóval türelem.

"Visszamondtam a megrendelést.. ez nekem nagyon nagyon bizonytalan .. " neked meg külön gratulálok.

5 eurót fizettem ki az előrendelésért. Ha valami okból hatalmas bukta lenne a játék és ez kiderülne a megjelenésig, na bumm. Buktam 1400 ft-ot. A fizetésemből ennél több pénzt költök hülyeségekre vagy csak simán 3 korsó sörrel kevesebbet iszok a kedvenc szórakozóhelyemen.