60330
-
#11396 Mi ez a sok új hsz? Jaa, semmi érdekes. :) -
#11395 mondjuk ez már a becsületsértés határát súrolja vagy mi. szóval komolyabban is neki lehetne ugrani az illetőnek. -
#11394 Valószínűleg dinamikus IP-je van, mondjuk az egyik nagy szolgáltatónál, az meg nem érné meg sg-nek, ha a teljes tyéonlány-t, vagy youpicit IP tartomány alapján kirakná :\ -
#11393 proxy
De azt sem tudom, van-e IP ban az ezsgén...:D -
#11392 Nem gyenge történet. Kicsit lehetne valósághűbb :D -
#11391 Magát az IP-t , felhasználót véglegesen bannolni a rendszerből, úgy értem .. :D -
#11390 elvileg kocsis, és lehetetlen véglegesen törölni mert vagy újat csinál vagy régi nemhasználtat tör fel -
#11389 Nem hiszem el amúgy hogy nem képesek felkutatni ki a picsa ez és VÉGLEGESEN TÖRÖLNI .. :/ -
#11388 majd bannolják és jön a következő alreggel. -
#11387 nna most tényleg jöhetne Jeff törölni ezt a kreténséget. -
gseldon #11386 Jesszusom, nem bannolná valaki ezt az idiótát? -
#11384 ö, nem tudom, miről beszélsz. :) -
#11383 Na épp jókor döntöttél a testelés mellett :D -
#11382 Béta fórumról:
Tomorrow, we will begin granting high-level (40+) characters to any testing account with at least two open character slot to facilitate the testing of high-level content!
If you do not have an open character slot and wish to participate, you’ll need to delete at least one character as soon as possible. If you have at least two open slots, you will receive one Empire and one Republic character. We will be granting these characters throughout the week, so you may not have one show up right away.
Please note: these characters will be of a random species, appearance, class, and Advanced Class, and will have a name comprised of random letters and numbers. You can delete these characters if you’d like, but you will not be granted further high-level characters if you do so.
Thanks for your continued participation in the test! -
#11381 haha ja :)
lényeg, hogy dolgoznak a srácok masszívan a problémákon -
Nephin #11380 Az a taxibug érdekes volt, az egyik videón látni, ahogy ott állnak sorban. :) -
wendi1106 #11379 nekem már mind1 lenne kivel kezdek sőt sztem én 4 karit fogok 1x-re húzni csak jönne már ki ez a "mocsok" bekockítós játék XD
annyira star wars the old republic éhségem van hogy a héten pár régebbi SW gamét ki is pörgettem a republic kommandó kifejezettem meghozta a kedvemet ahhoz hogy kezdjek 1 troopert XD + ez a kis ost is:
http://www.youtube.com/watch?v=WsMRHu1GhbY&feature=related -
#11378 Mai patch notes, összevagdostam nektek:
patch notes 20110823 -
#11377 Szerintem is maradhanánk ennyiben. Pina. Kész. Problem solved. -
#11376 Igazából ez azért nem így van, mert jön egy jó videó / leírás / akármi egy másik kasztról, és akkor meg azzal akar lenni a többség. Elég a return trailerre gondolni, ami után mindenki smuggler akart lenni.. -
#11375 érdekesek ezek a sehova nem vezető komoly hangvételű viták ... csak, hogy érdemben hozzá szóljak: szerintem a pin@
A sorci beszámolóját átfutottam, aki ezzel a kaszttal kacérkodik érdemes átolvasnia. Mondjuk ha hihetünk a cikk írójának akkor fogunk még róla hallani bőven a fórumokon.
"Bioware needs to be careful with this spec, because it MUST do the most damage because it lacks burst, cooldowns, and a sustainable aoe rotation." -
1Darton1 #11374 Ja, hogy ez a boszorkányüldözés innen ered. Illegális makrókról szó sem volt. -
#11373 Kár, hogy linkelted, most majd minden Vér István sorcit indít. Bár sejtettem, hogy glass cannon kaszttal nem leszek egyedül... -
Nephin #11372 Most olvasom. :P -
#11371 Mármint középiskolában. Főiskolán volt! Okos vagyok ígérem:( -
#11370 Olyan 10x mondta el, hogy nem. Ezzel nem a flamet növeled, csak a fölösleges dumát a semmiről.. :D
Egyébként jól sejtem, hogy a habzó száj meg a tomboló hormonok közt senki a világon nem vette észre az 50es szintű sorci beszámolót? Ja, a játékról szól, énkérekelnézést. Meg amúgyis csak 2x linkeltem. -
Tababo #11369 nab. többet nem szólhatsz a topikhoz. viszlát.. -
#11368 Valami szellemileg visszamaradott tizenkét éves csalót. Tudod van, aki társat képzel magának, van, aki ellenséget. -
#11367 Ja kicsit növeljem flame-t még megkérdem,hogy Nephin te wowoztál ?:P -
#11366 Legelső karimmal úgy kibanoltak Archlord-ból, mint a pinty, pedig sok időt beleöltem. :D Makróztam, na. Már elkopott a zujjam a sok gombnyomkodástól. :DDD
Azóta leszoktam a makrózásról, de a grindelős MMO-król is. -
#11365 Nekem nem is volt filozófiám. -
#11364 Józsikát. -
#11363 Felesleges folytatni szvsz ezt a vitát ,valaki szereti addonokat és használja valaki anélkül játszik. Majd a jövő eldönti mennyire kell majd addonok/macrok swtorhoz vagy egyszerű casual game lesz. Mert ezt mig nem teszteltük vagy nem jött ki a játék ,nem fog kiderülni. -
1Darton1 #11362 Na, ez legalább tényleg vicces volt, bár nem tudom kit akartál kiparodizálni. -
Nephin #11361 Kedves Józsika!
Volt egy vita, amit lezártunk, mielőtt te megmondtad a nagy tutit és elkezdtél személyeskedni. Értelmi képességeidnek tudom be, hogy érvek hiányában ilyen módszerekhez folyamodsz. Kérlek értesíts, hol kaphatok egy példányt az általad felvázolt munkahelyből és életmódból, felettébb élvezném és mi tagadás, több időm lenne a hozzád hasonló frusztrált, túlfejlett egójú kisfiúkon nevetni. Itt hívnám fel figyelmedet arra, hogy egy általános témánál teljesen mindegy, ismered-e az adott téma minden konkrét felhasználási lehetőségét első kézből, hiszen a vita univerzálisan érvényes kérdésekről, mondhatnám alapelvekről folyik. Majd ha eljutsz a középiskola negyedik osztályáig, megtanítják filozófiaórán, ne félj. Addig is kérlek másra sugározd alkotó energiáidat, nem vagyok kompatibilis a frekvenciáddal.
Maradok tisztelettel
Nephin
-
#11360 Csak fogom a fejem, hogy siránkozik valaki az emberi lustasághoz kötődő találékonyságon, mindezt egy számítógépen gépelve, közben a barátnőjével telefonálgatva, utána meg beszáll az autójába, hazahajt, gyorsan porszívózik egyet, belöki a mosógépet, és bekapcsolja a számítógépet, hogy játszhasson este tízig. Aztán másnap kel fél nyolckor (nem 5-kor a nappal), bekocsikázik a légkondicionált irodába, és tovább flémel a lustaság és kényelmesség hátrányairól, meg hogy csal aki segédeszközöket használ. Mindezt úgy, hogy egy pillanatig nem játszott a játékkal, amivel kapcsolatban előjött az addonok és makrók példája. Ja és mindenki sérült, retardált, és engem néz hülyének, aki nem én vagyok!!!11 iaintevenmad.
Egyébként igazad van: tényleg nincs értelme -
#11359 Valóban ahogy valaki leírta előttem, hiábavaló általánosságokban addon-okról vagy macro-król beszélni/vitázni, főleg hogy a 2/3 általában felhozott játék példa olyan szinten eltér egymástól hogy ihaj (szép népiesen!).
Majd meglátjuk itt milyen lehetőségek lesznek és mindenki úgy játsza majd ahogy az neki jól esik. ^^ -
#11358 most a többiek dolgoznak rajta, én.. mást csinálok :) -
#11357 Na akkor egy ON kérdés:
Jonnyka:
Mi a helyzet projecteddel? Dolgozgatsz még rajta?Van valami előrehaladás? -
Boncmester #11356 Like :D