Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enosh Chan
Ha bejelentik <#idiota>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

mikor is jön a Harmadik rész? egy linket be tudsz ide dobni?

kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor <#finom>

Már miért lenne mmorpg a KOTOR3? Singleplayer lesz, természetesen, ahogy az elõdök is.
Az megy hogy más néven milyen online SW szart adnak ki, nem érdekel.

Csak a KOTOR3-at várom, már nagyon.

Szili08
Ez mikor jön ki?

N1ggA
Na szerencsétek van, én is olvasom, hogy a kotor 3 már karácsonyra kijöhet, de ez nem az mmo, hanem a sima kotor3, de remélem lesz mmo is. Mert igazából lehet Lineage 2 jó, de én inkább olyanra vágyom, amibe az elejétõl tudok belekapcsolódni 😊

Spread De Love!

Ha most a Bioware ráállt a Mass Effect szériákra, van egy Fanbtasy RPG tervük és õk csinálják az új SW MMO játékot, akkor mekkora esélye is van normális KOTOR3-nak?

N1ggA
Lineage 2? Az már kijött nem? 😊

Spread De Love!

Enosh Chan
Ha jo MMO-ra vagysz jatsz Lineage 2-vel 😊 De most nem ezt jottem reklamozni, hanem olvastam, hogy lehet mar karacsonyra kijon, szerintetek igaz?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Én sem játszom sokat, de a KOTORI-II-t többször is végigvittem. A Team-Gizka féle kiegészítésket is alig várom. Szeretném ha a KOTORIII ezeknek méltó folytatása lenne egy hasonlóan lebilincselõ történettel.

Aztán felõlem lehet mellette Star Warsos MMORPG is dögivel, csak legyen egy "sima" verzió is.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

N1ggA
Én igazából másfél éve semmilyen játékkal nem játszom (SWG óta), mert egy jó MMORPG-re vágyom. Ha Star Warsos lenne, az nagyon jó lenne.

Spread De Love!

Ne legyen MMORPG! Vagy legyen, de legyen külön normál játék is.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

N1ggA
az nagyon jóóó lenne régóta vágyom egy MMORPG-re, mióta ugye SWGt elbaszták 😊

Spread De Love!

Érdekes pletykák keringenek a GameSpot.com-on miszerint a KotOR 3 elképzelhetõ hogy MMORPG lesz.

most nézem mikor jön ki PC-re a harmadik rész? nekem mind2 játék bejött talán a 2. része a Sith Lords látványosabb, de a játékmenetben és a történetben az 1. rész volt jobb!

Nem a Force Unleashed ez egy másik játék .(ha tévedek javítsonki valaki)
én nem revant akarom keresni.. revan akarok ismét lenni xd de mondjuk ki a faszt érdekli én mit akarok?😄
a játék tök jó de mikor jelenik meg és csak konzolra fog készülni?
egyébként a játék neve The force Unleashed😊

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

A video állati!!

Ilyesmit. 😊
És elvileg errõl is fog szólni. Megkeresik Raven-t.

Ha a video alapján kéne megcsinálni a hármas részt akkor valószínüleg ez lenne a sztoria😞az alapján hogy a kotor 2-ben meddig jutottam)
Meg említették hogy le van zárva a navi computer a ében hélyán és azt HK-47 segítségével feltörjük, végig járjuk a bojgókat ahol Revan járt nyomokért és a végére megtaláljuk.(azt most hirtelen nem tom hogy Kreia mit jósolt a 2 végén de mindegy)<#eplus2>
OK. Kösz.
Teljesen más játék lesz és valóban konzolra készül. SW Force Unleashed a címe.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

N1ggA
ez valami konzolos cucc szerintem

Spread De Love!

Vélemény kéne. Szerintetek ez kapcsolódhat a gamához vagy ez valami tejjesen más:
http://www.youtube.com/watch?v=TPBPYexEEoA
Fogalmam sincs hogy ez mi lehet.
Egyetértek, a motor biztos más lesz, de valszeg még így is komoly. Viszont még 2005-ben ígérték, hogy közel 1 millió(!)szövegbejegyzés lesz benne. Nem tom, hogy ez áll-e még, de ha igen akkor játékosként óriási lehetõség. Viszont én részt vettem a fordításokban (a 2-é még mindig készül..😄), szóval így meg rémisztõ.

Azért a FU egy más kategória. Szinte bizonyos, hogy nem azon a motoron fog döcögni a játék. Netán ha mégis, akkor addigra már kinn leszne ka Dx10-es kártyák, a mostani csúcsok meg már elérhetõ árkategóriában lesznek. Nem aggódom emiatt, de úgy vélem teljesen felesleges a KotOR alá olyan motor, mint ami a FU elõzetesében volt.

Legyen igazad!! Mindenesetre még így is úgy is kb egy év.
Az viszont tuti, hogy komoly grafikai motor lesz mögötte, aki látta a Force Unleashe elõzetesét, valszeg ugyanúgy kiesett a bugyijából, mint én. Tartok tõle, hogy ilyen grafikát, csak a jelenlegi felsõkatos videókártyák birnak majd. Dehát egy év múlva még sok minden változhat.

Na persze. Ez mindig felröppenõ hír. De gyakorlatialg idõvel majd minden játék átíródik PC-re is. Ha már nem tudják vele elpasszolni a konzolokat, akkor jön PC-re, bõvített változatban (mint a HALO1, aztán lassan a HALO 2, a KOTOR 1-is eredetileg csak konzolra íródott, de a Lucasarts hülye lenne kihagyni a Pc-s bevételeket, de említhetõ lenne még a Jade Empire is).

Én nem aggódnék emiatt.

Plusz abban igazuk van a népeknek, hogy konzolra könyebb optimalizálni, mert ott nincsenek fenn felesleges, mindenbe belezavaró programocskák, mindegyik adott típusú konzol ugyanazt tudja, nincs fennakadás, így kisebb melóval lehet megoldani a fejlesztést és garantált lesz a teljesítmény is.

roblee
Ugye ez nem komoly!!!<#ijedt>
Csak konzolra lesz? Ezt nem akarom elhinni. Ez nagy ki***!!!
Lassan a PC-sekkel nem is törõdnek!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Jah, annyit már lassan biztosra lehet venni, hogy lesz, de hogy mikor még nagy kérdés. A nagyobbik baj az, hogy minden forrás szerint csak nextgen konzolokra jön majd. Szóval PC-vel szívás. Naggyából ugyan úgy, mint az új Jedi Knight-tal.

Mellesleg ... valóban a Sith lortds ban a címé vel ellentétben nekem nagyon kevés volt asötét oldal feelingje .... és Raven egyik legmisztikusabb és megkapóbb szereplõ a játékban ...

Nem hivatalos, de attól még jó

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Kotor 3 videó

több szerepe a fénykardnak? A központi karakter fénykarddal fog borotválkozni, meg uborkátszeletelni <#vigyor4>

nem hallottam ilyesmirõl

Mit írnak a pc guruban róla vagy csak azt mondták hogy meg fog jelenni? Jesszus milyen messze van mire ki jön. A neve alapján jó lesz. Egyépként szerintetek igaz az a hír hogy új harci rendszere lesz és több szerepe lesz a fénykardoknak?
elõzetes videó?

N1ggA
Az elõzetes videó alapján nagyon jó lesz a next generációs grafika. Nem hiszem, hogy PC-re is lesz, vagy ilyen jó lesz.

Spread De Love!

Az elsõ rész yó volt, a másodikkal most játszom, sajnos kb. 3 percenként kell menteni, mer' néha eccerûen kilép..

11. o. lap teteje

A 2007/1 es Pcguruban írták, h. már készül (a Force Unleasheddel+a Battlefront 3mal)

zorrobomber
en az 1et 533celeronon 512rammal geforce2mx400al toltam vegig, a kettonel mar nem volt turelmem, vettem egy jobb gepet 😊

Alig várom hogy legyen már valami kép videó vagy a gamáról valami infó.
N1ggA

Spread De Love!

hûû :o link??..

N1ggA
namá bevan

Spread De Love!

N1ggA
Még else kezdték?!

Spread De Love!

Muki100
Még be sincs jelentve.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"