Max 200 sebzés, még mindig nem a több tízezres kategória, de az tény, hogy dnd-ben a varázsló kasztok vágják ki legtöbbször a kalandmestereknél a biztosítékot.
A probléma az ilyen 45k hp-vel, meg a 12k sebzéssel, az, ahogy most is leírtam. Az ember 100-ig talán még figyel a számokra, a többire nem: levágja, egyszerűsít. 13240 sebzés pont annyi, mintha mindent osztanál ezerrel, és azt mondanád, hogy 13. Ha nem elég pontos, akkor csak százzal osztasz. Százas nagyságrend felett már nem lesz szignifikánsan pontosabb a sebzések skálázódása, csak olvashatatlanabb lesz az egész. Nem tök mindegy, hogy 10-et sebződik, és marad 60 hp-je, vagy 10568-at, és marad 59725?
gyk. Tudom, hogy nem így van a játékban. Tudom, hogy hiába mondom, nem változik meg. És azt is tudom, hogy játékfejlesztők ezekre a dolgokra nem figyelnek, mert azt hiszik a nagy számoktól jobb lesz a játék. Meg azt is tudom, hogy a játékosok is azt hiszik, hogy a nagy számok jók. Nem azok. Zavaróak, úgyis levágod, csak az idődet pazarolják, amíg az agyad átkonvertálja őket 0-100 tartományba.