60330
-
LaCz #10875 Na, asszem holnap már felrakom én is, jól haladtok. :) -
#10874 Menük, keybindigs HDben -
#10873 új js.rar
2 dolgot tud:
- Új béta verzió van, eddig he601 volt, most he603, erre frissít. Sajnos újra letölti a 16 gigás csomagot. A jövőben szerintem ritkábban fogunk átállni a legújabb patch-re, de egyelőre szükséges bizonyos dolgok miatt.
- Elindul a játék, a beállításokat lehet nyomkodni, illetve szerverválasztó képernyőt is, ami ugye perpill üres.
Update:
js_nodownload.rar, ez marad a he601-es verzión, a játék viszont elindul ezzel is. -
#10872 wtf, ez csak nekem maradt ki az életemből?
Hands-On with Star Wars: The Old Republic Player vs. Player -
#10871 most meg elkezdett a faszi a leage of legends-ről magyarázni egyből a nézettség megcsappant picit... -
#10870 Most megy a "műsor" de azon kívűl, hogy dumál a srác és kérdésekre válaszol semmi video nincs:( -
#10869 Hja, hát.. ciki, akkor nem szóltam. :)
Megyek is vissza bújom a kliens assembly kódját, hogy mihamarabb streamelhessek én.. :P -
#10868 Ilyen műsor lesz csak, ahol beszélgetnek a játékról stb, de gameplay nem lesz. Legalábbis a betaból. -
#10867 akkor mit? -
#10866 hát nem akarják abba hagyni -
#10865 Megnéztem youtuben, de nem beta gameplayt fog streamelni. Meg itteni idő szerint 9kor. -
#10864 hm ez TGN hivatalos stream csatorna. Tuti beta gameplay lesz? :D Mert ezek nem hiszem, hogy kockáztatnák a stream csatornájukat. -
#10863 ez most másik tag, persze attól lehet ez is balfasz -
#10862 remélem nem ugyanaz, aki múltkor streamelt 2 órát, abból 5 perc volt swtor :D
ty meglesem -
#10861 Ha minden igaz, egy tag 20:00-tól streamelni fogja 1 órán keresztül, ahogy játszik itt. -
#10860 Én ebből a 2 percesből elnéztem volna pl egy 15-20 perceset is, mert jó minőségű volt. Nem feltétlen akarok highend tartalmat nézni. Bár nem lenne rossz :) -
#10859 én úgy érzem, hogy a nagy szintűek nem mernek videót készíteni, mert kevesen vannak, és kb ruha alapján is felismerhetőek simán
na persze ilyen 20-30as szint körüli videókat nem értem, miért nem csinálnak.. talán azért, mert beszippantja őket a játék, és szarnak ők rá, hogy mások mennyit látnak belőle ?! :) -
#10858 végre egy jó minőségű leak az új buildből, erre low lvl ráadásul 2 perc csak...
-
#10857 Swtor Beta – Sith Inquisitor HD video(plus one) -
#10856 na végre
már unom a kis szintű dolgokat -
#10855 STAR WARS™: The Old Republic™ : Aug 9th 2011 Patch Notes -
LaCz #10854 Nyílván tettek hozzá rendesen. Quake 3 is Q3 engine, meg MW3 is Q3 engine, csak hogy egy példát mondjak. :) -
#10853 Ez ok, de valahol olvastam (majd megkeresem ha érdekel) hogy a hero-s srácokkal írták át szinte az egészet, tehát nagyon távol van attól a hero engine-től mint amit le lehet tölteni, de lehet rosszul emlékszem már. -
#10852 Annyira az alapja, a játék legnagyobb részét a heroengine scriptek teszik ki. -
#10851 Amúgy meg nem tudom miből veszitek hogy bárki is leszólta a projektet, csak elmondtuk a véleményünket ami azóta sem változott. :D -
#10850 ezt a hero engine-es cuccot én is néztem már korábban.
Lehet rosszul tudom de ők ezt átdolgozták nem (tehát ez csak nagyon az alapja)? -
#10849 Ne rohanjunk úgy előre. Az biztos, hogy a wow emuknak is megvan a maguk (jóóó hosszú) története, és persze azok is elkezdődtek valahogy. De ha mondjuk a Tauri 100%-os emuláció, akkor ez a project most jár úgy.. 0.1%-nál. :) -
#10848 Egy mmonál sose a kliensért fizetsz... Lekapod a gamet nem érsz vele semmit, ha nincs aktív accountod. Early access max pár napos lesz. Mindenki leszedheti majd a játékot megjelenés előtt, még azok is, akik dobozosan rendelték meg. Aztán majd ha letelik az early acces időszak, akkor be kell írni a rendes cd keyt, amivel megy tovább az acc majd. -
#10847 Elvileg tán november végére jósolják a megjelenést ami átcsúszhat decemberre is. Csak valamit nem értek. Mivel én is megvettem a Pre Order verziót 576 áruházban és ez korai játékot ígér. Akkor most majd kapok egy letöltő szálat? Amivel lekapom a játékot? Mert végül is kapok ezzel 30 nap játékidőt is. De ha már lekapom a game-et akkor minek vegyem meg utána? XD Jó úgyis megveszem mert félre raktam rá a pénzemet meg a polcon akarom látni és nem 2 hónapra veszem de most érted. -
#10846 Mit gondolsz Johnnka? Ahhoz képest, hogy páran leszólták a projectedet elég jól haladtok hála jó égnek. Vajon ez egy tört szeró kezdete ami nem alpha állapotban fog maradni? Hanem kinövi magát tegyük fel akkorára mint a Tauri WoW szerver? Tényleg, ha sikerülne majd eljutni odáig, hogy menjen emulátorral akkor hány főt fog tudni befogadni a szerver? kezdetben ilyen 100-200 főre gondoltatok gondolom én. Mert egy jó erős szervergép bérlése elég busás összeg. Sajnos. -
Nephin #10845 Nem elemeztem, nem vagyok rajztanár, ránéztem, tetszik, ennyi. :D -
Kazagor #10844 Melyik rajzra gondolsz? A Picassora, ahol a twilek csaj mellei a hasából nőnek ki? Az arca szép, de a test arányok kriminálisak. -
#10843 Az a rajz engem az Avatarra emlékeztet. :) -
#10842 Mondtam hogy széthekkelt kliens mellett messziről elkerülöm az eredeti béta szervereket. Most látom igazán, hogy mennyire logolnak mindent. -
#10841 Te meg logolj be, mert már swtor media anyag hiányom van :D -
#10840 Szerintem se GCn se PAXon nem lesz release date bejelentés :S
PAXon gondolom lesznek részletek a beta hétvégékkel kapcsolatban és talán a beta hétvégék után lesz release infó. -
Nephin #10839 Várható volt, két kiállítás között nincs nagy cucc.
Fan Friday + GamesCom infók
Az a rajz kifejezetten szép... -
LaCz #10838 Azta, milyen fasza Fan Friday-t kaptunk... -
#10837 Passzolom, nem léptem még be. De szerintem egyébként nem. -
#10836 A játék grafikát is turbózták, vagy csak több beállítási lehetőség?