60330
  • LaCz
    Na, asszem holnap már felrakom én is, jól haladtok. :)
  • TDC Geronimo
    Menük, keybindigs HDben
  • j0nNyKa
    új js.rar

2 dolgot tud:
    - Új béta verzió van, eddig he601 volt, most he603, erre frissít. Sajnos újra letölti a 16 gigás csomagot. A jövőben szerintem ritkábban fogunk átállni a legújabb patch-re, de egyelőre szükséges bizonyos dolgok miatt.
    - Elindul a játék, a beállításokat lehet nyomkodni, illetve szerverválasztó képernyőt is, ami ugye perpill üres.

Update:
    js_nodownload.rar, ez marad a he601-es verzión, a játék viszont elindul ezzel is.
  • j0nNyKa
    wtf, ez csak nekem maradt ki az életemből?
    Hands-On with Star Wars: The Old Republic Player vs. Player
  • Vlaghimiir
    most meg elkezdett a faszi a leage of legends-ről magyarázni egyből a nézettség megcsappant picit...
  • Pluskast
    Most megy a "műsor" de azon kívűl, hogy dumál a srác és kérdésekre válaszol semmi video nincs:(
  • j0nNyKa
    Hja, hát.. ciki, akkor nem szóltam. :)
    Megyek is vissza bújom a kliens assembly kódját, hogy mihamarabb streamelhessek én.. :P
  • TDC Geronimo
    Ilyen műsor lesz csak, ahol beszélgetnek a játékról stb, de gameplay nem lesz. Legalábbis a betaból.
  • drop
    akkor mit?
  • drop
    hát nem akarják abba hagyni
  • TDC Geronimo
    Megnéztem youtuben, de nem beta gameplayt fog streamelni. Meg itteni idő szerint 9kor.
  • TDC Geronimo
    hm ez TGN hivatalos stream csatorna. Tuti beta gameplay lesz? :D Mert ezek nem hiszem, hogy kockáztatnák a stream csatornájukat.
  • j0nNyKa
    ez most másik tag, persze attól lehet ez is balfasz
  • TDC Geronimo
    remélem nem ugyanaz, aki múltkor streamelt 2 órát, abból 5 perc volt swtor :D

ty meglesem
  • j0nNyKa
    Ha minden igaz, egy tag 20:00-tól streamelni fogja 1 órán keresztül, ahogy játszik itt.
  • TDC Geronimo
    Én ebből a 2 percesből elnéztem volna pl egy 15-20 perceset is, mert jó minőségű volt. Nem feltétlen akarok highend tartalmat nézni. Bár nem lenne rossz :)
  • j0nNyKa
    én úgy érzem, hogy a nagy szintűek nem mernek videót készíteni, mert kevesen vannak, és kb ruha alapján is felismerhetőek simán

na persze ilyen 20-30as szint körüli videókat nem értem, miért nem csinálnak.. talán azért, mert beszippantja őket a játék, és szarnak ők rá, hogy mások mennyit látnak belőle ?! :)
  • TDC Geronimo
    végre egy jó minőségű leak az új buildből, erre low lvl ráadásul 2 perc csak...

• j0nNyKa
    Swtor Beta – Sith Inquisitor HD video(plus one)
  • drop
    na végre

már unom a kis szintű dolgokat
  • j0nNyKa
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Aug 9th 2011 Patch Notes
  • LaCz
    Nyílván tettek hozzá rendesen. Quake 3 is Q3 engine, meg MW3 is Q3 engine, csak hogy egy példát mondjak. :)
  • Jabar
    Ez ok, de valahol olvastam (majd megkeresem ha érdekel) hogy a hero-s srácokkal írták át szinte az egészet, tehát nagyon távol van attól a hero engine-től mint amit le lehet tölteni, de lehet rosszul emlékszem már.
  • j0nNyKa
    Annyira az alapja, a játék legnagyobb részét a heroengine scriptek teszik ki.
  • Jabar
    Amúgy meg nem tudom miből veszitek hogy bárki is leszólta a projektet, csak elmondtuk a véleményünket ami azóta sem változott. :D
  • Jabar
    ezt a hero engine-es cuccot én is néztem már korábban.
    Lehet rosszul tudom de ők ezt átdolgozták nem (tehát ez csak nagyon az alapja)?
  • j0nNyKa
    Ne rohanjunk úgy előre. Az biztos, hogy a wow emuknak is megvan a maguk (jóóó hosszú) története, és persze azok is elkezdődtek valahogy. De ha mondjuk a Tauri 100%-os emuláció, akkor ez a project most jár úgy.. 0.1%-nál. :)
  • TDC Geronimo
    Egy mmonál sose a kliensért fizetsz... Lekapod a gamet nem érsz vele semmit, ha nincs aktív accountod. Early access max pár napos lesz. Mindenki leszedheti majd a játékot megjelenés előtt, még azok is, akik dobozosan rendelték meg. Aztán majd ha letelik az early acces időszak, akkor be kell írni a rendes cd keyt, amivel megy tovább az acc majd.
  • Vlaghimiir
    Elvileg tán november végére jósolják a megjelenést ami átcsúszhat decemberre is. Csak valamit nem értek. Mivel én is megvettem a Pre Order verziót 576 áruházban és ez korai játékot ígér. Akkor most majd kapok egy letöltő szálat? Amivel lekapom a játékot? Mert végül is kapok ezzel 30 nap játékidőt is. De ha már lekapom a game-et akkor minek vegyem meg utána? XD Jó úgyis megveszem mert félre raktam rá a pénzemet meg a polcon akarom látni és nem 2 hónapra veszem de most érted.
  • Vlaghimiir
    Mit gondolsz Johnnka? Ahhoz képest, hogy páran leszólták a projectedet elég jól haladtok hála jó égnek. Vajon ez egy tört szeró kezdete ami nem alpha állapotban fog maradni? Hanem kinövi magát tegyük fel akkorára mint a Tauri WoW szerver? Tényleg, ha sikerülne majd eljutni odáig, hogy menjen emulátorral akkor hány főt fog tudni befogadni a szerver? kezdetben ilyen 100-200 főre gondoltatok gondolom én. Mert egy jó erős szervergép bérlése elég busás összeg. Sajnos.
  • Nephin
    Nem elemeztem, nem vagyok rajztanár, ránéztem, tetszik, ennyi. :D
  • Kazagor
    Melyik rajzra gondolsz? A Picassora, ahol a twilek csaj mellei a hasából nőnek ki? Az arca szép, de a test arányok kriminálisak.
  • BoneDragon
    Az a rajz engem az Avatarra emlékeztet. :)
  • j0nNyKa
    Mondtam hogy széthekkelt kliens mellett messziről elkerülöm az eredeti béta szervereket. Most látom igazán, hogy mennyire logolnak mindent.
  • TDC Geronimo
    Te meg logolj be, mert már swtor media anyag hiányom van :D
  • TDC Geronimo
    Szerintem se GCn se PAXon nem lesz release date bejelentés :S

PAXon gondolom lesznek részletek a beta hétvégékkel kapcsolatban és talán a beta hétvégék után lesz release infó.
  • Nephin
    Várható volt, két kiállítás között nincs nagy cucc.

Fan Friday + GamesCom infók

Az a rajz kifejezetten szép...
  • LaCz
    Azta, milyen fasza Fan Friday-t kaptunk...
  • j0nNyKa
    Passzolom, nem léptem még be. De szerintem egyébként nem.
  • BoneDragon
    A játék grafikát is turbózták, vagy csak több beállítási lehetőség?