• picket
    "Senki nem mondta, hogy mi szupermenek vagyunk, de azért kicsit durva, hogy mi vagyunk hülyék, mert nem használunk csalásokat..." - Ezt nem lehet máshogy értelmezni. Senki nem mondta eleddig, hogy hülye vagy miatta, de nem akarod felfogni mások véleményét, csak szenvedsz itt rajta, hogy hülyének nézünk (pedig nem is), és ez már hülyeség.
    Csalás. Oda van írva. Az hogy kinek a szemében, az nincs odaírva. A szövegkontextusnak pedig van határa, nem ível át 30 hozzászóláson. De azért köszi az egyest.
    Én vitáztam, az álláspontodat szerettem volna megkérdőjelezni, elérni, hogy gondolkozz el rajta, esetleg fogadd el, hogy másnak más a véleménye. Amit cserébe kaptam, az lenézés (addok is spawnoltak, hogy segítsenek ebben), sértegetés, hamis önsajnálat, ferdítések (raidboss, nem raidboss), öntömjénezés (neked megy makró nélkül, egy másik játékban). Kár, pedig azt hittem, meg lehet értelmesen is vitatni. Nem baj, elgurulok a kerekesszékemmel a szellemi fogyatékosok anonim találkozójára...